Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ben bu sabah bol miktarda tükürük koydum akşama kadar beklettim gayet otlu çıktı.. ve bugün ateşim yükseldi.

canım sanırım tükürük miktarıyla alakalı
ben 10 gündür yapıyorum ama 2 gecedir ot görüyorum
bozuk olsa evveldende çıkardı diye düşünüyorum

tükürüğü koyduktan sonrfa ne kadar bekliyorsunuz ben tam 5 dakka bekliyorum

akşama kadar beklettim bugün 1 saat sonra baktığımda kurumamıştı tükürüğü çok koyduğum için. sende bol koy tükürüğü ama dikkat et tükürük kabarcıklı olmasın.

benim asla ve asla kullanmayacağım bir testtir kendileri.. kaç kere yanlış sonuç aldım bu testten güven olmaz bu teste..

akşama kadar beklettim bugün 1 saat sonra baktığımda kurumamıştı tükürüğü çok koyduğum için. sende bol koy tükürüğü ama dikkat et tükürük kabarcıklı olmasın.

teşekkürler canım ben çok az bekletiyorum anladım yeniden deniycem gece sağol canım

canım sanırım tükürük miktarıyla alakalı
ben 10 gündür yapıyorum ama 2 gecedir ot görüyorum
bozuk olsa evveldende çıkardı diye düşünüyorum

zamanla alışırız umarım.. şimdilik zaman kaybetmemek için mümkün olduğunca her akşamı değerlendirmeliyiz.

2 aydır ovulasyon testini ilk yaptığım gün pozitifi buluyorum :)
çok mu şanslıyım, test mi bozuk anlamadım. medismart almıştım, diğerlerine göre de pahalıydı ama bilmiyom artık :)
testi pozitif görünce de ertesi gün yapmıyorum tekrar.

Kızlar bi sorum var:)
Galenik marka testi kullanan varmı?doğruluğundan emin değilim? Adet sürem 27 gündü, yumurtalama dönemim 13-16. adet günüm olmalı ama test buğün negatif çıktı. Buğün adetimin 13. günüydü kafam karıştı vallahi..

bende 3 gündür hiçbir şey yok aslında bugün yada yarın ovulasyon günü olması gerek tükürük testinde en ufak bir çizgi ot hiçbir şey yok idrar testi de çok silik çizgi ben kaçırdım bu ay herhalde erken yumurtladım sanırım ne dersiniz ilk kez bu ay yapıyorum bilgisi olan var mı

olabilir oğlak. benim bugünde otlu çıktı görüntü. bilmiyorum artık bundan sonra otlu çıkmazsa bu ovulasyon mikroskopu düzgün çalışıyor demektir. bende ilk defa bu ay kullanıyorum ve alalı mikroskopu 3-4 gün oluyor.

mehaba kızlarr ben bu ay ik kullanıcam ovulasyon testi...
size sormak istediğim ne zaman yapmam lazım sahah ilk idrarlamı yoksa günün ilerleyen herhangi bir saatinde yapmalıyım birde hergün aynı saattemi yapıcam..
one step ovulasyon testi preseed jel almıştım onun yanında geldi..
bu testten kullanan varmı arkadaşlar...

canım senin ovulasyon mikroskobunun markası ne
benimki babystart focus
ben 3 gün kadar ot görüntüsünü gördüm
ancak bugün yok
yumurtladımmı bilmiyorum
ama bence bu mikroskobu kullanırken ateş ölçmekde iyi olur
ikisi birden kullanılınca daha kesin sonuç alınır

ronyacım sen ateş ölçmüyomusun?
evet oğlak aynı zamanda ateş ölçersen daha iyi olur mesela ben ölçtüm ateşim yükselmeden önce otu gördüm dün ateşim yükseldi ve bugünde dünde otlar vardı.. bakalım yarın otlar olacakmı?

muhtemelen yarında görürsün o otları canım

light otları gördüğünde bütün heryer otla dolumuyudu
bende gördüm ama merceğin bazı yerlerinde boşluk vardı
bugün hiç ot yok tamamen kayboldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…