Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

2 saat yeterli oluyor. bende genelde 2 saat duruyorum çünkü.:lepi:

yarın adet günüm bugün test çif çizgi çıktı.

CADIARZU canım ben hiç adet günüme yakın yapmadım. ama belki senin adet döneminde yumurtlaman gerçekleşiyor olabilir. daha önceki testlerin nasıldı. ayrıca kontrol çizgisinin daha koyu olması gerekiyor pozitif olması için.a.s

Arkadaşlar çok acil bişey sormak istiyorum size.
Ovulasyon testinde bugün T çizgisi, kontrol çizgisinden daha silik ama (düne göre) epey koyu. Renkleri neredeyse birbirlerine yakın. Oysa SAT 24 Eylül. Yani biteli daha bugün 2. gün. 4 gün sürer normalde reglim.
Dün ateşim 36.7C'ydi. Bugün 36,6 C.
Yumurtlama zamanım olamaz herhalde dimi? Bu kadar erken?
Acil yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar, ne yapayım ki ben?

test çizgisinin daha koyu olması gerekiyor canım. yani diğerinden farkedilir derecede fazla koyulaşıyor. yumurtlama günün değil buna göre lmaz:

ya kızlar yine benn başlıycam böyle teste sinir etti beni ben test yapmayı bilmiyorum herhalde diye kendimden şüphe etmeye başladım bugün yaptım hiçbişi çıkmadı ya olabilirmi böle bişi silik çıkıodu ben koyulşıcak diye beklerken yokoldu gitti ben takip yaptırdım bikaçkez az çok biliyorum yumurtlama günlerimi şuan tam zamanı yumurtlamanın neden böyle çıkıyo ya :sinifsinif::sinifsinif:

valla ciddi diorum kaç damla damlatıyosunuz kızlar su içmiyorum bekliyorum yok sinirlerim bozuldu keşke almasaydım diyorum o derece:sinifsinif::sinifsinif:

zorxx cnm bugün bir daha dene bence. hiçbirşey çıkmaması testin bozuk olduğunu gösterir. bende hep 2 çizgi çıktı, ikisi de silikti. en sonunda 2. çizgi çok koyu çıktı. genelde 4 damla damlatıyorum.

Ben 4 damla damlatıyorum canım. Biri diğerinden silik çıkıyor şu an. Ama adetim yeni bittiği için zaten hemen koyulaşma beklemiyorum. İlk kez bu testlerden yaptığım için hergün yapıyorum şimdilik. Testten en az 2 saat önce sıvı alımını kesiyorum. İdrarı tutuyorum birkaç saat öncesinden.

Testin son kullanma tarihine filan baktın mı? bozuk olmasın?

çizgi tamamen gittiyse o zaman yumurtladın silik de olsa görmüşsün ikinci çizgiyi eve daha koyulaşması gerekiyordu ama koyulaşmayıp gittiyse o zaman yumurtladın demektir. o test markasıyla veya o hormonunun idrara geçtiği saatle alakalı olarak değişir koyuluk... silindiği günü yumurtladığın gün olarak say 15. günde adet günün oluyorboshayallersmile

Slm kızlar bööle bir test mi var ee süper ozaman ogün bakıp yumurtlamaysa deniyorsunuz ee bu eczanede satılıyor mu nasıl aldınız kaç lira ve doğru bilgi veriyormu

Slm kızlar bööle bir test mi var ee süper ozaman ogün bakıp yumurtlamaysa deniyorsunuz ee bu eczanede satılıyor mu nasıl aldınız kaç lira ve doğru bilgi veriyormu

evet canım. test pozitif çıktıktan 24-36 saat sonra yumurta çatlıyor. eczanelerde de satılıyormuş ama ben gittigidiyor dan aldım. çoklu olanlardan. 25-30 civarı falandı fiyatı. bozuk falan değilse ve talimatlara uygun oalrak yaparsan doğru sonuç alırsın. yani en azından insan yumurtladığını bilince içi rahatlıyor kaydirigubbakcemile3

mrb bende pko var5 yaşında bir kızım var 15 aydır korunmuyoruz ve çocuğumuz olmadı eşimin hareketli spermi yüzde on çıktı.. anlayacağınız biraz zor olcak ikinci bebek..sizleri okudum bende ovulasyon testi kullanacağım artık.. bana hamile kalmayı kolaylaştıran yöntemleri söylerseniz sevinirim...ayrıca ovulasyon testi ile şimdiye kadar kaç kişi hamile kaldı bilenler cevaplarsa sevinirim

:sm_confused:Arkadaşlar selam,
Bi sorum var. Ovülasyon testlerinde test çizgisinin bir gün silik, bir gün dünküne göre daha koyu (ama kontrol çizgisine göre yine de silik), bir gün çok çok silik çıkması gibi birşey olabilir mi? Yani yumurtlama günleri haricinde bu test çizgisi çeşitli koyuluklarda olur mu? Yumurtlamaya 24-48 saat kala epey keskin mor oluyormuş sanırım...
Ama diğer günler çeşitli koyuluklarda siliklik olur mu? :sm_confused:

Evet yumurtlama gününde diğer çizgiden daha koyu oluyor. kullanım klavuzuna göre yapmadıysan olabilir. ya da testte bir sorun vardır. son kullanma tarihini falan kontrol ettin mi. Ben hiç karşılaşmadım öyle bir şeyle CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…