Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

tannsell e katılıyorum. sen 13-15 arası yumurtlamış olmalısın sen yine de çalışmalara devam et. sositososito belki geç çatlama olur. belli mi olur aklinialirimsmile

tabii belli olmaz saolun arkadaşlar pekii bu hamişlerinki hep pozitif çıkmışya öle bişemi ki ola diye off off

arkadaşlar merhaba. ben ilk defa yazıyorum. babystart fertil focus ovulasyon testini kullanan varmı?? ben ilk defa kullanacağım. bu testin yararı varmı?? sonuç alan varmı??

bu arada benim 3 tane düşüğüm var. doktorum hamile kalmamı bekliyor fakat 6 aydır bi gelişme olmadı.

canım yaşım 28, 4 yıllık evliyim.yaklaşık 3,5 yıl kendimiz çoçuk istemedik,korunduk. İlk gebeliğimde 4 ayda gerçekleşti ama boş gebelikti çok üzüldüm dünyam karardı ama opladım kendimi. Düşük yapalı 3 ay oldu.. biraz erken belki ama biz denemek istedik bakalım olcakmı.

Buğün ovulasyo testini yaptım tek çizgi çıktı bakalım takip ediyorum yumurtlama dönemini:) ama biraz stres oluyorum sence normalmi?aklımda sanki hep bu olay var..Allaım bizede hayırlısı ile bebiş nasip etsin. İnşallah beraber hamile kalırız ne güzel olu demi:)

Merhaba tatlım,
bende bu ay yeni ovulasyon testi kullanıyorum,bugün ilk defa kullandım ama negatif çıktı. Yumurtlama döneminden önce pozitif çıkması gerekiyormuş bakalım takip edeceğim...Sen ovulasyon testini ne zaman kullanacaksın?

3 düşük yapmışsın gemiş olsun. Bende 3 ayönce boş gebelik ile kürtaj oldum. Allah hepimize bebiş nasip etsin.. Görüşmek üzere....

ben de core marka kullanıorum, 8. günden itibaren yapıorum bugün 14. gun. Bende sadece kontrol cizgisi cıkıyor silik vs cıkıor diosunuz ama bende yok normal mi bu? İlk defa yapıyorum da.

Teşekkürler
yon
Benimde adetimin 12.günü bugün yaptım çok silikti..28 günde bir adet olduğum için yumurtlamam 14. gündür diye tahmin ediyorum. Ovulasyon testini bende ilk defa yapıyorum.Ama ben çalışmaya devam diyorum. Eşimle dün yaptık, pazar günü, salı günü,perşembe ve cumartesi yapmayı düşünüyoruz.İnşallah diyeyim

bende bugün 12.günde yaptım çok silik çıktı yarın da yapıcam aynı saatte ama sanırm pazar yada pazartesi koyulaşacak

bende bugün 12.günde yaptım çok silik çıktı yarın da yapıcam aynı saatte ama sanırm pazar yada pazartesi koyulaşacak

Benimde aynı şekilde,bugün yapacağım bakalım. Bende yumurtlamanın pazar yada pazartesi olcağını düşünüyorum. Ovulasyon testiniilk defamı kullanıyorsun? İnşallah yararını görürüz. Aynı dönemde hamilelik haberimizi paylaşırız....delikafaduldendelikafadulden

ben ilk kez yapıyorum canım ve ilk kez bu ay korunmayı bırakıyoruz benim 2.evladım olacak inşallah hayırlısıyla senin ilk bebeğin mi ben bir de tükürükle yapılan testten aldım bugün yaptım ama hiçbir şey görünmedi 1-2 saat sonrada idrar testini yapıcam bakalım hayırlısı

sevgili oğlak
hangi marka mikroskop aldın
bende kullanııyorum babystart fertil focus benimkinin markası
sanırım ben hala çözemedim kullanmayı
dün akşam yaptığımda ot görünümü çok belirgindi
sabah ise yine verimsiz görüntü çıktı
acaba konulan tükürük miktarı etkilermi

ben umudumu kestim ondan bilmiyorum ne bir çizgi ne bir nokta hiçbir şey görmedim ben

bugün yaptım dün yaptığımdan daha silik çıktı daha koyu olması gerekmiyor muydu dünkü de çok silikti bugün artık hiç yok resmen

Benim olursa inşallah ilk bebeğim olacak, ama bir düşük yaptım 3 ay önce. Boş gebelikti..İnşallah bu sefer böyle şeyler yaşamam.

canım bu alette sorun var bence...dün bendede otlardan bol miktarda vardı ama sabahkinde verimsiz çıktı...

Kızlar ben laboquick marka test kullanıyorum bu ay ilk kez kullanmaya başladım. Benim reglim düzensiz. Aslında düzensiz demek yanlış olur her ay regl oluyorum ama, bazen 31 gün, bazen 32-33 gün oluyor döngü. Evelki ay 4 gün gecikti beklediğim günden ama gebelik yoktu, bu ay da 3 gün erken oldu...O sebeple adet bitiminden itibaren her gün hem ateş ölçmeye hem de test yapmaya başlamıştım ovulasyonu kaçırmayayım diye. Ve nihayet bugün test pozitif çıktı. Her zaman silik bir test çizgisi görünüyordu, bekledikçe biraz daha koyulaşıyordu. Bu sefer daha damlatır damlatmaz kontrol çizgisinden daha koyu hatta mosmor bir test çizgisi belirdi :teytey: Çok mutlu oldum a.s

İyi ki erken başlamışım test yapmaya çünkü hesaplamalara göre 2-3 gün erken olacak sanırım ovülasyon....

Ben de yeni başlayan arkadaşlara, vücutlarını tanıyana kadar biraz erken başlayıp test yapmalarını öneriyorum.

Laboquickten de bazı arkadaşlarımız memnun kalmamış ama benimkisi bozuk çıkmadı doğrusu...

Şimdi darısı gebelik testinde çift çizgi görmeye inşallah :sm_cool:

ahh keşke canım umarım en yakın zamanda mucizene kavuşursun

sakın stres yapma en önemli nedeni bazen yaptığımız stresde yumurtlamamya engel relax ol boşver daha az olmuş korunmayı bırakalı bir tane olmuş gene olur stres yapman norma ama yapma

bu arada 17. gunum hala silik ama belirgin biz çizgii var 13. gun net çıkmıştı bakalımn

canım bu alette sorun var bence...dün bendede otlardan bol miktarda vardı ama sabahkinde verimsiz çıktı...

canım valla bende bir şey anlamadım
veylan arkadaşla konuştum
onunda öyle oluyormuş akşam yapılan daha net sonuç veriyormuş
canım ya dediğin gibi alette sorun var yada biz hala kullanmayı çözemedik kafamçokkarıştı

inşallah kandırılmamışızdır(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…