- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #9.601
ben bu sabah bol miktarda tükürük koydum akşama kadar beklettim gayet otlu çıktı.. ve bugün ateşim yükseldi.
ben hiç bir şey göremiyorum kızlar ya 2.kez yaptım niye ki bilen var mı nokta bile yok
tükürüğü koyduktan sonrfa ne kadar bekliyorsunuz ben tam 5 dakka bekliyorum
Kızlar ben laboquick marka test kullanıyorum bu ay ilk kez kullanmaya başladım. Benim reglim düzensiz. Aslında düzensiz demek yanlış olur her ay regl oluyorum ama, bazen 31 gün, bazen 32-33 gün oluyor döngü. Evelki ay 4 gün gecikti beklediğim günden ama gebelik yoktu, bu ay da 3 gün erken oldu...O sebeple adet bitiminden itibaren her gün hem ateş ölçmeye hem de test yapmaya başlamıştım ovulasyonu kaçırmayayım diye. Ve nihayet bugün test pozitif çıktı. Her zaman silik bir test çizgisi görünüyordu, bekledikçe biraz daha koyulaşıyordu. Bu sefer daha damlatır damlatmaz kontrol çizgisinden daha koyu hatta mosmor bir test çizgisi belirdi :teytey: Çok mutlu oldum a.s
İyi ki erken başlamışım test yapmaya çünkü hesaplamalara göre 2-3 gün erken olacak sanırım ovülasyon....
Ben de yeni başlayan arkadaşlara, vücutlarını tanıyana kadar biraz erken başlayıp test yapmalarını öneriyorum.
Laboquickten de bazı arkadaşlarımız memnun kalmamış ama benimkisi bozuk çıkmadı doğrusu...
Şimdi darısı gebelik testinde çift çizgi görmeye inşallah :sm_cool:
akşama kadar beklettim bugün 1 saat sonra baktığımda kurumamıştı tükürüğü çok koyduğum için. sende bol koy tükürüğü ama dikkat et tükürük kabarcıklı olmasın.
canım sanırım tükürük miktarıyla alakalı
ben 10 gündür yapıyorum ama 2 gecedir ot görüyorum
bozuk olsa evveldende çıkardı diye düşünüyorum
teşekkürler canım ben çok az bekletiyorum anladım yeniden deniycem gece sağol canım
bende 3 gündür hiçbir şey yok aslında bugün yada yarın ovulasyon günü olması gerek tükürük testinde en ufak bir çizgi ot hiçbir şey yok idrar testi de çok silik çizgi ben kaçırdım bu ay herhalde erken yumurtladım sanırım ne dersiniz ilk kez bu ay yapıyorum bilgisi olan var mı
canım senin ovulasyon mikroskobunun markası ne
benimki babystart focus
ben 3 gün kadar ot görüntüsünü gördüm
ancak bugün yok
yumurtladımmı bilmiyorum
ama bence bu mikroskobu kullanırken ateş ölçmekde iyi olur
ikisi birden kullanılınca daha kesin sonuç alınır
muhtemelen yarında görürsün o otları canımronyacım sen ateş ölçmüyomusun?
evet oğlak aynı zamanda ateş ölçersen daha iyi olur mesela ben ölçtüm ateşim yükselmeden önce otu gördüm dün ateşim yükseldi ve bugünde dünde otlar vardı.. bakalım yarın otlar olacakmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?