Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

tebrik ederim canıma.s. çok sevindim.hadi bakalım sıra bende şimdi.inş bende size bu güzel haberi veririm yakında.Rabbim hepimize sağlıklı akıllı hayırlı güzel evlatlar nasip etsin..

tebrik ederim canıma.s. çok sevindim.hadi bakalım sıra bende şimdi.inş bende size bu güzel haberi veririm yakında.Rabbim hepimize sağlıklı akıllı hayırlı güzel evlatlar nasip etsin..

Amin arkadaşım çok sağol, allah herkese yaşatsın, çünkü 1 yıldır uğraşıyordum resmen artık gücümün ve umutlarımın bittiği nokttasında geldi, beni çok sevindirdi, şu an yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum. Seninde güzel haberini alırız inşallah.

inş. canım bende öyle çok istiyorum ki inş şu mübarek günlerde bende hamile kalırımda sağlıcakla yavrumu doğrurum inş.

canım ne tesadüf bende senin gibi 1 senedir istiyordum ben yaklaşık 3 senelık evlıyım ve gecen sen ağustos ayında 1 bucuk senedır kullandıgım doğum kontrol hapını bırakmıştım.ha bugun ha yarın derken 1 sene sonra yıne agustos ayında hamile olduğumu öğrendim.allahın büyük lütfu bize bizde ümüdümüzü kaybetmiştik.nerde doğum yapan yada bebek haberını alan bırını yada birileriniz izlesem ağlardım.inşallah kucağımız 9 ay sonra dolacak...

inş. canım bende öyle çok istiyorum ki inş şu mübarek günlerde bende hamile kalırımda sağlıcakla yavrumu doğrurum inş.
hadi bakalım canım sıra sende, ara ara bakıyom topinge, mutlu haber var mı diye.

2011 nisan annesi olacağız, sen keseyi gördün, ben daha ultrasyona girmedim, kalp atışlarını ne zaman duyarız, sen duyar duymaz yaz bana, benden önce duyarsan. bende 2yıllık evliyim. 1 yıldır düşünüyorduk. ben 30 yaşında sayılırım, (29,5) 30 lu yaşlar topiğindenim.

tabi canım duyarsam hemen yazarım ama doktora gitmeme daha 10gün falan var belki sen benden önce gidersin doktora duyarsın belkide kalpatışlarını canım.artık bende o tpikteyim genelde ama buralarada göz atmadan yapamıyorum.eşim artık çok sosyal oldun kadınlar kukubunde diyor bana dalga geçiyor:)))sempatiksalakcinni

evet canım gördüm seni orda iyi yapmışsın, aynı durumdayız ya hepimiz, birbirimizden takip edeceğiz, şu an havada gibiyim. benim randevu 27. ağustosto o zamana kadar nasıl dayanırım bilmiyorum, pazaretsi sağlık ocağına gidecem, ordakilere söylerim bakalım, sağık ocağındada dinliyorlarmış kalb atışlarını, tabi hastane gibi olmaz ama, duyabilirssek iyi, ben hala inanamıyorum ya.

inş canım ama benim pek umudum yok bu ay.çok fazla birlikte olamadık.zaten adet döneminide girdim sayılır.göğüslerim acıyor ve çok çabuk sinirleniyorum.tahammülüüm kalmadı artık bişeye...zaten okullarda açılıyoo çok mutsuzumm çokkk....:1closedeyes:

bende yarın sağlık ocağına gitmeye çalışıcam bakalım çokta sıcak çok üşeniyorum çıkmaya dışarı.yarın tekrar haberleşiriz canım...

kızlar merhaba core marka ovulasyon testı kullanıyorum yesıl olanlardan 15.cı gun cıft cızgıyı yakaladım reglıme bırkac gun var cıft cızgıden sonra sılık cızgı sonrasında tek cızgıyle devam ettı sımdı ıse sılık cızgı cıkmaya basladı adete yakın yumurtlama soz konusu olabılırmı tekrardan

