- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #9.221
Ben anlamadım yaa bu insanları heryere zimmetlemiş sanırım
heryer kendisinin galiba ben giriyomuşum da istemiyomuşş
sen beni tanıyomusun kim olduğumu biliyomusun
insanlığımı biliyomusun bende herkes gibi bilgiler edinmek istiyorum soru soruyorum
burası senin tekelindemi
kk senin mi
sen le olmayan senin dışında biriyle gerçekleşen aylar önce olmuş bir tartışmayı hala yaşaman ne acı senin açından acı çünki sen kinci birisin müslüman insanlarda kin yoktur ha kızgın san da kardeşim içinde yaşarsın yeter bee yeter artık bizde kızgınız size ama kalkıp oraya buraya girmesinler vs. Laflar üretmiyoruz artık kendine gel zerdal kendine gel yeterrrrrrr
hanımefndi siz kim oluyorsun o şahısın gelmesini istemiyorsunuz kk da böyle bir hak varmı bu ne ya şaşırdım acaba modetörler bu davranışınızdan haberi varmı
b,ilmediğin bir konuda şahısın topiğe girme hakkına tecavüz ediyorsun bu nasıl oluyor
ben hakaret etmedım kımseye tehdıtde etmedım sadece bıanlık tepkım bu oldu ama şimdi düşünüyorumda arkadasın deıgı gibi herkes her yere girme hakkına sahıp sonucda hepimiz nbilşeyle riçin ugrasıyoruz.kırdıysam özür dilerim düşünmeden soyledımHAKKETTEN SANA DA PES DİYORUM
sözlerimde hakarert vs. yok çok sert ve tehdit varı konuştuğu için cevap hakkımı kullandım
kımse nereye gireceğime karışamaz ne biçim insanlar
bütün topicler üyeler açıktır isteyn istedği yer girer okur yazar bu kin ve nefret abartıı hiç yakımadıı neysee bana müsade bu arada hiöç kimse hiç birşeysine güvenmesin şöyle bir söz var güvenme güzelliğine bir sivilce yeter güvenme malına bir kıvılcım yeter
yok cnm ya sana demedim hakert vs. etmedim ben o ismi lazım olamayan şahsa inan çok saçma uzatıyorlar saçma sapan davranışlar içerisinde bence kendisi burda onun tekelindemi bu konu ben ortaya sordum başkası benle muhatap olabilirdi yanı öyle değilmiaranızda ne geçti bılmıyorum ama benımde bu konu hakkında yorum yapmam sacma oldu kusura bakma arkadasım .
haklısın arkadasım
haklıısn arkadasım
ben hakaret etmedım kımseye tehdıtde etmedım sadece bıanlık tepkım bu oldu ama şimdi düşünüyorumda arkadasın deıgı gibi herkes her yere girme hakkına sahıp sonucda hepimiz nbilşeyle riçin ugrasıyoruz.kırdıysam özür dilerim düşünmeden soyledım
haklısın arkadasım
yok cnm ya sana demedim hakert vs. etmedim ben o ismi lazım olamayan şahsa inan çok saçma uzatıyorlar saçma sapan davranışlar içerisinde bence kendisi burda onun tekelindemi bu konu ben ortaya sordum başkası benle muhatap olabilirdi yanı öyle değilmi
sen beni ne kadar tanıyosun ne kadar biliyosunda beni dışlama içerisine giriyosun (bunu zerdala diyorum) zerdala allah akıl versin diyorum bu mübarek günlerde
ecrin tamam canım evet herkes haklı canım yani topicler teklde değil bende seni kırdıysan sende kusurabakma
arkadaşlar zerdal buse ve hepimiz mubarek günde çok alakasız kelimeler kullanıp kalp kırmayın zerdalcım busenın savunucusu değilim şukur o kendini savunuyo zaten sadece uzulduğum için yazıyorum busenın tek yaptığı bulduğu bir konuşmayı bizimle paylaşmaktı bu ise suçu .... bir kez daha düşün geçmişte olan o olayı buyutmenın anlamı yok allah bağışlasın canım hamilesin rabbım bizede nasıp etsin tek ortak noktamız bu unutmayalım
