- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #9.541
bblau
ben yaptım hep farklı koyulukta oluyor. yumurtlama günüe doğru vücutta lh hormonu arttıkça gitgide koyulaşıyor, en sonunda kopkoyu oluyor. normal yani çünkü vücutta her gün lh hormonu var ama hergün eşit düzeyde değil. adetten önce artışa geçiyor adetten sonra düşüşe geçiyor.
evt kızlar bende bugün ilk çizgiye yakınlıkta çizgi gördüm nihayet dünkü testimde gariplik varmış evt yardımcı olduğunuz için saolun bblau cnm seninde testinde bir sorun vardır cnm benim silikten sonra çizgi kaybolmuştu ertesi gün panik yaptım ister istemez noluyo dedim umarım hepimize vesile olur bu testler :lepi:
kızlar hangi markayı tavsiye edersiniz?
???? :sm_confused:
mrb arkadaşlar bizde bu ay bebek düşünmeye başladık ve bir dolu bir boş yapıyoruz henüz kullanmadım ovulasyon testi yumurtla günüm olduğunu anlıyorum akıntım oluyo ve baktığında uzuyor dün bu belirtiler oldu ve dünü değerlendirdik ama bigün önceden mi yapmamız gerekiyordu karasız kaldım gerçi geçti artık ama bidahaki aylara en azından aklımda bulunur yardımcı olursanız sevinirm şimdiden teşekkürler
canım yumurtlama gününe yakın iki günde bir yapsan yeterli. çünkü spermler 3 gün canlı kalıyormuş.eğer yumurtlama gününde yaptıysan bir gün sonra tekrar yap.bir gün sonra tekrar. belli mi olur belki geç çatlama da olabilir.:lepi:
çok teşekkür ederim arkadaşım cevabın için şimdi biz cuma dolu cumartesi boş pazar dolu (yumurtladığımı düşünüyorum) bugünü yine dolduralım dedim doğru yoldayım o zaman dimi
3 günden fazla ara vermeden yeterliymiş canım.ayrıca yumurtlaman düzenliyse adetten sonra 10. ve 20. günler arası gün aşırı deneyebilirsin. bana doktorum öyle demişti. ama benden sana tavsiye sakın illa yapmamız gerekiyor diye yapma. benim acaip psikolojim bozulmuştu. bu ayki kırmızıları da görürsem bir daha yumurtlama testi falan da yapmayacağım. en azından yumurtladığımı öğrendim. Vakti sati gelince inanıyorum ki Allahım nasip eder.zemuszemus
ya bende ronyanın testini inceledimde birde onun gibi donna var...hiç sorma o daha ucuz diye bende ondan aldım ama alanlar pekte memnun kalmamış...offf önce yorumları okumadımda gittim hemen sipariş verdim..neyse bir gelsin bakalım...eğer iyi değilse birde ondan alcaz artıkRonyacım bende senin testten aldım akşam sipariş ettim yarın gelecekmiş. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?