Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

tamam canım aman kaçırma sakın o günleri biz 3 gün çalıştık allah nasip etti.buarada gittigidıyordakı testler daha ucuz ve daha çok var içinde.almak istersen bı bak derim orayada...

bu ay bebek olmazsa bakalım adet sırasındayken getirticem o testlerden .baktım siteye hakkaten ucuz ve bir sürüüü :) inş gerek kalmaz ama.

Çok güzel, allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Allah bizede yaşatır inşallah bu duyguyu.:Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar LABOQUICK testler için olumsuz şeyler yazılmış yuba'nın dediği gibi. peki coretests için neler diyeceksiniz? kullanan arkadaşlar lütfen yardım!!!

sevgili arkadaşlar L ile başlayan ve gitti gidiyorda satılan ovulasyon testine boşuna para kaptırmayın ben bizzat kullandım ve her gün pozitifi yakalıyordum bende acaba hamileyimde ondanmı pozitif sonuç veriyor diye hevesleniyordum tabi sonuç hüsran
malesef ki testler bozuk burdaki bir çok arkadaşda aynı sorunu yaşadı
ama coretest bozuk değil yani bana yollananlar bozuk değildi ve kimseden olumsuz bir şey duymadım

kızlar moralım cok bozuk hersey normal ılerlıyodu cmtsı doktorumda dedı cok gzl 16*17 gıbı tekrar gel ama dun gece yatmadan once kahverengı leke gordum sonra gece wcye gıttım ozmnda kırmızı kan geldı ama adet kanı gıbıde yogun degıl garıp bır kandı. sımdı bırsey yok ama gece geldı buarada doktorumuda aradım tatıle cıkmıs 1 hafta yokmus baska doktor adı verdı ona gıt dedı cok korkuyom dusuk yapmısımdır dıye ama agrım falan yok kanama varkende agrım yoktu anlamadım ben birsey bakalım doktor ne dıcek

allah korusun canım sakın kötü şeyler getirme aklına içini ferah tut ve bence vakit kaybetmeden önerdiği doktora git burda bi yazı okudum bı arkadaş lekelenmeyi önemsemediği için doktora gitmemiş meger bebeğini düşürmüş.o yüzden hemen gitmelisin bence....

canım moralini hiç bozma, genel olarak her arkadaşın başına geliyor, bu kanama oluyor yani, progestoran içiyorsun geçiyor, hemen doktora git, düşük tehlikesine karşı progestoran yazıyorlar. Onu içersin geçer. Bişey olmaz inşallah. gelişmelerden haberdar et bizi.

canım bencede hemen dr git muhtemelen progestan verecek hatta gerekli görürse iğne yapacaklar düşmemesi için.ne kadar erken hareket edersen o kadar şanslısın.inş bişey olmaz canım benim.şimdi seni okuyunca gözlerim doldu kendimi hatırladım.benimde böyle olmuştu ama ben çok yoğun çalıştığım için pek şansım yoktuda zaten.neyse geçmiş olsun cnm tekrar

arkadaşlar bugün son ovulasyon testimi yaptım çizgi o kadar silik çıktıki anlatamam.ben koyulaşacak diye beklerken iyice silindi.fisfisfisçok üzüldüm yaa.benim niye koyulaşmadı iyice.teste ya kontrol çizgisi kadar koyu diyo yada daha da koyu diyor.ama benim hiç kontrol çizgisi kadar bile olmadı.yalnızca 3 ve 4. gün olanlar diğerlerine göre koyu.ama olması egreken kadar değil.napıcam benn yaaa. ( çok üzülüyorumm.

canım bazı testler tam koyulaşmıyor, sen o 4.gün çalışmışmıydın, yada dün silik çıktıysa bile çalışmanı yapsaydın, çünkü yumurtlama 24-36 saat içinde gerçekleşiyor. ya da 2 güne bir çalışma yapmışsan yine sıkıntı yok demektir. allah büyük, sıkma canını.

benim testimin markası galenikti.belki ondandır dimi.inş öyledir.en koyu dündü dün çalıştık,dünün bir gün öncesi çalışmadık,bir gün daha öncesi çalıştık hemde iki kez o gün :) ben nolur olmaz diye bugünde çalıştım.belki bi faydası olur.inş.sanki bugün göğüslerim azıcık dolgunlaştı.sanırım ben yumurtayı kaçırdım ve adet için hazırlığa başladı vücut gibi geliyor.bakalım nolucak.bekleyelim görelim artık.ayın 26 sı gibi adet görmem lazım.

venüs ben çift çizgi çıktıktan bir gün sonra ilişki ile hamile kalmıştım ( düşük oldu) çift koyu çizgi çıktığı gün ve sonraki günde çok önemli

kızlar gittim dün doktora zaten kese daha olmadığı için muayeneyle bısey goremedı kan testi yaptı kan degerım dusmus 211 dı en son 137 olmus sımdi dussuk yanı kızlar bır ılac falanda vermedı doktor hatta kızdıda ılac falan kullansam dıye ınternetten ne kadar cok sey okuyosunuz strese gırıyosunuz bırakın bıraz kendı halıne dedı allah bılır bızler elcıyız dedı olucaksa olur olmıcaksa olmaz daha yasın genc nıye bu acelecılık falan dıye laflar soyledı bırazda doktor haklı heralde hemen hersey olsun dıyoz ve ne duysak uyguluyoz. neyse kızlar kısmet degılmıs dıye kendımı tesellı edıyom cunku aglamaktan bıktım gozlerım şiş başım çatlıyo. kendinize ıyı bakın. herkesın hakkında hayırlısı bu mubarek gunlerde vardır bır hayır.

canımm benim kıyamam ben sana.çok geçmiş olsun çok üzüldüm.bende nisanda yaşadım bu durumları.çok zor Allah sabır versin.inş en kısa zamanda bir daha olur.peki dr kürtaja falan gerek duymadımı?korunmada mı vermedi?aslında dr çok doğru söylüyor.biraz tevekkül etmek lazım.olayları akışına bırakmalı.ne göreceksek onu yaşarız zaten.sanki herşey bizim elimizdeymiş gibi davranıyoruz bazen.işte acizliğimiz buda sabırsızlığımız.üzülme artık demesi kolay ama her işte bir hayır vardır diye düşünmeye çalış.kendinede dikkat et tatlım çok öpüyorum seniii.hoşcakal..

karakız sana son bir soru daha sorucam.kusura bakma seninde canın burnında ama.cevap yazmak istemezsen yazma kırılmam tatlım sana.sorum şu ;senin bu ovulasyon testinde çift çizgin koyumuydu açık mı?yaani koyu iki çizgiyi gördün mü?aklıma şu geldi.lh hormonu yetmezliğinden mi kaynaklanıyor ki*mesela be koyu çizgi göremedim.çizgi 3. ve 4. yapışımda kalınlaşmıştı ama tarif edilen gibi kontrol çizgisi kadar koyu değildi.hatta ondanda koyu olması bekleniyormuş.ama benim değildi.belki bende ilk bebeğimi bundan kaybettim senin nasıldı canım?çizgiler koyumuydu??

canım yaa gerçekten çok üzüldüm ne güzel birbirimize destek vermiştik ama olsun üzülme allah büyük o ol diyince herşey oluverir.bende yeni doktordan geldim 5 haftalık olmuşum 2 hafta sonra tekrar çağırdı.allah sanada en yakın zamanda tekrar nasip etsin inşallah....

canım cok sevındımm senın adına allah kucagına almayı nasıp etsın keseyı gordumu doktor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…