- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #9.141
karakız sana son bir soru daha sorucam.kusura bakma seninde canın burnında ama.cevap yazmak istemezsen yazma kırılmam tatlım sana.sorum şu ;senin bu ovulasyon testinde çift çizgin koyumuydu açık mı?yaani koyu iki çizgiyi gördün mü?aklıma şu geldi.lh hormonu yetmezliğinden mi kaynaklanıyor ki*mesela be koyu çizgi göremedim.çizgi 3. ve 4. yapışımda kalınlaşmıştı ama tarif edilen gibi kontrol çizgisi kadar koyu değildi.hatta ondanda koyu olması bekleniyormuş.ama benim değildi.belki bende ilk bebeğimi bundan kaybettim senin nasıldı canım?çizgiler koyumuydu??[/QUOTE
ben ovulasyon testınde koyu cızgıyı gormustum canım bence artık herseyde bır sebep aramayalım canım kısmet degıldı olmadı dıyelım. Bende sana bısey sorcam canım pekı senın dusuk kanaman yogunmu olmustu benım sadece wcde cok az gelıyo pedte bısey yok bu nasıl dusuk anlamadım dusuk kanamasının daga yogun olmasını beklerdım benımkı adet kanamasından bıle cok cok az ya
ben düşük yapmadım azıcık kanamam gelmişti birde kasıklarım az ağrı yapmıştı.dr gittim ultrasonda baktılar kalbi durmuş. biz 11. haftaya girecektik.dr kürtaj yaptı.cnm ya bana çok saçma geldi dr seni eve mi gönderdi düşük yapıyosun diye??onların takibe alması falan gerekmiyo mu?belkide düşmücektir seninki dicem ama umutda vermek istemiyorum.kaç haftalıktı sanırım senin kalp atışları bile başlamamıştı dimi?
bunlardan hangisi daha ii sonuç veriyooo
ben bundan kullandın ilk defa bu ay hamile kaldım.
karakız çok üzüldüm sana, allah hayırlısını versin, bayb hayırlı olsun, kızlar bende hamileyim dün kan testi yaptırdık, 901 çıktı, doktor hamilelik başlangıcı dedi. Şoktayım şu an, öpüldünüz. 5 haftalık hamileyim bende.
karakız çok üzüldüm sana, allah hayırlısını versin, bayb hayırlı olsun, kızlar bende hamileyim dün kan testi yaptırdık, 901 çıktı, doktor hamilelik başlangıcı dedi. Şoktayım şu an, öpüldünüz. 5 haftalık hamileyim bende.
ben düşük yapmadım azıcık kanamam gelmişti birde kasıklarım az ağrı yapmıştı.dr gittim ultrasonda baktılar kalbi durmuş. biz 11. haftaya girecektik.dr kürtaj yaptı.cnm ya bana çok saçma geldi dr seni eve mi gönderdi düşük yapıyosun diye??onların takibe alması falan gerekmiyo mu?belkide düşmücektir seninki dicem ama umutda vermek istemiyorum.kaç haftalıktı sanırım senin kalp atışları bile başlamamıştı dimi?
canım benim daha hamılelıgım cok yenıydı 3 haftalıktı daha keseyı bıle gorememıstık kanda hamıle oldugum cıktı gebelık testınde sılık cıkıyodu ben bıraz acele ettım adetımın gecmesını 1 hafta bekleseydım bu kanı adet kanı oldugunu sanmcakmısım zaten hamıle bııle oldugumu anlamıcakmısım o yuzden doktorlar ılac falan vermek ıstemedı cunku daha cok baslangıctı kese falan hıcbırsey bellı degıldı.
çok sevindim arkadaşım senın adına bende 5 haftalık hamileyim dun keseyi gördük bence senınkıde cok yeni değil artık keseyi görebilirsiniz ultrasonda sanırım.hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah...
keseyı 1000 den yukarı olunca gorunurmus zerdal 2 gun sonra gıtsen senın zaten 1800 olur gorunur kesende.
ozaman benımde değerlerim yükselmiş oluyor baya kan testine tekrar bakmadı doktor çünkü dırek ultrasona aldı benı ve göründü zaten kese...[/QUOT
tabı degerler yukselmeden kese gorunmez heralde cunku benım gecen hafta daha cok yenı gebesın dedı doktor 1000 den sonra kese gorunur dedı hatta bana 16sı gıbı gel dedı ama kısmet olmadı.
olsun canım üzülme allah a sığın elbet birgün sanada o müjdeyi verecektir.ozaman benımde değerlerim yükselmiş oluyor baya kan testine tekrar bakmadı doktor çünkü dırek ultrasona aldı benı ve göründü zaten kese...[/QUOT
tabı degerler yukselmeden kese gorunmez heralde cunku benım gecen hafta daha cok yenı gebesın dedı doktor 1000 den sonra kese gorunur dedı hatta bana 16sı gıbı gel dedı ama kısmet olmadı.
tesk ederim canım a.s.
canım cok sevındım senın adına ınsallah bebegını saglıklı bır sekılde kucagına alırsın canım. optum cok
çok sevindim arkadaşım senın adına bende 5 haftalık hamileyim dun keseyi gördük bence senınkıde cok yeni değil artık keseyi görebilirsiniz ultrasonda sanırım.hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah...
bayb dün devlet hastanesinde kan testini yaptırdım, ordaki doktor beyin ve sinir gelişim açısından önemli diye elevit diye bi ilaç yazdı bana, içinde folik asitde var, multivitamin, sanada yazdımı.
yok canım bana bişi yazmadı folbiol diye ilaç verdi sadece oda folikasit zaten.bu doktor bana biş anlatmıyor ya zaten cok yogun doktor soru soramıyosun.nabıcam bılmem bende...sağlıkocağına gitsem bana anlatırlarmı yani normal muayene olucakmışım gibimi gidicem oraya...
sağol canım bunu öğrendiğim çok iyi oldu gerçekten yoksa internetten topluyordum bilgileri.yarın gıtmeye çalışırım bakalım.zaten süt ve süt ürünlerini tüketıyorum.ama yeterli değildir heralde...sağlık ocaklarında artık herkesin doktoru var, şöyle akin bi zamanda git, o doktorların birde hemşireleri oluyor, bana bir güzel anlattılar. nasıl besleneceğim, nelere dikkat edeceğim, yataktan kalkarken ani kalkmıyacaksın, katkı maddeli yemekler yemiyeceksin, hazır çorbada dahil, sonra süt ürünlerini bol kullanacaksın yoksa kalsiyumu dişlerden alıyormuş. Bi sağlık ocağına git bakalım.
sağol canım bunu öğrendiğim çok iyi oldu gerçekten yoksa internetten topluyordum bilgileri.yarın gıtmeye çalışırım bakalım.zaten süt ve süt ürünlerini tüketıyorum.ama yeterli değildir heralde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?