- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #9.561
ya bende ronyanın testini inceledimde birde onun gibi donna var...hiç sorma o daha ucuz diye bende ondan aldım ama alanlar pekte memnun kalmamış...offf önce yorumları okumadımda gittim hemen sipariş verdim..neyse bir gelsin bakalım...eğer iyi değilse birde ondan alcaz artık
allahım yaa inşallah olsunda kız oğlan farketmez...sağlıklı olsun hiç önemli değil...hayırlı evlat olsun...inşallah herkesin beklediği gibi olur herşey...onuda gördüm daha ucuzdu ama olumsuz yorumları okuyunca babystart sip.verdim umarım sağlam şekilde gelir :) artık oyuncak gibi oynar dururum onunla
aslında alışınca dorada kullanılır ama anlaşılması zor diyolar zamanla anlaşılır herhalde :sm_confused:
güle güle kullan hayırlı uğurlu olsun size bebiş getirsin sağlıklı sıhhatli bi oğlan getirsiniçimden geldi senin oğlun olacak bak gör :ecrin_bebek:
kızlar selam
pazartesi adetimin 12. gunu test yaptım baya belirgiin çizgi vardı 13. gun kontrol çizgisinden daha koyu idi çizgi yaptığımda sonra bıraktım yapmayı 14. gun 15. gun yapmadım bugun 16. gunum ve bugunde silikde olsa çizgi var ölesine yaptım çıkmaz diye ve birde çok çay içmiştim çıkmaz diyodum ama silik bir çizgi var anlamadım ben walla
silik çizgi genelde çıkıyor. önemli olan kontrol çizgisinden koyu çıktığı gün. yerimseniben
ya 13. gun baya koyu cıkmıştı saten ben bunu anlamadım 13. gun diğer çizgiden de koyu idi hatta yapmayı bıraktım 2 gun yapmadım bugun 16. gunum birde çok çay içtim acaba ondanmı silik cıktı silik desemde bariz var ama ilk çizgiye göre silik
Bence sen 13-15 arası yumurtlamışsın,umarım bu zamanı iyi değerlendirmişsindir:):sm_cool:
canım 12 13 14 full ama dun boş geçti canım 28 ile 30 gun sürer
ya 13. gun baya koyu cıkmıştı saten ben bunu anlamadım 13. gun diğer çizgiden de koyu idi hatta yapmayı bıraktım 2 gun yapmadım bugun 16. gunum birde çok çay içtim acaba ondanmı silik cıktı silik desemde bariz var ama ilk çizgiye göre silik
Anladım, bugünde denersin. İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerimizi alırız. Ben temmuz ayında boş gebelikten kürtaj oldum, şimdi tekrar denemelere başladık ama çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?