Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlarr ya... 5 ağustos ilk regl günüm. bugün 19. gün ve testte koyu çizgiyi gördüm. bu ilginç değil mi ? adet zamanlarımda da düzensizlik yoktur 29,30 veya 31 gün sürer.
hatta 5 gündür yapıyorum testi bişey çıkmadı diye dün yapmadım bugün de neyse bi yapıyım dedim çıktı.artık tüplerde bir sorun var heralde diye düşünmeye başlamıştım. yardım lütfeeennn. test mi sorunlu yoksa doğru olabilir mi?

bu ay geç yumurtlama olmuş sende demek ki sorun yok yani CADIARZU benim de bu ay geç oldu 17. günde gördüm çift çizgiyi :uhm:

Selam arkadaşlar, uzun zamandır siteyi takip ediyorum. 7 aydır hamile kalmaya çalışıyorum fakat malesef henüz olmadı 2 aydır ovulasyon testi kullanıorum, idrarda yapılanlardan. geçen ay 18 ve 19. gün çift çizgiyi gördüm. fakat bu ay 12- 13-14. günler çift çizgi çıktı. yarın 15. günüm bakalım ne çıkacak çok merak ediyorum. Sizce neden 3 gündür düşmedi lh hormonu seviyem? Yorumlarınızı bekliyorum...

canım aynı olayı ben bu ay yaşadım medsmart kullandım benimde bu ay adetim erken geldi 22 günde oldum bende 3cüdeneme silk çigi 4cü deneme çift çizgi 5 deneme eçiftçizgiye çok yakın buda şöyle adetinn 9 cu günü 10 cu günü11 ci günü benimde kafam çok karıştı dün 13 cü gün benden kahve minik leke oluştu okuduğuma göre yumurta baxan çatalrken minik kanama olurmuş anldığım kaddarıyla benim yumurtam 12 veya 13 cü gün çatladı seninkide öyle olabilr ? :1shok: bu demek oluyor ki tek çizgiyi yakalayıncaya kadar çalış

tama canım senden haber beklıyorum

ecrin sana muhakak haber verecğimm

canım bazan yumurtlam geç veya erken oluyor o yüzden yorum yapamıyorum bu testler bu konuda faydalı bence

Bugün yine yaptım 4. günü yine çift çizgi kafayı yiyeceğim. Acaba çatlayamıyormu yumurtam? Bakalım yarın yine yapacağım. Serpilciğim senin lekelenme yumurtlamadan kaynaklanıyordur dediğin gibi. Benimde bir kere öyle olmuştu. İnşallah bu ay hamile kalabiliriz...

bendede aynııs olmuştu umarım bu minik lekelnem yumurta çatlamsıdırcanım umarım yakalmışızdır çünkü dün ve bugün ne yazıkki eşim yok umarım yakalmış ve hamile kalmış oluruz ben bıktım artıkk

slm arkadaşlar ben bu ay ovukasyon testı alamadım malesef bu ayı kaçırdım onumuzdekı ay inş. bende alcam bakalım hayırlııs olsun ben hiç yumurtladıgımı göremeyecekmıyım ya ::

Sanırım sorunumun kaynağını buldum. Testlerim hatalı galiba. Laboquick markası. Nette biraz araştırdım da bu marka testler hep bozuk çıkmış herkesin. Geçen ay doğru göstermişti ama yaa offffffff...

evet ben de okumuştum bu markanın pek güvenilir olmadığını. neyse ama üzülme olabilecek günleri değerlendirdiysen inş tutar bu ay

canım bazan yumurtlam geç veya erken oluyor o yüzden yorum yapamıyorum bu testler bu konuda faydalı bence

evet canım katılıyorum. mesela ben ilk iki ay nette okuduğum hesaplamaları yaptım yumurtlama zamanı için ve belki o aylarda da geç yumurtlama oldu ya da erken. iyi oldu yani bu testleri kullanmam. inş sonuç da olumlu olur

evet ya ben mdsmart ilk kullnanlar için tavsiye edrim en azından zaten kullanmak bile stres hiç değilse acaba yalnışmı doğrumu paniğini yaşamayız ilk aylarda medsamart iyi sonrasıda paramız olursa şu tükürüklü test :)))))) bence işe yarar ve yumurtlamamız her ay değişiyor benim 12 sinde oldu 16 sındad yani hep 14 göre hesap yapmamız yalnış oluyor hepimizn hakkından hayırlısı inşallhh herkesin göbüşü melekleriyle dolar

mesala benim netekki hesaba göre bu ay olmadı net 15 ve 20 demişti ben hiisetim 23 de oldu 3 gün oynadı yaniyerimseniben

kızlar bence netten almayın hatalı olabılıyor heralde okuduklarımdan oyle anlıyorum ben medısmart kullanıyorum gecen ay kullandım ılk ve tuttu hamıle kaldım fakat kımyasal gebelıkle sonuclandı sımdı tekrar medısmart aldım cunku doktorum korunmana gerek yok dedı bende korunmıcam ama medısmartı alırken eczacı clearblue daha guzel dedı fıyatını sordum 107 tl dedı dedım kalsın medısmartta guzel sonucta sonuc aldık ondan hem fıyatıda 27 tl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…