- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #9.301
kızlarr ya... 5 ağustos ilk regl günüm. bugün 19. gün ve testte koyu çizgiyi gördüm. bu ilginç değil mi ? adet zamanlarımda da düzensizlik yoktur 29,30 veya 31 gün sürer.
hatta 5 gündür yapıyorum testi bişey çıkmadı diye dün yapmadım bugün de neyse bi yapıyım dedim çıktı.artık tüplerde bir sorun var heralde diye düşünmeye başlamıştım. yardım lütfeeennn. test mi sorunlu yoksa doğru olabilir mi?
bu ay geç yumurtlama olmuş sende demek ki sorun yok yani CADIARZU benim de bu ay geç oldu 17. günde gördüm çift çizgiyi :uhm:
inşallah canım.. dün ne çıkacaktı acaba keşke yapsaydım
ecrein bakayım canım biz birkaç arakadş cidiid araştırıyoruz en uygunun ve eniyiisne karar verince sanada heber veririz canım
Selam arkadaşlar, uzun zamandır siteyi takip ediyorum. 7 aydır hamile kalmaya çalışıyorum fakat malesef henüz olmadı2 aydır ovulasyon testi kullanıorum, idrarda yapılanlardan. geçen ay 18 ve 19. gün çift çizgiyi gördüm. fakat bu ay 12- 13-14. günler çift çizgi çıktı. yarın 15. günüm bakalım ne çıkacak çok merak ediyorum. Sizce neden 3 gündür düşmedi lh hormonu seviyem? Yorumlarınızı bekliyorum...
Selam arkadaşlar, uzun zamandır siteyi takip ediyorum. 7 aydır hamile kalmaya çalışıyorum fakat malesef henüz olmadı2 aydır ovulasyon testi kullanıorum, idrarda yapılanlardan. geçen ay 18 ve 19. gün çift çizgiyi gördüm. fakat bu ay 12- 13-14. günler çift çizgi çıktı. yarın 15. günüm bakalım ne çıkacak çok merak ediyorum. Sizce neden 3 gündür düşmedi lh hormonu seviyem? Yorumlarınızı bekliyorum...
tama canım senden haber beklıyorum
kızlarr ya... 5 ağustos ilk regl günüm. bugün 19. gün ve testte koyu çizgiyi gördüm. bu ilginç değil mi ? adet zamanlarımda da düzensizlik yoktur 29,30 veya 31 gün sürer.
hatta 5 gündür yapıyorum testi bişey çıkmadı diye dün yapmadım bugün de neyse bi yapıyım dedim çıktı.artık tüplerde bir sorun var heralde diye düşünmeye başlamıştım. yardım lütfeeennn. test mi sorunlu yoksa doğru olabilir mi?
canım aynı olayı ben bu ay yaşadım medsmart kullandım benimde bu ay adetim erken geldi 22 günde oldum bende 3cüdeneme silk çigi 4cü deneme çift çizgi 5 deneme eçiftçizgiye çok yakın buda şöyle adetinn 9 cu günü 10 cu günü11 ci günü benimde kafam çok karıştı dün 13 cü gün benden kahve minik leke oluştu okuduğuma göre yumurta baxan çatalrken minik kanama olurmuş anldığım kaddarıyla benim yumurtam 12 veya 13 cü gün çatladı seninkide öyle olabilr ? :1shok: bu demek oluyor ki tek çizgiyi yakalayıncaya kadar çalış
Bugün yine yaptım 4. günü yine çift çizgi kafayı yiyeceğim. Acaba çatlayamıyormu yumurtam? Bakalım yarın yine yapacağım. Serpilciğim senin lekelenme yumurtlamadan kaynaklanıyordur dediğin gibi. Benimde bir kere öyle olmuştu. İnşallah bu ay hamile kalabiliriz...
Sanırım sorunumun kaynağını buldum. Testlerim hatalı galiba. Laboquick markası. Nette biraz araştırdım da bu marka testler hep bozuk çıkmış herkesin. Geçen ay doğru göstermişti ama yaaoffffffff...
canım bazan yumurtlam geç veya erken oluyor o yüzden yorum yapamıyorum bu testler bu konuda faydalı bence
evet canım katılıyorum. mesela ben ilk iki ay nette okuduğum hesaplamaları yaptım yumurtlama zamanı için ve belki o aylarda da geç yumurtlama oldu ya da erken. iyi oldu yani bu testleri kullanmam. inş sonuç da olumlu olur
evet canım katılıyorum. mesela ben ilk iki ay nette okuduğum hesaplamaları yaptım yumurtlama zamanı için ve belki o aylarda da geç yumurtlama oldu ya da erken. iyi oldu yani bu testleri kullanmam. inş sonuç da olumlu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?