- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #9.581
tannsell e katılıyorum. sen 13-15 arası yumurtlamış olmalısınsen yine de çalışmalara devam et. sositososito belki geç çatlama olur. belli mi olur aklinialirimsmile
canım kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın senin adına üzüldüm
bende doğal yoldan 2 düşüğüm bir başarısız tüp denemem var ya aslında baştan beri okuyorum böle devamlı pozitif cıkanların gebe olduğu yazıyo heveslendim işte ne bilimm 14 15 yapmadım ama ogunlerdede çıksaydı şimdiye artık çıkmaması gerekiyor
arkadaşlar merhaba. ben ilk defa yazıyorum. babystart fertil focus ovulasyon testini kullanan varmı?? ben ilk defa kullanacağım. bu testin yararı varmı?? sonuç alan varmı??
bu arada benim 3 tane düşüğüm var. doktorum hamile kalmamı bekliyor fakat 6 aydır bi gelişme olmadı.
yonben de core marka kullanıorum, 8. günden itibaren yapıorum bugün 14. gun. Bende sadece kontrol cizgisi cıkıyor silik vs cıkıor diosunuz ama bende yok normal mi bu? İlk defa yapıyorum da.
Teşekkürler
bende bugün 12.günde yaptım çok silik çıktı yarın da yapıcam aynı saatte ama sanırm pazar yada pazartesi koyulaşacak
benim SAT hesaplamalarında 32 gün çıkıyor sanırım biraz daha beklemem gerekli değil mi
Benimde aynı şekilde,bugün yapacağım bakalım. Bende yumurtlamanın pazar yada pazartesi olcağını düşünüyorum. Ovulasyon testiniilk defamı kullanıyorsun? İnşallah yararını görürüz. Aynı dönemde hamilelik haberimizi paylaşırız....delikafaduldendelikafadulden
ben ilk kez yapıyorum canım ve ilk kez bu ay korunmayı bırakıyoruz benim 2.evladım olacak inşallah hayırlısıyla senin ilk bebeğin mi ben bir de tükürükle yapılan testten aldım bugün yaptım ama hiçbir şey görünmedi 1-2 saat sonrada idrar testini yapıcam bakalım hayırlısı
sevgili oğlak
hangi marka mikroskop aldın
bende kullanııyorum babystart fertil focus benimkinin markası
sanırım ben hala çözemedim kullanmayı
dün akşam yaptığımda ot görünümü çok belirgindi
sabah ise yine verimsiz görüntü çıktı
acaba konulan tükürük miktarı etkilermi
ben ilk kez yapıyorum canım ve ilk kez bu ay korunmayı bırakıyoruz benim 2.evladım olacak inşallah hayırlısıyla senin ilk bebeğin mi ben bir de tükürükle yapılan testten aldım bugün yaptım ama hiçbir şey görünmedi 1-2 saat sonrada idrar testini yapıcam bakalım hayırlısı
canım bu alette sorun var bence...dün bendede otlardan bol miktarda vardı ama sabahkinde verimsiz çıktı...sevgili oğlak
hangi marka mikroskop aldın
bende kullanııyorum babystart fertil focus benimkinin markası
sanırım ben hala çözemedim kullanmayı
dün akşam yaptığımda ot görünümü çok belirgindi
sabah ise yine verimsiz görüntü çıktı
acaba konulan tükürük miktarı etkilermi
canım yaşım 28, 4 yıllık evliyim.yaklaşık 3,5 yıl kendimiz çoçuk istemedik,korunduk. İlk gebeliğimde 4 ayda gerçekleşti ama boş gebeliktiçok üzüldüm dünyam karardı ama opladım kendimi. Düşük yapalı 3 ay oldu.. biraz erken belki ama biz denemek istedik bakalım olcakmı.
Buğün ovulasyo testini yaptım tek çizgi çıktı bakalım takip ediyorum yumurtlama dönemini:) ama biraz stres oluyorum sence normalmi?aklımda sanki hep bu olay var..Allaım bizede hayırlısı ile bebiş nasip etsin. İnşallah beraber hamile kalırız ne güzel olu demi:)
canım bu alette sorun var bence...dün bendede otlardan bol miktarda vardı ama sabahkinde verimsiz çıktı...
inşallah kandırılmamışızdırcanım valla bende bir şey anlamadım
veylan arkadaşla konuştum
onunda öyle oluyormuş akşam yapılan daha net sonuç veriyormuş
canım ya dediğin gibi alette sorun var yada biz hala kullanmayı çözemedik kafamçokkarıştı
canım bu alette sorun var bence...dün bendede otlardan bol miktarda vardı ama sabahkinde verimsiz çıktı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?