- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #9.621
muhtemelen yarında görürsün o otları canım
kızlar ben bu ay ateş ölçmedim
ama önmüzdeki ay ölçücem FF de yine tablo yapıcam
birde mikroskop onuda kullancam
tabi yumurtlama olurda yakalayabilirsem
yarında görürsem ondan sonraki gün ot mot görmemeliyim görürsem işte ozaman bu mikroskopun çalışırlığı konusunda şüphelerim olacak :) inşallah düzgün sonuçlar veriyodur bu mikroskop yoksa hem umutlarıma hem parama yanarım..
ayrıca bugün başka bi topicte biri soruyodu pcolu bayanlarda lh hormonu yüksek olduğu için bu ovulasyon testleri doğru sonuç verirmi diye.. adetlerim düzensiz doktor pcosun demedi ama olabilirim diye şüphem var budurumda bu test pcolularda doğru sonuçmu verir merak ettim :sm_confused:
light otları gördüğünde bütün heryer otla dolumuyudu
bende gördüm ama merceğin bazı yerlerinde boşluk vardı
bugün hiç ot yok tamamen kayboldu
canım pko olanlarda LH hep yüksektir
idrar kitleri idrarda LH yi saptar onun için pko olanlarda idrarda yapılan test hep pozitife yakın sonuç verir.ben bunun en yakın öreneğiyim ben aylarca idrarda yapılna testlerde günlerce pozitif gördüm tabi ümitleniyordum ama boştu.
canım umarım bu mikroskop bizi yanıltmaz
o kadar para verdik üzülürüm en çokta sizlere tavisye ettim diye üzülürüm.
lightlife canım sen fertilshoptan aldın sanırım orda kullanım konusunda destek veriyorlar
arayıp sorabilirsin kafana takılanları.
bizim aldığımız yer kullanım konusunda yardımcı olmuyor ben email falan attım cevap gelmedi
yok ronyacım fertilshoptan almadım bende başka siteden aldım.. ama kullanma konusunda bi sıkıntımız yokki ronyacımbu ay bi geçsin eminimki önümüzdeki ay daha da netleşeceğiz vereliniortak
mehaba kızlarr ben bu ay ik kullanıcam ovulasyon testi...
size sormak istediğim ne zaman yapmam lazım sahah ilk idrarlamı yoksa günün ilerleyen herhangi bir saatinde yapmalıyım birde hergün aynı saattemi yapıcam..
one step ovulasyon testi preseed jel almıştım onun yanında geldi..
bu testten kullanan varmı arkadaşlar...
kızlar soruma cevap alamadım..bilmiyorumkismile
canım neden böyle oluyyor anlamadım
bugün hariç son 3 gün hep ot vardı
ama bazı vakitlerde ot sıktı bazende seyrek nedeni ne acaba
canım kesinlikle sabah ilk idrarla yapmıyorsun
günün herhangi bir saatinde yapabilirsin
ama genelde hep aynı saaatte yap
çift çizgi çıkıcak silik falan değil
ikiiside aynı koyulukta olacak yada ikinci çizgi
kontrol çizgisinden koyu olcak
anladım canım cok sağol allah razı olsun...inşallah testlerde sorun cıkmaz..
yanlış hatırlamıyosam seni preseed topiğindede görmüştüm preseed jel almıştın sende kullandınmı....
anladım canım cok sağol allah razı olsun...inşallah testlerde sorun cıkmaz..
yanlış hatırlamıyosam seni preseed topiğindede görmüştüm preseed jel almıştın sende kullandınmı....
evet canım pressed jel kullandım halada kullanıyorum
ayrıca one step marka testte kullandım
ama artık idrarla uğraşmaktan sıkıldığım için
tükürükle yapılan mikroskoptan aldım
umarım sende testlerin ve jelin faydasını görürsün
anladım canım inşallah güzel haberlerini alırız..:Saruboceq:evet canım pressed jel kullandım halada kullanıyorum
ayrıca one step marka testte kullandım
ama artık idrarla uğraşmaktan sıkıldığım için
tükürükle yapılan mikroskoptan aldım
umarım sende testlerin ve jelin faydasını görürsün
gamzeli,kız aynı durumdayız canım bende ilk kez bu ay ovulasyon testi ve preseed kullanıcam yumurtlam günü beklemekten biz henüz beraber olamadık bu gece ilk kez kullanıcaz yarın akşamüstü yazarım canım idrar testinde yaparken son 2 saat birşey içme ve mümkünse 4 saat idrarını biriktir okuduğum yerlerde öyle yazıyordu
anladım canım inşallah güzel haberlerini alırız..:Saruboceq:
peki preseedi ne kadar kullanıyosun 3mg yoksa 4mg.bilmiyorumkismile.
ayy sorma cok heyecanlıyım delikafaduldenama benim adetim daha dün geldi 30 günde bir adet oluyorum ama genelde 13 günler yumurtluyorum testleri 10 günü filan başlıyayım diyorumkaydirigubbakcemile2 bakalım artık hepimiz için hayırlısı inşallah preseed bizede vesile olur..:Saruboceq:
ben ateşte ölçeyim diyorum hiç olmassa daha sağlıklı öğrenirim yumurtladığımı..boshayallersmile
anladım canım inşallah güzel haberlerini alırız..:Saruboceq:
peki preseedi ne kadar kullanıyosun 3mg yoksa 4mg.bilmiyorumkismile.
ayy sorma cok heyecanlıyım delikafaduldenama benim adetim daha dün geldi 30 günde bir adet oluyorum ama genelde 13 günler yumurtluyorum testleri 10 günü filan başlıyayım diyorumkaydirigubbakcemile2 bakalım artık hepimiz için hayırlısı inşallah preseed bizede vesile olur..:Saruboceq:
ben ateşte ölçeyim diyorum hiç olmassa daha sağlıklı öğrenirim yumurtladığımı..boshayallersmile
canım valla eğerki düzenli yumurtluyorsan
eşinle gün aşırı birlikte olun
hiç ateş falan ölçme testte yapma
boşa stres olma çünkü insan farketmeden strese giriyor
sadece preseedi kullan akıntını takip et
olur inşallah Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?