- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #9.501
Kızlar çok şükür ki ben de bu ay hamiş kalanlardanım;tez zamanda başınıza olsun diyorum..
Ve ben önce tabiki Rabbim'in ol demesiyle ve de kullandığım ovulasyon testleriyle hamile kaldım.
Hem de sadece 5tane testim vardı hem erkenden gördüm çift çizgiyi iyiki kullanmışım o testleri yoksa erken olacagını asla düşünemezdım.
Tavsiye ediyorum yanı canlar güzel haberlerinizi duymak dileklerimle.Allah'a emanet olun
Merhaba arkadaşlar,
Ben bu forumda yeniyim.Öncelikle hamile arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, inşallah Allah sağlıkla kucaklarına almak nasip etsin.Benim adetlerimde bazen 31,bazen32, bazen 33 günde oluyor. Birkaç kez de gecikti ve 36 günde oldu (babamı kaybettiğim ve daha sonra sıkıntılı dönemlerimde). Herhangi bir kistim filan da yok...Bu yüzden ovülasyon testi kullanmak istiyorum. GG'Den laboquick marka sipariş edicem. Sizce iyi midir? Tavsiye eder misiniz?
merhaba kızlar bende gebelik testi yok. ovulasyon testi var acaba ovulasyon testiyle gebelik çıkar mı?
canım merhaba forumun başlarında laboquick markasını kullanıp memnun olmayanlar var sanırım hatalı çıkmış hepsi. ben de GG den VONDFO marka aldım kullandım hamile kaldım hemen. tavsiye ederim
KIZLARR size acil bi sorum olacak bende ovulasyon testi aldım şu çubuk olandan idrara batırılandan..ama bugün 16.gün olmasına rağmen hala çift çizgi göremedim üzerinde türkçe yazı yok nasıl kullanıyorki bunlar acaba yanlışmı kullanıyorum.kaptaki idrara tutuyorum elimle 10 sn beklyor sonra çıkarıyorum bi dk sonrada okuyorum ama tek çizgi hep üzerinde jelatini çıkarıyormuyuz şu max yazılan etiketi cıkarıyormuyuz yoksa öylemi kalıyor?
canım doğru kullanmış gözüküyorsun..belki daha yumurtlama olmamıştır..ama benim yaptığımda bi etiket yoktu belki farklıdır seninki..kaç günde bir adet oluyosun
normalde 29günde bir oluyorum bu ay ilk defa 34günde oldum.idrar çubuğu 10sn yemi kalıyor kapta yoksa 10 dk mı
bence yapmaya devam et canım,geç yumurtlama olucak olabilir..10 saniye kadar tutuyosun,testlerin kullanma tarihini de kontrol et mutlaka..bazı testlerin tarihi geçmiş te olabiliyor
normalde 29günde bir oluyorum bu ay ilk defa 34günde oldum.idrar çubuğu 10sn yemi kalıyor kapta yoksa 10 dk mı
bence yapmaya devam et canım,geç yumurtlama olucak olabilir..10 saniye kadar tutuyosun,testlerin kullanma tarihini de kontrol et mutlaka..bazı testlerin tarihi geçmiş te olabiliyor
çok teşekkür ederim canıminş bulurum yumurtlama günümü bugün 16.gün bakalım
çok teşekkür ederim canıminş bulurum yumurtlama günümü bugün 16.gün bakalım
inşallah bulursun canım..ama bu arada da boş geçirme günleri pek:)
ya kızlar umarım biri bana cvp verir testlerden aldım başladım tmm silik çıkıo daha yumurtlamadım sanırım zamanıda değil ama sormak istediğim ilk çıkan çizgide tmm koyu ama yinede net değil o bile silik gibi burda yazıodu ggden aldım bende laboquick markalı çoğu insan memnun değilmiş sanırım neyse sizinde ölemi çıkıo yoksa netmi testleriniz?
ya kızlar umarım biri bana cvp verir testlerden aldım başladım tmm silik çıkıo daha yumurtlamadım sanırım zamanıda değil ama sormak istediğim ilk çıkan çizgide tmm koyu ama yinede net değil o bile silik gibi burda yazıodu ggden aldım bende laboquick markalı çoğu insan memnun değilmiş sanırım neyse sizinde ölemi çıkıo yoksa netmi testleriniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?