Bismillahirrahmanirrahim.
1.gün
2.gün
3.gün
4.gün
5.gün.......36.2
6.gün.......36.2
7.gün.......36.3 çalışma
8.gün.......36.1
9.gün.......36.0 çalışma
10.gün.....36.2
11.gün.....36.1 çalışma
12.gün.....36.1
13.gün.....36.1 çalışma (ikinci çizgi kırmızıya yakın)
14.gün.....36.2 (ikinci çizgi kırmızı gibi) Yakı yakmak.
15.gün.....36.2 çalışma (İkinci çizgi çok silik)
16.gün.....36.5 (İkinci çizgi yok gibi, belli belirsiz.)
17.gün.... 36.5 çalışma
18.gün.....36.3
19.gün.....36.3
20.gün.....36.3 çalışma
21.gün.....36.6
22.gün.....36.5 çalışma
23.gün.....36.7
24.gün.....36.5
25.gün.....36.5
26.gün.....36.6
27.gün.....36.5
28.gün.....36.5
29.gün.....36.6
30.gün.....36.6
31.gün.....36.6
32.gün.....36.6
33.gün.....36.6
34.gün.....36.6 (Mutlu son hcg 901) faydalanmak isteyen arkadaşlar için yayınlıyorum. benim ateş tablom.

bende yarın sağlık ocağına gitmeye çalışıcam bakalım çokta sıcak çok üşeniyorum çıkmaya dışarı.yarın tekrar haberleşiriz canım...

nisan annelerine pek girmiyon, orası bizim için iyi olacak senide görmek isterim canım. bakalım bizden öncekilere soruyorum kalb atışlarını ne zaman duydunuz diye.

sağol yerimseniben

selam kızlar benim size bir sorum olacaktı....
ben medi smart diye bir ovulasyon testi aldım ve ilk kez kullanıyorum,sizce nasıl bir marka kullanıpta memnun kalanlar varmı aranızda....
ve ben kullanmaya başladıktan sonra 1 kere cift cizgi gördüm ama t'de olan öteki kadar net değilde acaba o günmüydü yumurtlama günüm...
cevap bekliyorum lütfen....

bişey değil venusccuğum, senin durumlar nasıl.

hiçç ne olsun cnm.bekliyorum öyle.hem bebek olmayacakmış gibi geliyo hemde içimde bir umut var.çalışmalarıda bıraktık çoktan.umutlar tükeniyorrr....belimde çok ağrı var neden anlamadım göğüslerimde doluyor ve acıyor.bunlar bana biraz acaba olur mu yasemin dedirtiyor ama sanırım olmayacak.adet belirtileriyle hamilelik belirtileri arasında fark yok kiii ....bilmiyorum yaaa.inş olur

canım ben galenik marka kullandım.bendede çift çizgi silik çıktı.ama sonraki günlerde hiç çıkmadı.demek ki yumurtlama çizgisiydi.ayrıca ilk defa diğer yumurtlama belirtilerini gösterdi vücudum.kasıklarda ağrı ve yapışkan sıvı...sen değerlendirseydin o günleri

canım bende ilk kez geçen ay medismart kullandım ve şuan 5 hatalık hamileyim.bende çok net cıkmıştı ama herkesde cok net olmayabılıyorda.bence sen ikinci çizgiyi çok ney gördüğün zamanlarda çalışmaya başla işi şansa bırakma.ben gördüğüm günde dahil 3 gece çalıştık...bırde tavsıyem kalçanın altına yastık koy ve yarım saat hiç kalkma wc ye gitme duş alma...

canım ben kullandım gecen ay medismart ovulasyon testi memnun kaldım, hamıle kaldım fakat dusukle sonuclandı ama işe yarıyo, benım cok duzenlı gıtmıstı test 5 gün üst üste yaptım ılk gun cıkmadı ıkıncı gun sılık cıktı ucuncu gun ıkı cızgıde aynı renkteydı dördüncü gün t deki çizgi cden bayagı koyuydu ve o gunlerde calısma oldu 5.gun yaptıgımda cızgı tekrardan sılıklenmeye basladı zaten testımde bıtmısdı ondan sonra hıc yapamadım testı ama ben koyu cızgıyı cok rahat yakaladım ustuste o gun ve ertesı gunlerde calıstık basardık ama sonu kotu oldu neyse herseyde bır hayır vardır, kullan ınsallah sende hamıle kalırsın canım. buarada medismartın gebelik testide guzel bayagı hassas onuda tavsıye ederım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…