Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canlarım testi yaptım şimdi 10 dk geçmesini bekliyorum çift çizgi çıktı ama herikisde öyle kıpğkırmızı değil ama ikisde aynı renk pembe testim medsmart sizce durum ne

çizgilerin ikiside aynı kalınlıktaysa yumurtlama 24- 36 saat içinde gerçekleşecek demek. çizgin koyulaşmaya başladıysa çok yakın yumurtlama

canım o zaman ben bugün çalışma yapayım peki ille kopkoyumu olması lazım çizgilerin ikiisde aynı renk ama öyle kırmız değil tatalı bir pempe renk

aynı renk olması gerek.... ben çift çizgi çıktığı gün ve sonraki günü değerlendirerek hamile kaldım çift çizgiden sonraki günüde mutlaka değerlendir

canım teşekkür ederim. teste devam :)

ya arkadaşlar 4. testi de yaptım. dün biraz daha belirgindi diğerlerine göre bugün iyice silik çıktı.çizginin illa ki çok mu koyu olması lazım. eğer illa ki koyu olması gerekiyorsa benm yumurtlamamda bir sorun mu var acaba? yoksa diğer yaptığımız testlere göre nispeten daha koyu çizgi olduğunda da pozitif değerlendirme yapabilir miyiz?

canım bazı testler öyleymiş duyduğum kadarıyla en fazla aynı renkte çıkıyomuş.mesela bendeki baya bi koyu çıkıyo resmen morarıyo çizgi.senin dün koyu çıktıysa dün yumurtlamışsındır bugünde silikleşmiş zaten.dün çalıştıysan sorun yok ama bugünde çalış bence.

işin kötü tarafı aynı renk bile değildi sadece diğer günlere göre daha koyuydu kafaya takmamaya çalışıyorum ama canım sıkıldı. neyse sağol dün çalıştık bugünü de değerlendireyim bari bakalım inşallah bir terslik yoktur

inşallah canım ama bence bi doktora gitsen çatlayıp çatlamadığını anlardın içinde rahat ederdi ve testinde nasıl çalıştığını anlardın.bence yarın bi doktora git bakalım çatlamışmı.

slm kızlar buay kür uyguladım bende ve 14.günüm ovülasyon testı kullandım çift cizgi gördüm koyu renkte kasıgım cok kötü agrıyor ovülasyon gerceklestıyse kıst olma ıhtımalı varmı sızce bıde ovülasyonun gerceklesmesı hormonların normal oldugunu gösterır dımı cok sagolun sımdıdenopuyorumnanaktan

kızlar ben aylarca farklı markalarda ovulasyon testi kullandım
ancak hiç aynı koyulukta iki çizgi yakalamadım
idrarda yakalamak çok zor nedeni ise LH hormonu sadece 6 saat yüksek kalıyor
eğer testi o saat diliminde yaparsan tamam ama oda zor
bence en güzellikle tükürükle yapılan ovulsayon testi ben ebaydan baktım 80 tl ye geliyor ama ömürlük
ve idrar gibi zahmetli değil verdiğin paraya değiyor
ben bu ay doktor kontrolüne başladım yumurtlama tembelliği varmış
ama almayı çok düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…