- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #9.281
kızlar tükrükle yapılan ovülasyon testi kulanan varmı
hangi markayı önerirsiniz
çift çizgiden 2 gün öncesi ve iki gün sonrası önemli canım.en az iki gün daha devam yani.
evet bugün silikleştiyse dün yumurtlamışsındır.umarım boş geçirmemişsindir.ama yinede sen bugünde çalış.
Kızlar eğer ovulasyon testindeki çizgi diğer çizgiden daha koyu yada koyu olmuyorsa tüplerinizden biri kapalı demektir. Yani 2. çizginiz sabit çizgi kadar koyu değilse. Anlatabilmişimdir umarım. Tecrübe konuşuyor.boshayallersmile
canım ya dün çalışma yaptık bugün demi olsun diyorsunbiz yarın için palnalamıştık çalışmayı bu ay öyel 1 dolu 1 boş hesapladıktaakannehir
canım eğer sperm probleminiz yoksa bence hergün yap.ama varsa günaşırı olabilir.bide zaten silikleştiyse çatlamıştır yarın yaptığın ilişki hiçbir işe yaramazki.yumurta 24 saat yaşıyo zaten.sen bugün yine çalış.sonra canın ne zaman isterse ozaman çalışırsın.
serpil 02507 ben de medismart kullandım daha önce. Çift çizgiyi gördükten 36 saat içinde bir yerlerde yumurta çatlar. Çünkü o testle Lutuize edici yani çatlamayı sağlayan hormonu ölçüyo. Ben kullandığımda çift çizgi ve yummurta akı kıvamında akıntı aynı andaydı. Denedik olmadı. Senin akıntın yok ama sen yine de dene çünkü her bünye farklıdır. Ve yumurtlamayı yakalamak zor..
canım tşk edrim benim kafamı karıştıran 3 gün yaptığım testlerdi canım son 3 gün silk net çöift çzigi ve tekrar nete yakın çift çzigi ben çiftçizgi olduğu günü değerlendirdim zannedrim benim yumurtam çatladı şuan hiç ağrım yok ama çatlayıncaya kadar resmen kıvranıyorum inşallhh yakalmışımdır canım yakalmışımdır canım ama o yumurta akı gibi sıvı yok yada hiç farketmedim
canım inşallah yakalamışsındır ve olur ama kendini çok şartlandırma ki ben şartlandırmıştım ve doktorum gülmüştü illa yakalayınca %100 hamilelik olacak diye bişey yok diye..
her ay ilaçla mı adet oluyorsun eğer öyleyse iki adetin arası kaç günse ona göre test yapmaya başlıyorsun zaten testi aldığın zaman içinde açıklaması var ordan okuyup başlarsın. ben internetten 2 ay önce eczaneden almıştım içinde 5 tane olan kaset tipi produtor diye testi 55 lira vermiştim çok pahalıydı. bu ay internetten aldım coretest diye marka ama bu strip çubuk test. içinde 10 tane var 20 lira gibi birşeydi.
evet ben duydum ama para kıyamadım şimdi pişmanım keşke kan tahlillerine testlere dr verdiğim parayı buna versydimm((
benım kafama yattı gercı bıraz pahlı ama hasteneye gıt gelden cok daha iyidir ve cok kişi hamıle klamıs bununla ama adet düzensizliği ve pko oldugu için bide eşimde varıkosel oldugu için almaktan vazgectım ama herhan fikir degıstırebılırım bakalım
vallhii hepimizn aklı giidp geiyor eşimde ve bende bir problem yok görünürde ben şu tükürükle olanı alayım diyorum o biraz daha ucuz diğerinin fiayatınada bakmak laızm pahalıysa tkürükle olanı tercih ederim bakalım henüz karar vermiş değilim ama ağırlık tükürükle olandan yana fikrim şimdilk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?