Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

mrb arkadaşlar bişey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim..
bu internetteki yumurtlama dönemi hesaplayıcılar varya onlara adet tarihlerimi girip hesapla dediğimde sikluslar 35 günden fazlaysa hesaplanamaz diyor bence bunlar adet süresini en fazla 5 gün hesaplıyolar halbuki benim adetim 8 gün sürer..o yüzden aslında 35 günü bulmuyor 29-30 günde bir oluyor..yanlışmı düşünüyorum..
aslında ben çatlama gününü az çok hissediyorum belirtilerden akıntıdan ateşten ama ne bilim bu hesaplayıcılar kafamı karıştırıyo...

karakız çok üzüldüm sana, allah hayırlısını versin, bayb hayırlı olsun, kızlar bende hamileyim dün kan testi yaptırdık, 901 çıktı, doktor hamilelik başlangıcı dedi. Şoktayım şu an, öpüldünüz. 5 haftalık hamileyim bende.

canım cok sevındım senın adına ınsallah bebegını saglıklı bır sekılde kucagına alırsın canım. optum cok

çok sevindim arkadaşım senın adına bende 5 haftalık hamileyim dun keseyi gördük bence senınkıde cok yeni değil artık keseyi görebilirsiniz ultrasonda sanırım.hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah...

keseyı 1000 den yukarı olunca gorunurmus zerdal 2 gun sonra gıtsen senın zaten 1800 olur gorunur kesende.

tesk ederim canım a.s.

canım cok sevındım senın adına ınsallah bebegını saglıklı bır sekılde kucagına alırsın canım. optum cok

sağolun kızlar hamileliğimin farkında bile değildim hiç belirti olmadı bende, zaten adet düzensizliği varya, günüm 2 gün geçmişti, oruça giriyoz, ona göre oruç tutayım dedim, bi test yaptım, küt 2 çizgi çok belirgin çıktı, sonra hemen hastaneye gittim, kan değerim 901 çıktı, baby seni demek kan tesitne tabi tutmadı, ben sağlık ocağına haber verdim hamile olduğumu beni baya bilgilendirdiler, sende bi git istersen, beslenme şeklini falan anlatıyorlar, pazarteside kansızlığıma bakacaklar. kızlar benim doktorum yok daha 27 ağustosta tedavi için randevu almıştım, en iyi o zaman gideceğim, inşallah bebişim tutunur bana.
karakız çalışmalara devam, yılmak yok, arısütü, bal,polen karışımı yemiştim ben sende yiyebilirsin, yumurlara iyi geliyor. Tekrar ovylasyon yaparsın mutalaka olur canım. bak benimki 1 yılın sonunda oldu.

bayb dün devlet hastanesinde kan testini yaptırdım, ordaki doktor beyin ve sinir gelişim açısından önemli diye elevit diye bi ilaç yazdı bana, içinde folik asitde var, multivitamin, sanada yazdımı.

bayb dün devlet hastanesinde kan testini yaptırdım, ordaki doktor beyin ve sinir gelişim açısından önemli diye elevit diye bi ilaç yazdı bana, içinde folik asitde var, multivitamin, sanada yazdımı.

yok canım bana bişi yazmadı folbiol diye ilaç verdi sadece oda folikasit zaten.bu doktor bana biş anlatmıyor ya zaten cok yogun doktor soru soramıyosun.nabıcam bılmem bende...sağlıkocağına gitsem bana anlatırlarmı yani normal muayene olucakmışım gibimi gidicem oraya...

sağlık ocaklarında artık herkesin doktoru var, şöyle akin bi zamanda git, o doktorların birde hemşireleri oluyor, bana bir güzel anlattılar. nasıl besleneceğim, nelere dikkat edeceğim, yataktan kalkarken ani kalkmıyacaksın, katkı maddeli yemekler yemiyeceksin, hazır çorbada dahil, sonra süt ürünlerini bol kullanacaksın yoksa kalsiyumu dişlerden alıyormuş. Bi sağlık ocağına git bakalım.

sağol canım bunu öğrendiğim çok iyi oldu gerçekten yoksa internetten topluyordum bilgileri.yarın gıtmeye çalışırım bakalım.zaten süt ve süt ürünlerini tüketıyorum.ama yeterli değildir heralde...

tahıl ürünleri, fındık, badem, ekmek, düzenli beslenmek gerekliymiş, sana özel mesaj attım canım, burdaki konu amacından sapmasın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…