- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #9.241
serpil bu nedir cnm nasıl bişey ???
arkadaşlar slm.. ovulasyon testini üç gündür yapıyorum ve hala net iki çizgi göremedim. yani 13, 14 ve 15. günlerde yapmış oluyorum ama niye net bir çizgi göremiyorum. yanlış bir şey mi yapıyorum her gün aynı saatlerde fazla sıvı almadan (zaten oruçluyum sıvı istesem de alamıyorum) yapıyorum.
benım adetlerim bellı degıl ben kaçıncı gün yapcam testi yaa suan adetımın 2,günü ilaçla hasta oldum yinee ne zaman başlamalıyım test yapmaya ve dahahangi marka test alcagımı buladım valla
çok silik de olsa bir çizgi görünüyorsa henüz yumurtlama olmamış olması için hormonun yavaş yavaş yükseliyor demektir. testi yapmaya devam etmek lazım yani geç yumurtlama oluyorsun. bu ay bende de öyle oldu ilk defa normalde 13. veya 14. gün yakalıyordum ikinci koyu çizgiyi am abu ay 17. günde yakalayabildim. Diğer çizgiyle aynı koyulukta olmadı ama bu yumurtladığımın göstergesidir çünkü aynı gün karnımda adet oluyormuş gibi sancı oldu yerimseniben
slm ben bişey sormak istiyorum
benim ateşime göre 9. gün yumurtlamam oldu
ve ben 9. gün test yaptım hareketlenmeyi hissederek ilk net ama ikinci silik çıktı
dün gene yaptım aynı silik çıktı
acaba ben 9,30 gece yaptığım içinmi tam net çıkmıyo
şimdi yanımda test var saat 7 den beri wc ye çıkmıyorum sence denesemmi tekrar yoksa ikinci kez yumurtlama olurda onda mı kullansam yardımcı olurmusun tşkler
bence dün akşam yaptığn saati bekle bu akşam da aynı saatte yap testi eğer çizginin renginde koyulaşma varsa yumurtlamamışsın henüz. ama eğer çizginin renginde öncekine göre açılma oluyorsa o zaman yumurtlamışsın bir daha test yapmana gerek yok demektir. elinde kalan test sayısı fazlaysa şimdi de yapabilirsin akşam da hem karşılaştırmış olursun. ama azsa dün akşam yaptığın saatle aynı saatte yap bu akşam derim ben yerimseniben
hım
bi öncekide silik daha netti ama dün kinde daha az dı silik 5 tane ya zaten 2 tane yaptım
3 ncü yanımda yapsammıkı ya
ateşime göre yumurtladım bilmiyorumkismile
belkide bal tarçın tekrar yumnurtlatcak 16. gün normlade ıkı keremı olcak kı bilmiyorumkismile
bence denemek için akşamı bekle akşam yine 21:30 gibi yaparsın testi o zaman anlarsınbir öncekiyle karşılaştırıp CADIARZU
busecannnnnnnnnnnnnnn
taf ben 28 günde adet oluyorum bu ay 22 günde oldum erken oldum kısa süren adetim bu ay yoğun geçti testi 8 gün yaptım negatif 9 cu gün negatif 10 gün silk çiftçizgi bugün yapıcam tekarar şimdi 28 göremi 22 göremi hesaplayacağım medasmart kullanıyorum test olarak
cnm ben şimdi yaptım çok net çıktı ikinci durdukça netleşti valla diğerine göre çok net değil ama diğer iki yaptığıma göre çok net çıktı acaba test saatı kağıtta da yazıyo sabah 10,00-akşam 20,00 arası yapın ben geç yaptığım için mi böyle çıktı
ama benim 9. gün ateşim düştü 10. gün yükseldi ateşe göre yumurtlama oluyo
bu teste görede ne oluyo şimdi
acaba 9. gün oldu ama ben 7. gün yapmalıydım daha net mı olurdu silikleşmeye başladı azar azar
yoksa daha yenimi yumurtam yola çıktı bilmiyorumkismile
bence daha yeni yumurtluyorsun ateş olayına takılma o yanıltabilir. ama hormon yanıltmaz :lepi:
22 günde adet olduysan 8. gün yumurtlamışsın gibi oluyor. bir sonraki ay da 7. gün başla test yapmaya derim sağlıklı sonuç alabilmek için. 10. güne kadar hiç çizgi görmeyip 10. gün silik çift çizgi gördüysen 11. gün de aynı saatlerde tekrarla testi eğer çizgi daha netleşiyorsa 12. gün de tekrarla biraz daha netse (benimkinde iki çizgi aynı netlikte değildi bu ay) 13. gün de yap eğer silikleşiyorsa 12. gün yumurtladın demektir. 12+14 gün ekle 28 gün oluyor 29. gün adet olacağın gün olacak. yerimseniben
yanı 11. gün mü bugün mü baz alcam yarın tekrarlıyım ben o zaman dimi cnm
sanırım şöyle 11. gün ateş iice yükseldi yükselince yumurtlama başlıyo bence ondan 9. gün diyolar ateş düşüp yükselmeye başlarsaa yumurtluyosun
yanı ben yumurtlamaya mı başladım kaydirigubbakcemile3
yarın tekrarlıyımmı net belirdi ama diğeri kadar değil ama net iki çizgi silik değil dün çalışma yaptık
belki bugunde olur yarında olur bugun olmsa yarın olsa olur dimi bilmiyorumkismile
ne çok soru soruyorum dimş kusura bakma cnm hakkını helal et
net belirdiyse bugün yarın da aynı saatte silikleşiyor mu diye amin olmak için yap bence linde dest varsa ama yoksa gerek yokbugün yumurtluyorsun bugün ve yarın çalışın bence :kedi: bir hakkım varsa helal olsun tabiki burda herkes birbirine soru sorarak öğreniyor bir çok şeyi kaydirigubbakcemile5
taf canım verdiğin bilgiler için teşek ayya 8 ci gün yumurtladıysam çok erken değilmi 6 gün sürdü adetim hemenmi yumurtladım .(( o gün yaptığımda negatif çıkmıştı canım dünküden dünkü çift çizgi ama silk dur bakalım akşama doğru yapıcam test ne çıkacak yazarım canımm inşallh 8 de yumurtlalamışımdır çalışmam yoktu galiba offffffffffffffffff
geçen ay 22 günde olduysan ben onu kastetmiştim 8. gün yumurtlamışsındır diye. eğer 6 gün sürdüyse adetin 8. gün yumurtlamışsın ilginç ama olabilir fisfisfis bugün kaçıncı günün? bugün de yap bakalım test bugün koyulaşmaya başlar ikinci çizgi yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?