- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #9.201
bugun adetımın 1,günü yarın ateşimi olcsem olurmu bide arısutu bal polen kullandım 1 kavonaz ama fayda etmmemıstıneyse tekrar denıyelım baklaım sonuc nolcak bilgi için sagol canım.peki hangı marka kullanmamı onerirsiniz yardımın için sagol canım
urine Test Strip kullandım, canım ben arı sütü bal polen i ikinci ay yediğim zaman oldu. ilk ay bende de olmadı. Ateşini ölçmeye başla, bu arada, adet döngüne göre ovulasyonada başlarsın, önceki sayfalarda ben ateş tablomu yayınlamıştım canım, bi bakarsın.
Arkadaşlar burda olmasını istemediğim bazı kişiler bu topinke girmeye başladı bu durumda ben size faydalı olamam, ovulasyonlar konusunda başka topikten geshenk arkadaşım bana çok yardımcı olmuştur, onun sayesinde hamile kaldım. Hem onu sevmeyip onun verdiği bilgileri ben burda onun izni olmadan kullanamam. Bu şahıs buraya girerse yazmaya devam etmiyeceğim. saygılarımla.
Ayrıca insanlığımla gurur duyarım hergün buraya giriyorum ki, insanlara nasıl faydam dokunur diye.
Yüce allahıma o kadar dua ediyorum ki, bu mübarek günlerde bu bebişi bana nasip etti, gerçek amacı buraya bebiş düşüncesiyle gelen herkese nasip etsin.
Arkadaşlar burda olmasını istemediğim bazı kişiler bu topinke girmeye başladı bu durumda ben size faydalı olamam, ovulasyonlar konusunda başka topikten geshenk arkadaşım bana çok yardımcı olmuştur, onun sayesinde hamile kaldım. Hem onu sevmeyip onun verdiği bilgileri ben burda onun izni olmadan kullanamam. Bu şahıs buraya girerse yazmaya devam etmiyeceğim. saygılarımla.
ben geldimmsempatiksalakcinni neler oluyor
arkadaşım lütfen gitme yaaa ben sana cok ısındım senın yardımına ihtiyacım var lütfen gitme mafoldumben kimse o şahıs gelmesin lütfen
ağzını bozuyorsun, bu kadar normalsinde neden bana hakaret boyutunda laflar savuruyorsun, ben sana bir tane kelimemde hakaret ettim mi, ben seninle aynı yerde yazışmak istemiyorum bu kadar basit. O yazdığın cümleleri sana iade ediyorum. Ben seviyemi bozmayacağım. Uzatmayalım artık, çıkıyorum ben. Ayrıca haytta kindar bi insan değilim, o kadar iyi bi insanım ki yerde karınca görsem, öldürmeyim diye yanından geçerim.
arkadaşım lütfen gitme yaaa ben sana cok ısındım senın yardımına ihtiyacım var lütfen gitme mafoldumben kimse o şahıs gelmesin lütfen
arkadaşlar aranızdakı konu ne bilmiyorum ama lğtfen şu mübarek gündee konusmalarına dıkkat edın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?