Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlar ben dün çift çizgiyi yakaladım bakalım ne olacak dün:hulya: olduartık salı gününe kadar boş geçmeyeyim diyorum sizce doğrusunumu yaparım kafam karıştıda

çift çizgiden 2 gün öncesi ve iki gün sonrası önemli canım.en az iki gün daha devam yani.

son testimi yaptım kızlar dün belirgin olan çift çigi bugün tek çizgi halinde yanındadad belirsiz bir çizgi daha dünkü aynı eşitlkteydi zaten son testimmdi (galiba dünkü tamam olanıydı boshayallersmile

Kızlar eğer ovulasyon testindeki çizgi diğer çizgiden daha koyu yada koyu olmuyorsa tüplerinizden biri kapalı demektir. Yani 2. çizginiz sabit çizgi kadar koyu değilse. Anlatabilmişimdir umarım. Tecrübe konuşuyor.boshayallersmile

canım ya dün çalışma yaptık bugün demi olsun diyorsun biz yarın için palnalamıştık çalışmayı bu ay öyel 1 dolu 1 boş hesapladıktaakannehir

canım eğer sperm probleminiz yoksa bence hergün yap.ama varsa günaşırı olabilir.bide zaten silikleştiyse çatlamıştır yarın yaptığın ilişki hiçbir işe yaramazki.yumurta 24 saat yaşıyo zaten.sen bugün yine çalış.sonra canın ne zaman isterse ozaman çalışırsın.

anladım canım bilgilerin için tşk mucux

ya yine bir sorum var özellkle medsmart kulanan varsa yoksada tecrübenizden yayarlanyım kzılar i,mdi 5 kit vardı ilk 2 kit negatif çıktı3cükit silk çiftçizgi 4 kit tam çiftçizgi 5kit pozitife yakın çiftçizgi alalh alalhh 3 gün böyle çıktı ve malum medsamarta 5 kit var bende kit kalmadı ben yumurtlarken hiisederim kasıklarımda baskı oluşuru bunu dr um yumurtanın geliştiğimni hissediyorsun demişti dün resmen yerlerde kıvarndım sancıdan bugün rahatım ağrım yok denecek kadar az acaba çatladımı birde şu uzayan akıntıdan bahsetmişsiniz ben onu hiç farketmedim nedense sorum şu kızlar sayfaalrı okudumda böyle çiftçizgi çıkması yumurtanın çatalalmamasımı anlamında benim adetlerimde pek sorun yok ama burayı okuyunca panikledim yada ben bu ara takıldımmı bilmem hanii korktum yumurtluyoruz ama çatlamama gibi bir durumdamı var illede o akıntıyı görmemeizmi lazım

serpil 02507 ben de medismart kullandım daha önce. Çift çizgiyi gördükten 36 saat içinde bir yerlerde yumurta çatlar. Çünkü o testle Lutuize edici yani çatlamayı sağlayan hormonu ölçüyo. Ben kullandığımda çift çizgi ve yummurta akı kıvamında akıntı aynı andaydı. Denedik olmadı. Senin akıntın yok ama sen yine de dene çünkü her bünye farklıdır. Ve yumurtlamayı yakalamak zor..

canım tşk edrim benim kafamı karıştıran 3 gün yaptığım testlerdi canım son 3 gün silk net çöift çzigi ve tekrar nete yakın çift çzigi ben çiftçizgi olduğu günü değerlendirdim zannedrim benim yumurtam çatladı şuan hiç ağrım yok ama çatlayıncaya kadar resmen kıvranıyorum inşallhh yakalmışımdır canım yakalmışımdır canım ama o yumurta akı gibi sıvı yok yada hiç farketmedim

canım inşallah yakalamışsındır ve olur ama kendini çok şartlandırma ki ben şartlandırmıştım ve doktorum gülmüştü illa yakalayınca %100 hamilelik olacak diye bişey yok diye..

canım inşallah yakalamışsındır ve olur ama kendini çok şartlandırma ki ben şartlandırmıştım ve doktorum gülmüştü illa yakalayınca %100 hamilelik olacak diye bişey yok diye..

yok o konuda deneyimliyim negatif bir aşılamam var :)))))))))))))))))) ama yalarsam beklemek heyecan verici olacakta .)) en azından yumurtlamımızı öğrenelim boşa kürek çekmeylim bugün mü oldu yarın mı oldu oldumu olmadımı bu kaygılar olmasın aklımızda şimdi ben yumurtladım ve poızitf günü değerlendirdim gerisi Alalha kaldı bekleyecğiz göreceğiz artıkboshayallersmile

tamam canım teşekkürler sagol

evet ben duydum ama para kıyamadım şimdi pişmanım keşke kan tahlillerine testlere dr verdiğim parayı buna versydimm ((

benım kafama yattı gercı bıraz pahlı ama hasteneye gıt gelden cok daha iyidir ve cok kişi hamıle klamıs bununla ama adet düzensizliği ve pko oldugu için bide eşimde varıkosel oldugu için almaktan vazgectım ama herhan fikir degıstırebılırım bakalım

vallhii hepimizn aklı giidp geiyor eşimde ve bende bir problem yok görünürde ben şu tükürükle olanı alayım diyorum o biraz daha ucuz diğerinin fiayatınada bakmak laızm pahalıysa tkürükle olanı tercih ederim bakalım henüz karar vermiş değilim ama ağırlık tükürükle olandan yana fikrim şimdilk

ben biraz araştırdım canım 350falan fiyatı tükürükle olanın ne kadar hem oı sankı bıraz daha iyi dimi stik derdı falan yok bu monıtor 350tl bide 10 tane stk galıba 99tl biraz pahalı bencede sen tükürüklü olnanı banada de bende bakayım kafanda bi barka falan varmı bide kullanıp memnun kalan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…