Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Tebrik ederim ademerve.İnşallah Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin...Darısı başımıza olsun inşallah :)

canım merhaba forumun başlarında laboquick markasını kullanıp memnun olmayanlar var sanırım hatalı çıkmış hepsi. ben de GG den VONDFO marka aldım kullandım hamile kaldım hemen. tavsiye ederim

merhabalar ben de bu testlerden ilk defa bu ay kullandım,çift çizgiyi gördüm ancak yüksek ateş olayı ile paralel gitmediği için şüpheye düştüm,sizce hata olasılıkları var mı?

canım merhaba forumun başlarında laboquick markasını kullanıp memnun olmayanlar var sanırım hatalı çıkmış hepsi. ben de GG den VONDFO marka aldım kullandım hamile kaldım hemen. tavsiye ederim

Bakalım ateş ölçme yöntemiyle birlikte götürücem, eğer bu ay sonuç alamazsam tavsiye edilen markaları alıcam :)))

KIZLARR size acil bi sorum olacak bende ovulasyon testi aldım şu çubuk olandan idrara batırılandan..ama bugün 16.gün olmasına rağmen hala çift çizgi göremedim üzerinde türkçe yazı yok nasıl kullanıyorki bunlar acaba yanlışmı kullanıyorum.kaptaki idrara tutuyorum elimle 10 sn beklyor sonra çıkarıyorum bi dk sonrada okuyorum ama tek çizgi hep üzerinde jelatini çıkarıyormuyuz şu max yazılan etiketi cıkarıyormuyuz yoksa öylemi kalıyor?

ya kızlar umarım biri bana cvp verir testlerden aldım başladım tmm silik çıkıo daha yumurtlamadım sanırım zamanıda değil ama sormak istediğim ilk çıkan çizgide tmm koyu ama yinede net değil o bile silik gibi burda yazıodu ggden aldım bende laboquick markalı çoğu insan memnun değilmiş sanırım neyse sizinde ölemi çıkıo yoksa netmi testleriniz?

Günaydın zorxx, ben de aynı markayı aldım. Bugün gelecek ve başlayacağım.
Test bozuk olmasın, son kullanma tarihini filan kontrol ettin mi, ilk çizginin koyu olması lazım??

bende aynı markadan aldım. hassas bir test olduğu için ikinci çizgi hep çıkıyormuş. yumurtlama gününde test çizgisi kontrol çizgisinden daha koyu oluyor canım.ben geçen ay denemeye başladım.yumurtlama günümden sonra adet günümü de takip ettim doğru çıktı. idrar yolarımda enfeksiyon olduğu için geçen ay sonuç alamadım ama dün yine teste göre yumurtlama günümdü. bakalım bu ay inşallah olur diye dua ediyorum. testte bir problem yok yani.. denemeye devam canım:Saruboceq:

ben de laboquick aldım. 5-6 gün üst üste yaptım 2 çizgi de hep silikti. en sonunda bir gün ikinci çizgi birinci belirir belirmez ondan daha koyu nerdeyse mor gibi belirdi. çooook koyu pembeydi. yumurtlama gününü muhakkak anlarsın 2. çizginin rengi hemen koyulaşıyor ve çok koyu oluyor. yapmaya devam et bence. ben 2 sinde adet oldum 19unda koyu çizgi çıktı, herkesin 14 gün sonra olacak diye kesin birşey yok.

Ben de aynı markayı bugün kullanmaya başladım. Az önce yaptım testi. 2. çizgi silik belirdi bende de ki zaten ovulasyon günüm olamaz...Ben tedbirli gitmek için erken başladım.Hassas olduğu için sanırım. Arkadaşların da deneyimlediği gibi ovulasyon günü, koyulaşacaktır.

saolun kızlar opuyorumnanaktancvplarınız için içim rahatladı bozuk olmasında..bide ben an fazla 2 saat felan su içmeden duruyorum sonra yapıorum öğleden sonra 3 gibi felan herhalde yeterli bir süre değilmi test için yoksa daha fazlamı su içmeden beklemek lazım çok soru sordum ama cvplarınızı için şimdiden teşekkürrrrr kızlarropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…