- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #9.261
kızlar 4 saat idrar tutmaya gerek yok eğer doğru günse çizgi hemen çıkıyor bende çıkmıştı
çizgilerin ikiside aynı kalınlıktaysa yumurtlama 24- 36 saat içinde gerçekleşecek demek. çizgin koyulaşmaya başladıysa çok yakın yumurtlama
çizgilerin ikiside aynı kalınlıktaysa yumurtlama 24- 36 saat içinde gerçekleşecek demek. çizgin koyulaşmaya başladıysa çok yakın yumurtlama
aynı renk olması gerek.... ben çift çizgi çıktığı gün ve sonraki günü değerlendirerek hamile kaldım çift çizgiden sonraki günüde mutlaka değerlendir
çok silik de olsa bir çizgi görünüyorsa henüz yumurtlama olmamış olması için hormonun yavaş yavaş yükseliyor demektir. testi yapmaya devam etmek lazım yani geç yumurtlama oluyorsun. bu ay bende de öyle oldu ilk defa normalde 13. veya 14. gün yakalıyordum ikinci koyu çizgiyi am abu ay 17. günde yakalayabildim. Diğer çizgiyle aynı koyulukta olmadı ama bu yumurtladığımın göstergesidir çünkü aynı gün karnımda adet oluyormuş gibi sancı oldu yerimseniben
canım bazı testler öyleymiş duyduğum kadarıyla en fazla aynı renkte çıkıyomuş.mesela bendeki baya bi koyu çıkıyo resmen morarıyo çizgi.senin dün koyu çıktıysa dün yumurtlamışsındır bugünde silikleşmiş zaten.dün çalıştıysan sorun yok ama bugünde çalış bence.
işin kötü tarafı aynı renk bile değildisadece diğer günlere göre daha koyuydu kafaya takmamaya çalışıyorum ama canım sıkıldı. neyse sağol dün çalıştık bugünü de değerlendireyim bari bakalım inşallah bir terslik yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?