Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

arkadaşlar zerdal buse ve hepimiz mubarek günde çok alakasız kelimeler kullanıp kalp kırmayın zerdalcım busenın savunucusu değilim şukur o kendini savunuyo zaten sadece uzulduğum için yazıyorum busenın tek yaptığı bulduğu bir konuşmayı bizimle paylaşmaktı bu ise suçu .... bir kez daha düşün geçmişte olan o olayı buyutmenın anlamı yok allah bağışlasın canım hamilesin rabbım bizede nasıp etsin tek ortak noktamız bu unutmayalım

aranızda ne geçti bılmıyorum ama benımde bu konu hakkında yorum yapmam sacma oldu kusura bakma arkadasım .

hanımefndi siz kim oluyorsun o şahısın gelmesini istemiyorsunuz kk da böyle bir hak varmı bu ne ya şaşırdım acaba modetörler bu davranışınızdan haberi varmı

haklısın arkadasım
b,ilmediğin bir konuda şahısın topiğe girme hakkına tecavüz ediyorsun bu nasıl oluyor

haklıısn arkadasım
HAKKETTEN SANA DA PES DİYORUM

sözlerimde hakarert vs. yok çok sert ve tehdit varı konuştuğu için cevap hakkımı kullandım
kımse nereye gireceğime karışamaz ne biçim insanlar
ben hakaret etmedım kımseye tehdıtde etmedım sadece bıanlık tepkım bu oldu ama şimdi düşünüyorumda arkadasın deıgı gibi herkes her yere girme hakkına sahıp sonucda hepimiz nbilşeyle riçin ugrasıyoruz.kırdıysam özür dilerim düşünmeden soyledım

haklısın arkadasım

yok cnm ya sana demedim hakert vs. etmedim ben o ismi lazım olamayan şahsa inan çok saçma uzatıyorlar saçma sapan davranışlar içerisinde bence kendisi burda onun tekelindemi bu konu ben ortaya sordum başkası benle muhatap olabilirdi yanı öyle değilmi
sen beni ne kadar tanıyosun ne kadar biliyosunda beni dışlama içerisine giriyosun (bunu zerdala diyorum) zerdala allah akıl versin diyorum bu mübarek günlerde

HAKLISIN ARKADASIM BU MUBAREK GÜNDE TATISMAK GEREKSIZ BENDE SAZAN GİBİ ATLADIM ORTAYA.NEYSE KONUYU KAPATALIM KIRMAYALIM KIMSEYİ.

ecrin tamam canım evet herkes haklı canım yani topicler teklde değil bende seni kırdıysan sende kusurabakma

düşünmeden konustum kusura bakmayın .neyse kapatıl konuyu

nihalcim benim suçum değil o ben bir gece uyuyamadım hayatımda ilk defa gece kk ya bi göz atayım dedim birden bi ses bi yere gir dedi
bi baktım şu zerdalın dediği malum kişi serpil ve mısra hakkında ileri geri yazmış benim de arkadaşlarım hepsi değerlidir ve kım olursa olsun dayanamam bu nedemek ya dedim ve topiğimizde paylaştım diyo ya o çok sevdiği arkadaşı onu hamıle yapmasına sebep olmuş çok ii olmuş ama benimde arkadaşlarım hakkında ileri geri konuşamaz bu suçum bu ileri geri konuşmasını kendi topiğimde arkadaşlarımla paylaşmam bu olay 3 ay önce oldu bu kin nedir bu nedir ya biz unuttuk bitti kuyruk acısımı var sizde anlamadım arkadaşlarımı savundum ben olmadık bişeyin yorumunu yapmadım o zerdal hanımefendisinin savunduğu insan gibi olmadık lafları konuşmadım gecenin yarısında ben doğru olanı yaptım hala 3 ay geçmiş bununla ilgili sürtüşme içine girmesine anlam veremiyorum sadece

busecan tamam canım lütfen kapat konuyu gerek yok mübarek ramazan ayında bırak herşey olduğu yerde kalsın konuyu kapat canım seni seviyoruz zaman önemli bir kavram benim hakımda konuşan benim le sorununu tartışabilr böyle arkadşların bilgi alışveriş yaptığı yerlerde insanları rencide etmeye hiç kimsenin hakkkı yok olmasıda doğru değil yine ısrarla söylüyorum kk kimsenin tekelinde değil sende ve diğer arkadşlarda canınızı sıkmayın kapatın gitsin konuyu

aynen bende onu söylemeye çalışıyorum 3 ay öncesinde kopyla yapıştır yaptın kimsenın hakkında yanlış birşey sölemedin sadece yayınladın yani çok.çok alakasız ya konuşmaya bile değer görmiyorum ben sende öyle yap kimseyi kırya değmez arkadaşım mubarek gunde hepimiz için dulalar ededlim

ben zaten kalp kırmak için girmedim ki buraya sadece soru sordum bi baktım ne cevap yazmış dayanamadım cevap hakkımı kullandım herkesde kafasında yanlış yorumlamasın daha da açtım kon uyu budur evet bencede kalp kırmaya gerek yoktu yok da

merhaba
arkadaşlar testte destek başka araçlar kullandınızmı ?
yada yumurtayı kuvvetlendirecek türden yiyecekler
zerdal bu konularda bilgili sanırım yardımcı olabilirmisiniz bana
hamile de kalmış kendi topiklerinde de okumuştum.
maşallah diyorum tekrar.

Yumurtanın kalitesini arttırmak için arısütü bal polen karışımı satılıyor.Çeşitli markaların var.Gerçekten etkili ben 6.ayımda bu karışımı kullandığım ay hamile kaldım.Gerçi kaybettim ama denemeni tavsiye ederim.Eşinede keçiboynuzu kürü uygularsanız çok daha iyi olur.

Evet canım 13.gün başlayabilirsin.Ama düzensizlik var demişsin her ihtimale karşı 1 gün önce başlarsan daha iyi olur.Bu testler çok işe yarıyor .İnşallah sendende güzel haberler alırız canım.

teşekkür ederim.

Evet canım 13.gün başlayabilirsin.Ama düzensizlik var demişsin her ihtimale karşı 1 gün önce başlarsan daha iyi olur.Bu testler çok işe yarıyor .İnşallah sendende güzel haberler alırız canım.

TŞK EDERİM FİONACIM inş hepimizden bebek isteyen herkesden güzel haberler alırız
yanı 6 aydır 29. günde regl oluıyorum 12. gün yapıyoım ben testi o zaman

bende bal+tarçın+çörekotu kullanıyoırum yumurtlama geliştirmesi için

benım adetlerim bellı degıl ben kaçıncı gün yapcam testi yaa suan adetımın 2,günü ilaçla hasta oldum yinee ne zaman başlamalıyım test yapmaya ve dahahangi marka test alcagımı buladım valla

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü nü duydunuzmu arkadaşlar cok kişi bununla hamıle kalmıs ama fiyatı biraz pahalı ve omur boyu kullanımlıkmıs

arkadaşlar slm.. ovulasyon testini üç gündür yapıyorum ve hala net iki çizgi göremedim. yani 13, 14 ve 15. günlerde yapmış oluyorum ama niye net bir çizgi göremiyorum. yanlış bir şey mi yapıyorum her gün aynı saatlerde fazla sıvı almadan (zaten oruçluyum sıvı istesem de alamıyorum) yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…