Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Dün yaptığım gibi yaptım...Belki dünkünde bir sorun vardır. Son kullanma tarihini kontrol ettim, bir sorun yoktu. Sanırım sorum dünkünde...

bblau
ben yaptım hep farklı koyulukta oluyor. yumurtlama günüe doğru vücutta lh hormonu arttıkça gitgide koyulaşıyor, en sonunda kopkoyu oluyor. normal yani çünkü vücutta her gün lh hormonu var ama hergün eşit düzeyde değil. adetten önce artışa geçiyor adetten sonra düşüşe geçiyor.

evt kızlar bende bugün ilk çizgiye yakınlıkta çizgi gördüm nihayet dünkü testimde gariplik varmış evt yardımcı olduğunuz için saolun bblau cnm seninde testinde bir sorun vardır cnm benim silikten sonra çizgi kaybolmuştu ertesi gün panik yaptım ister istemez noluyo dedim umarım hepimize vesile olur bu testler :lepi:

merhaba kızlar bende sipariş verdim bu testlerden heyecanla bekliyorum..pcos hastasıyım ve adetim çok düzensiz..acaba pcosu olup bu testlerden kullanan varmı aranızda???bendede işe yararmı merak ediyorumda((

İçimi rahatlattın dolly...bakalım bugun nasıl çıkacak. böyle böyle deneyim edineceğiz işte...

zorxx canım ya inşallah dediğin gibidir, bakıcam bakalım bugünkünde ne çıkacak. Son iki günkünden biri bozuk olabilir, bugün anlayacağız bakalım. 1 dolu bir boş olarak çalışmaya devam ediyorum ama o kontrol çizgisine yakın koyulukta çıktığı gün yumurtlama günüyse yandık o gün boş geçti sadece reglimden hemen sonra olması biraz içimi rahatlatıyor, bu kadar erken olamaz diyorum. Kendimi dinledikçe de kasık kısmında hafiften ağrı var gibime geliyor

Kızlar ben üç akşam üstüste çiftçizgi gördüm akşam 6da yaptım bugünde yoktu.tek çizgiydi.şimdi bu gece eşimle tekrar olmalımıyım yoksa yeterlimi o üç günn

slm kızlarrr bende yaptım dün ilk çizgidende koyu çizgiyi gördüm dün değerlendirdik bugünde yarında olması gerekiyo herhalde dimi?bugün yaptım çizgi silikleşti çünkü....

???? :sm_confused:

Ben laboquick aldım GG'dan. Hergün yapıyorum reglim bittiginden beri, çünkü adetimde sapmalar var. Henüz koyu çizgi oluşmadı, test ateşimle de paralel gidiyor gibi. Ama sanırım tavsiye etmem için iki koyu çizgiyi görmem, ve de ateşimle uyumlu olduğunu test etmem lazım...

mrb arkadaşlar bizde bu ay bebek düşünmeye başladık ve bir dolu bir boş yapıyoruz henüz kullanmadım ovulasyon testi yumurtla günüm olduğunu anlıyorum akıntım oluyo ve baktığında uzuyor dün bu belirtiler oldu ve dünü değerlendirdik ama bigün önceden mi yapmamız gerekiyordu karasız kaldım gerçi geçti artık ama bidahaki aylara en azından aklımda bulunur yardımcı olursanız sevinirm şimdiden teşekkürler

canım yumurtlama gününe yakın iki günde bir yapsan yeterli. çünkü spermler 3 gün canlı kalıyormuş.eğer yumurtlama gününde yaptıysan bir gün sonra tekrar yap.bir gün sonra tekrar. belli mi olur belki geç çatlama da olabilir.:lepi:

sevgili arkadaşlar ben aylarca idrarla yapılan ovulasyon testinin
nerdeyse bütün markalarını kullandım
ama malesef sağlıklı sonuç alamadım
biliyorsunuzki idrarla yapılan testler LH hormonunu saptıyor
bu hormon vücutta en fazla 6 saat en yüksek seviyede kalıyor
ve malesef çoğu zaman o 6 saatlik dilimi kaçırmış oluyoruz
ben babystart focus ovulasyon mikroskobu aldım
tükürükle yapılıyor şekiller çok net
herkese tavsiye ederim

çok teşekkür ederim arkadaşım cevabın için şimdi biz cuma dolu cumartesi boş pazar dolu (yumurtladığımı düşünüyorum) bugünü yine dolduralım dedim doğru yoldayım o zaman dimi

çok teşekkür ederim arkadaşım cevabın için şimdi biz cuma dolu cumartesi boş pazar dolu (yumurtladığımı düşünüyorum) bugünü yine dolduralım dedim doğru yoldayım o zaman dimi

3 günden fazla ara vermeden yeterliymiş canım.ayrıca yumurtlaman düzenliyse adetten sonra 10. ve 20. günler arası gün aşırı deneyebilirsin. bana doktorum öyle demişti. ama benden sana tavsiye sakın illa yapmamız gerekiyor diye yapma. benim acaip psikolojim bozulmuştu. bu ayki kırmızıları da görürsem bir daha yumurtlama testi falan da yapmayacağım. en azından yumurtladığımı öğrendim. Vakti sati gelince inanıyorum ki Allahım nasip eder.zemuszemus

haklısın canım stres yapmak istemiyorum oluruna bırakım diyorum öylede yapıtığımız sanıyorum ama bilemiyorum artık bu ay ilk defa denedik hayırlısı olsun inşl

Ronyacım bende senin testten aldım akşam sipariş ettim yarın gelecekmiş. :)
ya bende ronyanın testini inceledimde birde onun gibi donna var...hiç sorma o daha ucuz diye bende ondan aldım ama alanlar pekte memnun kalmamış...offf önce yorumları okumadımda gittim hemen sipariş verdim..neyse bir gelsin bakalım...eğer iyi değilse birde ondan alcaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…