- 28 Temmuz 2010
- 520
- 32
- 73
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #9.161
tahıl ürünleri, fındık, badem, ekmek, düzenli beslenmek gerekliymiş, sana özel mesaj attım canım, burdaki konu amacından sapmasın diye.
karakız çok üzüldüm sana, allah hayırlısını versin, bayb hayırlı olsun, kızlar bende hamileyim dün kan testi yaptırdık, 901 çıktı, doktor hamilelik başlangıcı dedi. Şoktayım şu an, öpüldünüz. 5 haftalık hamileyim bende.
tebrik ederim canıma.s. çok sevindim.hadi bakalım sıra bende şimdi.inş bende size bu güzel haberi veririm yakında.Rabbim hepimize sağlıklı akıllı hayırlı güzel evlatlar nasip etsin..
Amin arkadaşım çok sağol, allah herkese yaşatsın, çünkü 1 yıldır uğraşıyordum resmen artık gücümün ve umutlarımın bittiği nokttasında geldi, beni çok sevindirdi, şu an yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum. Seninde güzel haberini alırız inşallah.
Amin arkadaşım çok sağol, allah herkese yaşatsın, çünkü 1 yıldır uğraşıyordum resmen artık gücümün ve umutlarımın bittiği nokttasında geldi, beni çok sevindirdi, şu an yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum. Seninde güzel haberini alırız inşallah.
hadi bakalım canım sıra sende, ara ara bakıyom topinge, mutlu haber var mı diye.inş. canım bende öyle çok istiyorum ki inş şu mübarek günlerde bende hamile kalırımda sağlıcakla yavrumu doğrurum inş.
canım ne tesadüf bende senin gibi 1 senedir istiyordum ben yaklaşık 3 senelık evlıyım ve gecen sen ağustos ayında 1 bucuk senedır kullandıgım doğum kontrol hapını bırakmıştım.ha bugun ha yarın derken 1 sene sonra yıne agustos ayında hamile olduğumu öğrendim.allahın büyük lütfu bize bizde ümüdümüzü kaybetmiştik.nerde doğum yapan yada bebek haberını alan bırını yada birileriniz izlesem ağlardım.inşallah kucağımız 9 ay sonra dolacak...
hadi bakalım canım sıra sende, ara ara bakıyom topinge, mutlu haber var mı diye.
2011 nisan annesi olacağız, sen keseyi gördün, ben daha ultrasyona girmedim, kalp atışlarını ne zaman duyarız, sen duyar duymaz yaz bana, benden önce duyarsan. bende 2yıllık evliyim. 1 yıldır düşünüyorduk. ben 30 yaşında sayılırım, (29,5) 30 lu yaşlar topiğindenim.
tabi canım duyarsam hemen yazarım ama doktora gitmeme daha 10gün falan var belki sen benden önce gidersin doktora duyarsın belkide kalpatışlarını canım.artık bende o tpikteyim genelde ama buralarada göz atmadan yapamıyorum.eşim artık çok sosyal oldun kadınlar kukubunde diyor bana dalga geçiyor:)))sempatiksalakcinni
hadi bakalım canım sıra sende, ara ara bakıyom topinge, mutlu haber var mı diye.
2011 nisan annesi olacağız, sen keseyi gördün, ben daha ultrasyona girmedim, kalp atışlarını ne zaman duyarız, sen duyar duymaz yaz bana, benden önce duyarsan. bende 2yıllık evliyim. 1 yıldır düşünüyorduk. ben 30 yaşında sayılırım, (29,5) 30 lu yaşlar topiğindenim.
evet canım gördüm seni orda iyi yapmışsın, aynı durumdayız ya hepimiz, birbirimizden takip edeceğiz, şu an havada gibiyim. benim randevu 27. ağustosto o zamana kadar nasıl dayanırım bilmiyorum, pazaretsi sağlık ocağına gidecem, ordakilere söylerim bakalım, sağık ocağındada dinliyorlarmış kalb atışlarını, tabi hastane gibi olmaz ama, duyabilirssek iyi, ben hala inanamıyorum ya.
bende yarın sağlık ocağına gitmeye çalışıcam bakalım çokta sıcak çok üşeniyorum çıkmaya dışarı.yarın tekrar haberleşiriz canım...
Bismillahirrahmanirrahim.
1.gün
2.gün
3.gün
4.gün
5.gün.......36.2
6.gün.......36.2
7.gün.......36.3 çalışma
8.gün.......36.1
9.gün.......36.0 çalışma
10.gün.....36.2
11.gün.....36.1 çalışma
12.gün.....36.1
13.gün.....36.1 çalışma (ikinci çizgi kırmızıya yakın)
14.gün.....36.2 (ikinci çizgi kırmızı gibi) Yakı yakmak.
15.gün.....36.2 çalışma (İkinci çizgi çok silik)
16.gün.....36.5 (İkinci çizgi yok gibi, belli belirsiz.)
17.gün.... 36.5 çalışma
18.gün.....36.3
19.gün.....36.3
20.gün.....36.3 çalışma
21.gün.....36.6
22.gün.....36.5 çalışma
23.gün.....36.7
24.gün.....36.5
25.gün.....36.5
26.gün.....36.6
27.gün.....36.5
28.gün.....36.5
29.gün.....36.6
30.gün.....36.6
31.gün.....36.6
32.gün.....36.6
33.gün.....36.6
34.gün.....36.6 (Mutlu son hcg 901) faydalanmak isteyen arkadaşlar için yayınlıyorum. benim ateş tablom.
bişey değil venusccuğum, senin durumlar nasıl.
selam kızlar benim size bir sorum olacaktı....
ben medi smart diye bir ovulasyon testi aldım ve ilk kez kullanıyorum,sizce nasıl bir marka kullanıpta memnun kalanlar varmı aranızda....
ve ben kullanmaya başladıktan sonra 1 kere cift cizgi gördüm ama t'de olan öteki kadar net değilde acaba o günmüydü yumurtlama günüm...
cevap bekliyorum lütfen....
ben medi smart diye bir ovulasyon testi aldım ve ilk kez kullanıyorum,sizce nasıl bir marka kullanıpta memnun kalanlar varmı aranızda....
ve ben kullanmaya başladıktan sonra 1 kere cift cizgi gördüm ama t'de olan öteki kadar net değilde acaba o günmüydü yumurtlama günüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?