aynen bende onu söylemeye çalışıyorum 3 ay öncesinde kopyla yapıştır yaptın kimsenın hakkında yanlış birşey sölemedin sadece yayınladın yani çok.çok alakasız ya konuşmaya bile değer görmiyorum ben sende öyle yap kimseyi kırya değmez arkadaşım mubarek gunde hepimiz için dulalar ededlimnihalcim benim suçum değil o ben bir gece uyuyamadım hayatımda ilk defa gece kk ya bi göz atayım dedim birden bi ses bi yere gir dedi
bi baktım şu zerdalın dediği malum kişi serpil ve mısra hakkında ileri geri yazmış benim de arkadaşlarım hepsi değerlidir ve kım olursa olsun dayanamam bu nedemek ya dedim ve topiğimizde paylaştım diyo ya o çok sevdiği arkadaşı onu hamıle yapmasına sebep olmuş çok ii olmuş ama benimde arkadaşlarım hakkında ileri geri konuşamaz bu suçum bu ileri geri konuşmasını kendi topiğimde arkadaşlarımla paylaşmam bu olay 3 ay önce oldu bu kin nedir bu nedir ya biz unuttuk bitti kuyruk acısımı var sizde anlamadım arkadaşlarımı savundum ben olmadık bişeyin yorumunu yapmadım o zerdal hanımefendisinin savunduğu insan gibi olmadık lafları konuşmadım gecenin yarısında ben doğru olanı yaptım hala 3 ay geçmiş bununla ilgili sürtüşme içine girmesine anlam veremiyorum sadece
aynen bende onu söylemeye çalışıyorum 3 ay öncesinde kopyla yapıştır yaptın kimsenın hakkında yanlış birşey sölemedin sadece yayınladın yani çok.çok alakasız ya konuşmaya bile değer görmiyorum ben sende öyle yap kimseyi kırya değmez arkadaşım mubarek gunde hepimiz için dulalar ededlim
merhaba
arkadaşlar testte destek başka araçlar kullandınızmı ?
yada yumurtayı kuvvetlendirecek türden yiyecekler
zerdal bu konularda bilgili sanırım yardımcı olabilirmisiniz bana
hamile de kalmış kendi topiklerinde de okumuştum.
maşallah diyorum tekrar.
slm kızlar bende ovulasyon testi aldım şimdi 8. gündeyim 29 gün adet oluyorum 13. gün test yapıyım dimi bide adet olayınmda düzensizlik vardı ilaçla 6 aydır düzene girdi bakalım ilaçsız nasıl olcak inş düzenlenmiştir.
hem ateş ölçüyorum hemde bu testi yapayım dedim inş tutar bu ay
Yumurtanın kalitesini arttırmak için arısütü bal polen karışımı satılıyor.Çeşitli markaların var.Gerçekten etkili ben 6.ayımda bu karışımı kullandığım ay hamile kaldım.Gerçi kaybettim ama denemeni tavsiye ederim.Eşinede keçiboynuzu kürü uygularsanız çok daha iyi olur.
Evet canım 13.gün başlayabilirsin.Ama düzensizlik var demişsin her ihtimale karşı 1 gün önce başlarsan daha iyi olur.Bu testler çok işe yarıyor .İnşallah sendende güzel haberler alırız canım.
Yumurtanın kalitesini arttırmak için arısütü bal polen karışımı satılıyor.Çeşitli markaların var.Gerçekten etkili ben 6.ayımda bu karışımı kullandığım ay hamile kaldım.Gerçi kaybettim ama denemeni tavsiye ederim.Eşinede keçiboynuzu kürü uygularsanız çok daha iyi olur.
Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü nü duydunuzmu arkadaşlar cok kişi bununla hamıle kalmıs ama fiyatı biraz pahalı ve omur boyu kullanımlıkmıs
evet ben duydum ama para kıyamadım şimdi pişmanım keşke kan tahlillerine testlere dr verdiğim parayı buna versydimm((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?