- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #9.121
tamam canım aman kaçırma sakın o günleri biz 3 gün çalıştık allah nasip etti.buarada gittigidıyordakı testler daha ucuz ve daha çok var içinde.almak istersen bı bak derim orayada...
Kızlar dün gittim doktora dünkü kan degerim 211olmus doktor çok güzel tam istediğim gibi artmiş bir daha yaptrmana gerek yok ayın 16-17 si gibi gel kontrole dedi.icim nasıl rahatladi kızlar darısı hepinizin basina
kızlar moralım cok bozuk hersey normal ılerlıyodu cmtsı doktorumda dedı cok gzl 16*17 gıbı tekrar gel ama dun gece yatmadan once kahverengı leke gordum sonra gece wcye gıttım ozmnda kırmızı kan geldı ama adet kanı gıbıde yogun degıl garıp bır kandı. sımdı bırsey yok ama gece geldı buarada doktorumuda aradım tatıle cıkmıs 1 hafta yokmus baska doktor adı verdı ona gıt dedı cok korkuyom dusuk yapmısımdır dıye ama agrım falan yok kanama varkende agrım yoktu anlamadım ben birsey bakalım doktor ne dıcek
kızlar moralım cok bozuk hersey normal ılerlıyodu cmtsı doktorumda dedı cok gzl 16*17 gıbı tekrar gel ama dun gece yatmadan once kahverengı leke gordum sonra gece wcye gıttım ozmnda kırmızı kan geldı ama adet kanı gıbıde yogun degıl garıp bır kandı. sımdı bırsey yok ama gece geldı buarada doktorumuda aradım tatıle cıkmıs 1 hafta yokmus baska doktor adı verdı ona gıt dedı cok korkuyom dusuk yapmısımdır dıye ama agrım falan yok kanama varkende agrım yoktu anlamadım ben birsey bakalım doktor ne dıcek
arkadaşlar bugün son ovulasyon testimi yaptım çizgi o kadar silik çıktıki anlatamam.ben koyulaşacak diye beklerken iyice silindi.fisfisfisçok üzüldüm yaa.benim niye koyulaşmadı iyice.teste ya kontrol çizgisi kadar koyu diyo yada daha da koyu diyor.ama benim hiç kontrol çizgisi kadar bile olmadı.yalnızca 3 ve 4. gün olanlar diğerlerine göre koyu.ama olması egreken kadar değil.napıcam benn yaaa.( çok üzülüyorumm.
canım bazı testler tam koyulaşmıyor, sen o 4.gün çalışmışmıydın, yada dün silik çıktıysa bile çalışmanı yapsaydın, çünkü yumurtlama 24-36 saat içinde gerçekleşiyor. ya da 2 güne bir çalışma yapmışsan yine sıkıntı yok demektir. allah büyük, sıkma canını.
venüs ben çift çizgi çıktıktan bir gün sonra ilişki ile hamile kalmıştım ( düşük oldu) çift koyu çizgi çıktığı gün ve sonraki günde çok önemli
kızlar gittim dün doktora zaten kese daha olmadığı için muayeneyle bısey goremedı kan testi yaptı kan degerım dusmus 211 dı en son 137 olmus sımdi dussuk yanı kızlar bır ılac falanda vermedı doktor hatta kızdıda ılac falan kullansam dıye ınternetten ne kadar cok sey okuyosunuz strese gırıyosunuz bırakın bıraz kendı halıne dedı allah bılır bızler elcıyız dedı olucaksa olur olmıcaksa olmaz daha yasın genc nıye bu acelecılık falan dıye laflar soyledı bırazda doktor haklı heralde hemen hersey olsun dıyoz ve ne duysak uyguluyoz. neyse kızlar kısmet degılmıs dıye kendımı tesellı edıyom cunku aglamaktan bıktım gozlerım şiş başım çatlıyo. kendinize ıyı bakın. herkesın hakkında hayırlısı bu mubarek gunlerde vardır bır hayır.
canım yaa gerçekten çok üzüldüm ne güzel birbirimize destek vermiştik ama olsun üzülme allah büyük o ol diyince herşey oluverir.bende yeni doktordan geldim 5 haftalık olmuşum 2 hafta sonra tekrar çağırdı.allah sanada en yakın zamanda tekrar nasip etsin inşallah....kızlar moralım cok bozuk hersey normal ılerlıyodu cmtsı doktorumda dedı cok gzl 16*17 gıbı tekrar gel ama dun gece yatmadan once kahverengı leke gordum sonra gece wcye gıttım ozmnda kırmızı kan geldı ama adet kanı gıbıde yogun degıl garıp bır kandı. sımdı bırsey yok ama gece geldı buarada doktorumuda aradım tatıle cıkmıs 1 hafta yokmus baska doktor adı verdı ona gıt dedı cok korkuyom dusuk yapmısımdır dıye ama agrım falan yok kanama varkende agrım yoktu anlamadım ben birsey bakalım doktor ne dıcek
karakız sana son bir soru daha sorucam.kusura bakma seninde canın burnında ama.cevap yazmak istemezsen yazma kırılmam tatlım sana.sorum şu ;senin bu ovulasyon testinde çift çizgin koyumuydu açık mı?yaani koyu iki çizgiyi gördün mü?aklıma şu geldi.lh hormonu yetmezliğinden mi kaynaklanıyor ki*mesela be koyu çizgi göremedim.çizgi 3. ve 4. yapışımda kalınlaşmıştı ama tarif edilen gibi kontrol çizgisi kadar koyu değildi.hatta ondanda koyu olması bekleniyormuş.ama benim değildi.belki bende ilk bebeğimi bundan kaybettim senin nasıldı canım?çizgiler koyumuydu??[/QUOTE
ben ovulasyon testınde koyu cızgıyı gormustum canım bence artık herseyde bır sebep aramayalım canım kısmet degıldı olmadı dıyelım. Bende sana bısey sorcam canım pekı senın dusuk kanaman yogunmu olmustu benım sadece wcde cok az gelıyo pedte bısey yok bu nasıl dusuk anlamadım dusuk kanamasının daga yogun olmasını beklerdım benımkı adet kanamasından bıle cok cok az ya
canım yaa gerçekten çok üzüldüm ne güzel birbirimize destek vermiştik ama olsun üzülme allah büyük o ol diyince herşey oluverir.bende yeni doktordan geldim 5 haftalık olmuşum 2 hafta sonra tekrar çağırdı.allah sanada en yakın zamanda tekrar nasip etsin inşallah....
sağol canım darısı sanada inşallah evet canım keseyi gördük ultrason resmide var daha çok küçük nokta gibi zaten....canım cok sevındımm senın adına allah kucagına almayı nasıp etsın keseyı gordumu doktor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?