- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #9.521
saolun kızlar opuyorumnanaktancvplarınız için içim rahatladı bozuk olmasında..bide ben an fazla 2 saat felan su içmeden duruyorum sonra yapıorum öğleden sonra 3 gibi felan herhalde yeterli bir süre değilmi test için yoksa daha fazlamı su içmeden beklemek lazım çok soru sordum ama cvplarınızı için şimdiden teşekkürrrrr kızlarropuyorumnanaktan
yarın adet günüm bugün test çif çizgi çıktı.
Arkadaşlar çok acil bişey sormak istiyorum size.
Ovulasyon testinde bugün T çizgisi, kontrol çizgisinden daha silik ama (düne göre) epey koyu. Renkleri neredeyse birbirlerine yakın. Oysa SAT 24 Eylül. Yani biteli daha bugün 2. gün. 4 gün sürer normalde reglim.
Dün ateşim 36.7C'ydi. Bugün 36,6 C.
Yumurtlama zamanım olamaz herhalde dimi? Bu kadar erken?
Acil yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar, ne yapayım ki ben?
test çizgisinin daha koyu olması gerekiyor canım. yani diğerinden farkedilir derecede fazla koyulaşıyor. yumurtlama günün değil buna görelmaz:
gebelik içinde bakılabiliyor mu bu ovulasyon testine.
ya kızlar yine benn başlıycam böyle teste sinir etti beni ben test yapmayı bilmiyorum herhalde diye kendimden şüphe etmeye başladım bugün yaptım hiçbişi çıkmadı ya olabilirmi böle bişi silik çıkıodu ben koyulşıcak diye beklerken yokoldu gitti ben takip yaptırdım bikaçkez az çok biliyorum yumurtlama günlerimi şuan tam zamanı yumurtlamanın neden böyle çıkıyo ya :sinifsinif::sinifsinif:
valla ciddi diorum kaç damla damlatıyosunuz kızlar su içmiyorum bekliyorum yok sinirlerim bozuldu keşke almasaydım diyorum o derece:sinifsinif::sinifsinif:
ya kızlar yine benn başlıycam böyle teste sinir etti beni ben test yapmayı bilmiyorum herhalde diye kendimden şüphe etmeye başladım bugün yaptım hiçbişi çıkmadı ya olabilirmi böle bişi silik çıkıodu ben koyulşıcak diye beklerken yokoldu gitti ben takip yaptırdım bikaçkez az çok biliyorum yumurtlama günlerimi şuan tam zamanı yumurtlamanın neden böyle çıkıyo ya :sinifsinif::sinifsinif:
valla ciddi diorum kaç damla damlatıyosunuz kızlar su içmiyorum bekliyorum yok sinirlerim bozuldu keşke almasaydım diyorum o derece:sinifsinif::sinifsinif:
Slm kızlar bööle bir test mi var ee süper ozaman ogün bakıp yumurtlamaysa deniyorsunuz ee bu eczanede satılıyor mu nasıl aldınız kaç lira ve doğru bilgi veriyormu
:sm_confused:Arkadaşlar selam,
Bi sorum var. Ovülasyon testlerinde test çizgisinin bir gün silik, bir gün dünküne göre daha koyu (ama kontrol çizgisine göre yine de silik), bir gün çok çok silik çıkması gibi birşey olabilir mi? Yani yumurtlama günleri haricinde bu test çizgisi çeşitli koyuluklarda olur mu? Yumurtlamaya 24-48 saat kala epey keskin mor oluyormuş sanırım...
Ama diğer günler çeşitli koyuluklarda siliklik olur mu? :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?