Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

urine Test Strip kullandım, canım ben arı sütü bal polen i ikinci ay yediğim zaman oldu. ilk ay bende de olmadı. Ateşini ölçmeye başla, bu arada, adet döngüne göre ovulasyonada başlarsın, önceki sayfalarda ben ateş tablomu yayınlamıştım canım, bi bakarsın.

tamam canım bilgi için teşekkürlerrr

slm kızlar bende ovulasyon testi aldım şimdi 8. gündeyim 29 gün adet oluyorum 13. gün test yapıyım dimi bide adet olayınmda düzensizlik vardı ilaçla 6 aydır düzene girdi bakalım ilaçsız nasıl olcak inş düzenlenmiştir.
hem ateş ölçüyorum hemde bu testi yapayım dedim inş tutar bu ay

Arkadaşlar burda olmasını istemediğim bazı kişiler bu topinke girmeye başladı bu durumda ben size faydalı olamam, ovulasyonlar konusunda başka topikten geshenk arkadaşım bana çok yardımcı olmuştur, onun sayesinde hamile kaldım. Hem onu sevmeyip onun verdiği bilgileri ben burda onun izni olmadan kullanamam. Bu şahıs buraya girerse yazmaya devam etmiyeceğim. saygılarımla.

sen ne saçma bir insansın inanmıyorum sana ya hamıle değilmisin sen ne biçim insansın utan insanlığından bi kere konu sahibi sen misin de benim nereye gireceğime karışıyorsun resmen utan kendinden hala uzattığın olaya bak sen hala oralardamı yaşıyosun geç bunları ZERDAL GEÇÇÇ KENDİNE GEL HAMILE BAYAAANNN
SEN FAYDALI OLMA BAŞKALARI OLSUN BIRAKDA BANA FAYDALI OZAMAN AY GSHENK KENDİNE FAYDASI YOK SANAMI OLDU İNANMIYORUM SEN GSHENK DİYECEĞİNE ALLAHINA DUA ET ONDAN DOLAYI HAMILE KALDIN
BU YAZDIKLARINA İNANMIYORUM BEŞ YAŞINDAKİ ÇOCUK YAZMAZDI BU YAZDIKLARINI kaydirigubbakcemile3

SENİ BU MÜBAREK GÜNDE YÜCE ALLAHA HAVALE EDİYORUM .....

Son düzenleme:
5 yaşında çocuk olan sensin, ben önce allahım sonra arkadaşlarımın yardımıyla hamile kaldım. ne kadar inançlı olduğumu herkes bilir, geshenk muhatap olupta sana cevap bile yazmaz. bende yazmıyorum artık. allahıma binlerce şükür hamileyim.madem kimsenin kimseye faydası yok neden kk ya giriyorsun, allah insanlara akıl vermiş birbirlerine yardımcı olsunlar diye, birbirlerinin arkasından alay etsinler dememiş, seni allaha havale ediyorum.geshenkin o kadar faydası varki, bu ovulasyon testini bana göndermese hamile kalamazdım. ayrıca lütfen seviyeyi bozmayalım, aksi takdirde bu konuşma devam etmiyecek.

Ayrıca insanlığımla gurur duyarım hergün buraya giriyorum ki, insanlara nasıl faydam dokunur diye.
Yüce allahıma o kadar dua ediyorum ki, bu mübarek günlerde bu bebişi bana nasip etti, gerçek amacı buraya bebiş düşüncesiyle gelen herkese nasip etsin.

sen ne diyosun ya ben de bebek istiyorum bu düşünceyle giriyorum ilk saldıran sensin ne saldırıyosun ben de bişeyler öğrenmek istiyorum ve buraya giriyorum gshnek beni ilgilendirmiyo anladınmı ben bu konu sahıbı sen değilsin diyorum seni ilgilendirme zherkes istediği yere girer bu tekelinde değil senin ben istediğim yere soru sorrarım RAHATSIZ OLAN SENSİN NE KINMİŞ BE KARDEŞİM NE BİÇİM İNSANLARSINIZZZ
BEN BURAYA ORTAYA SORU SORDUM SEN VARSIN YOKSUN UMRUM DEĞİL SİZİN TEKELİNİZDEMİ KK DA BURAYA GİRRSEM YAZMIYCAKMIŞDA NE SAÇMA SAPAN BİRİSİN SEN YA İNAN KAFAN NORMAL DEĞİL SENİN SEN ÖNCE KENDİNE GEL

arkadaşım lütfen gitme yaaa ben sana cok ısındım senın yardımına ihtiyacım var lütfen gitme mafoldumben kimse o şahıs gelmesin lütfen

ağzını bozuyorsun, bu kadar normalsinde neden bana hakaret boyutunda laflar savuruyorsun, ben sana bir tane kelimemde hakaret ettim mi, ben seninle aynı yerde yazışmak istemiyorum bu kadar basit. o yazdığın cümleleri sana iade ediyorum. ben seviyemi bozmayacağım. uzatmayalım artık, çıkıyorum ben. ayrıca haytta kindar bi insan değilim, o kadar iyi bi insanım ki yerde karınca görsem, öldürmeyim diye yanından geçerim.

Ben anlamadım yaa bu insanları heryere zimmetlemiş sanırım
heryer kendisinin galiba ben giriyomuşum da istemiyomuşş
sen beni tanıyomusun kim olduğumu biliyomusun
insanlığımı biliyomusun bende herkes gibi bilgiler edinmek istiyorum soru soruyorum
burası senin tekelindemi
kk senin mi
sen le olmayan senin dışında biriyle gerçekleşen aylar önce olmuş bir tartışmayı hala yaşaman ne acı senin açından acı çünki sen kinci birisin müslüman insanlarda kin yoktur ha kızgın san da kardeşim içinde yaşarsın yeter bee yeter artık bizde kızgınız size ama kalkıp oraya buraya girmesinler vs. Laflar üretmiyoruz artık kendine gel zerdal kendine gel yeterrrrrrr

belli saldırgan bir kişilik seziyorum sende karıncalar saldırırsın diye kaçıyodur bence senden sen karınca ezemeyn biri bana niye bu insan burda olmasın yoksa çıakrım tehditleri yapıyosun peki kaçarsın tabı sizin işiniz anca laf sokmak saldırmak ve kaçmak

arkadaşlar aranızdakı konu ne bilmiyorum ama lğtfen şu mübarek gündee konusmalarına dıkkat edın

arkadaşım lütfen gitme yaaa ben sana cok ısındım senın yardımına ihtiyacım var lütfen gitme mafoldumben kimse o şahıs gelmesin lütfen

hanımefndi siz kim oluyorsun o şahısın gelmesini istemiyorsunuz kk da böyle bir hak varmı bu ne ya şaşırdım acaba modetörler bu davranışınızdan haberi varmı

HAKKETTEN SANA DA PES DİYORUM

sözlerimde hakarert vs. yok çok sert ve tehdit varı konuştuğu için cevap hakkımı kullandım
kımse nereye gireceğime karışamaz ne biçim insanlar

bütün topicler üyeler açıktır isteyn istedği yer girer okur yazar bu kin ve nefret abartıı hiç yakımadıı neysee bana müsade bu arada hiöç kimse hiç birşeysine güvenmesin şöyle bir söz var güvenme güzelliğine bir sivilce yeter güvenme malına bir kıvılcım yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…