- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #9.181
canım ben kullandım gecen ay medismart ovulasyon testi memnun kaldım, hamıle kaldım fakat dusukle sonuclandı ama işe yarıyo, benım cok duzenlı gıtmıstı test 5 gün üst üste yaptım ılk gun cıkmadı ıkıncı gun sılık cıktı ucuncu gun ıkı cızgıde aynı renkteydı dördüncü gün t deki çizgi cden bayagı koyuydu ve o gunlerde calısma oldu 5.gun yaptıgımda cızgı tekrardan sılıklenmeye basladı zaten testımde bıtmısdı ondan sonra hıc yapamadım testı ama ben koyu cızgıyı cok rahat yakaladım ustuste o gun ve ertesı gunlerde calıstık basardık ama sonu kotu oldu neyse herseyde bır hayır vardır, kullan ınsallah sende hamıle kalırsın canım. buarada medismartın gebelik testide guzel bayagı hassas onuda tavsıye ederım.
Arkadaşlar merhaba birşey sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim.bu ovulasyon aletini adet başlama gününden itibaren sayarakmı 14. gün kullanmaya başlıyosun yoksa adet bittikden sonramı.teşekkür ederim
nisan annelerine pek girmiyon, orası bizim için iyi olacak senide görmek isterim canım. bakalım bizden öncekilere soruyorum kalb atışlarını ne zaman duydunuz diye.
CAnım eger çift çizgi çıktıgı gün dahil 3-4gun çalıştıysan det etme kaçırmamışsınır.bende öle yaptım ve hamıleyım suanda.ama bırz rahat ol artık bence.arkadaşlar bana da yardımcı olabilir misiniz??
son 3 adet tarihim 12 haziran-8 temmuz-1 ağustostu. son döngüye göre 25 günde bir adet oldum.
medi smart da sirkulasyon 25 gün se 9.gün başlıyon diyor.bende ayın 9 unda başladım.birbirine çok yakın koyulukta çift çizgi çıktı.ama 2.çok çok az açıktı.nerdeyse aynıydılar yani.
ikinci gün dedim tam koyu çıkar heralde ama ayın 10-11-12-13 ünde yaptıklarımda hep 2.çizgi çok silik çıktı.ve testim bitti tabi.
acaba 9 unda yaptığım test yumurtlama gününü mü gösteriyordu???
11-12 sinde ise akıntım yapışkan,şeffaf ve uzuyordu.yani en ıslak günlerimdi.
8-10-11-12.günler de çalışma yaptık.acab tutturmuş muyumdur.ve ayıj kaçına kadar denemeye devam edeyim????
lütfen yardım)))))))
arkadaşlar bana da yardımcı olabilir misiniz??
son 3 adet tarihim 12 haziran-8 temmuz-1 ağustostu. son döngüye göre 25 günde bir adet oldum.
medi smart da sirkulasyon 25 gün se 9.gün başlıyon diyor.bende ayın 9 unda başladım.birbirine çok yakın koyulukta çift çizgi çıktı.ama 2.çok çok az açıktı.nerdeyse aynıydılar yani.
ikinci gün dedim tam koyu çıkar heralde ama ayın 10-11-12-13 ünde yaptıklarımda hep 2.çizgi çok silik çıktı.ve testim bitti tabi.
acaba 9 unda yaptığım test yumurtlama gününü mü gösteriyordu???
11-12 sinde ise akıntım yapışkan,şeffaf ve uzuyordu.yani en ıslak günlerimdi.
8-10-11-12.günler de çalışma yaptık.acab tutturmuş muyumdur.ve ayıj kaçına kadar denemeye devam edeyim????
lütfen yardım)))))))
karakız seni merak ediyorum arada girip yaz canım. seninde hayırlı haberlerini alacağız inşallah.
iyiyim zerdalcığım daha iyiyim insan alışıyo zamanla herşeye herşeyde bir hayır vardır diyom cunku vucut saglıklsız bebegı atarmıs demekkı rabbım boyle hayırlı gordu ya daha gec haftalarda düşük yapsaydım daha kotude olaylar basıma gelebılırdı herseyde bır hayır vardır dıyom cuma gunu doktoruma kontrole gıdıcem bır bakalım ne dıcek cunku kımı doktor korun dıyolarmus 1-2 ay kımıde korunma ne zaman ıstersenız baslayın dıyormus bakalım ne dıcek hakkımızda hayırlısı cok fazla gırmıyom bu sıteye cunku etkılıyo benı ya ama sana atarım arada mesaj ozelden falan merak etme. senın nasıl gecıyo hamılelıgın bır sorun yoktur ınsallah?
sağlık ocağında banada dediler, vucut sağlıksız bebeği atıyor diye, bende sabah sağlık ocağına gittim, kan verdim, doktor randevum 27 ağustosta, o zamana kadar bekliyeceğim, inanırmısın ben hiç hamilelik belirtisi yaşamadım öğrendiğim güne kadar, şimdi biraz karnım ve belim ağrıyor. Senin iyi olmana sevindim, bebeği çok küçükken kaybettğin için belki korunmak gerekmeyebilir, kanla atıldı seninki, hakkında hayırlısı olsun, hamile olduğunda falan duymak isterim, arada yaz.
zerdalcım nerelerdesın 2 gundur sana bişiler yazmıştım hamıleliğin nasıl gıdıyor dıye görmedın heralde cevap göremedım de...
slm arkadaşlar bende ovülasyon testi kullanmak istiyorum ama polikistik over hastasıyım 2kez yumurta takıbı yapıldı ama yumurtlama görülmedi bende bu testlaerden alsam faydasını görürmüyüm acaba adetlerimde çok düzensiz zaten ilaç kullanmadan adet görwemiyorum sizce faydası olurmu.
yardımcı oluranız cok sevınırım
bu ovulasyon testlerini dene canım, bide ateşini ölç hergün, yumurtayı bu şekilde yakalamaya çalış, ben arısütü, bal, polen karışımı yemiştim, aktardan alıp yiyebilirsin, yumurta gelişimine faydası var.
canım benim diğer topikte yazdım cevap sana, benim evde pc yok ya, hafta sonu giremiyorum, sabahta sağlık ocağına gittim mecburen geciktim, karşılaşamadık valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?