Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

karakız seni merak ediyorum arada girip yaz canım. seninde hayırlı haberlerini alacağız inşallah.

kızlar teşekkür ederim sizlere....
bakalım artık hayırlısı allahtan,inşallah olmuştur.....
kızlar birde ben 27.5tl verdim o teste bana biraz cok gibi geldi acaba normalmi o fiyat?

Arkadaşlar merhaba birşey sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim.bu ovulasyon aletini adet başlama gününden itibaren sayarakmı 14. gün kullanmaya başlıyosun yoksa adet bittikden sonramı.teşekkür ederim

arkadaşlar bana da yardımcı olabilir misiniz??
son 3 adet tarihim 12 haziran-8 temmuz-1 ağustostu. son döngüye göre 25 günde bir adet oldum.

medi smart da sirkulasyon 25 gün se 9.gün başlıyon diyor.bende ayın 9 unda başladım.birbirine çok yakın koyulukta çift çizgi çıktı.ama 2.çok çok az açıktı.nerdeyse aynıydılar yani.

ikinci gün dedim tam koyu çıkar heralde ama ayın 10-11-12-13 ünde yaptıklarımda hep 2.çizgi çok silik çıktı.ve testim bitti tabi.

acaba 9 unda yaptığım test yumurtlama gününü mü gösteriyordu???

11-12 sinde ise akıntım yapışkan,şeffaf ve uzuyordu.yani en ıslak günlerimdi.

8-10-11-12.günler de çalışma yaptık.acab tutturmuş muyumdur.ve ayıj kaçına kadar denemeye devam edeyim????

lütfen yardım)))))))

nisan annelerine pek girmiyon, orası bizim için iyi olacak senide görmek isterim canım. bakalım bizden öncekilere soruyorum kalb atışlarını ne zaman duydunuz diye.

giriyorum canım senle denk gelemıyoruz sanırım enönce o sayfaya bakıyorum hatta.bende sabırsızlanıyorum cok kalp atışını duymak için.buarada dun ılk bebek hedıyemızı aldık.5li bebek tulumj almış arkadaşım.cok acayip oldum.eşya almaya başlayana kadar hala ınanamıcam sanırım...

CAnım eger çift çizgi çıktıgı gün dahil 3-4gun çalıştıysan det etme kaçırmamışsınır.bende öle yaptım ve hamıleyım suanda.ama bırz rahat ol artık bence.

inş olmuştur canım.ben de hiç koyu çizgi göremedim.sadece çok çok yakın oldu sonrada silikleşip gitti.ama çizgiyi gördükten 2 gün sonra yumurtlama belirtileri yaşadım senin gibi.sen iyi çalışmmısın şansın yüksek ben o kadar çalışamadım bile (( ama olsun.ne zaman hayırlı olacaksa o zamna olsun inş.Allah tan ümit kesilmez.

karakız seni merak ediyorum arada girip yaz canım. seninde hayırlı haberlerini alacağız inşallah.

iyiyim zerdalcığım daha iyiyim insan alışıyo zamanla herşeye herşeyde bir hayır vardır diyom cunku vucut saglıklsız bebegı atarmıs demekkı rabbım boyle hayırlı gordu ya daha gec haftalarda düşük yapsaydım daha kotude olaylar basıma gelebılırdı herseyde bır hayır vardır dıyom cuma gunu doktoruma kontrole gıdıcem bır bakalım ne dıcek cunku kımı doktor korun dıyolarmus 1-2 ay kımıde korunma ne zaman ıstersenız baslayın dıyormus bakalım ne dıcek hakkımızda hayırlısı cok fazla gırmıyom bu sıteye cunku etkılıyo benı ya ama sana atarım arada mesaj ozelden falan merak etme. senın nasıl gecıyo hamılelıgın bır sorun yoktur ınsallah?

slm arkadaşlar bende ovülasyon testi kullanmak istiyorum ama polikistik over hastasıyım 2kez yumurta takıbı yapıldı ama yumurtlama görülmedi bende bu testlaerden alsam faydasını görürmüyüm acaba adetlerimde çok düzensiz zaten ilaç kullanmadan adet görwemiyorum sizce faydası olurmu.

yardımcı oluranız cok sevınırım

Sağlık ocağında banada dediler, vucut sağlıksız bebeği atıyor diye, bende sabah sağlık ocağına gittim, kan verdim, doktor randevum 27 ağustosta, o zamana kadar bekliyeceğim, inanırmısın ben hiç hamilelik belirtisi yaşamadım öğrendiğim güne kadar, şimdi biraz karnım ve belim ağrıyor. Senin iyi olmana sevindim, bebeği çok küçükken kaybettğin için belki korunmak gerekmeyebilir, kanla atıldı seninki, hakkında hayırlısı olsun, hamile olduğunda falan duymak isterim, arada yaz.

yazarım canım merak etme.optum cok

zerdalcım nerelerdesın 2 gundur sana bişiler yazmıştım hamıleliğin nasıl gıdıyor dıye görmedın heralde cevap göremedım de...

zerdalcım nerelerdesın 2 gundur sana bişiler yazmıştım hamıleliğin nasıl gıdıyor dıye görmedın heralde cevap göremedım de...

canım benim diğer topikte yazdım cevap sana, benim evde pc yok ya, hafta sonu giremiyorum, sabahta sağlık ocağına gittim mecburen geciktim, karşılaşamadık valla.

bu ovulasyon testlerini dene canım, bide ateşini ölç hergün, yumurtayı bu şekilde yakalamaya çalış, ben arısütü, bal, polen karışımı yemiştim, aktardan alıp yiyebilirsin, yumurta gelişimine faydası var.

bugun adetımın 1,günü yarın ateşimi olcsem olurmu bide arısutu bal polen kullandım 1 kavonaz ama fayda etmmemıstı neyse tekrar denıyelım baklaım sonuc nolcak bilgi için sagol canım.peki hangı marka kullanmamı onerirsiniz yardımın için sagol canım

canım benim diğer topikte yazdım cevap sana, benim evde pc yok ya, hafta sonu giremiyorum, sabahta sağlık ocağına gittim mecburen geciktim, karşılaşamadık valla.

gördüm canım seni orda.bende yarın gidicem sağlık ocağına orda kayıt yapıp bana gerekli bilgileri veriyorlarmış gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…