Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

vallahi bu testler benide çok strese soktu yapmasammı ne

kızlar valla ben öncede çatır çatır yumurtlardım
bu testleri yapalı stresten pko oldum
size tavsiyem normal bir döngünüz varsa
düzenli ilişikyle olur inşallah
ben şimdi mecburen yumurtlmayı saptıyacak birşeyler
kullanıyorum çünkü ya hiç yumurtlamıyom yada ne zaman oluyor onu bilmiyorum

canım daha önce 3 kez yumurta takibim oldu gnelde 13 veya 14 günler yumurtladım..
ama şimdi preseed kullanıcam için ovulasyon testi kullanıyayım diyorum..
ama stres yaparmıyım o konuda garanti veremiyorum neyse bu ay böyle deneyeyim..
zati olmadı aşılama veya tüb düşünüyoruz...

vallahi bu testler benide çok strese soktu yapmasammı ne

Bende ovulayon testini ilk yapıyorum, benide strese soktu.... Bundan sonraki ay yapmayı düşünmüyorum. Haftada iki kere ilişkiye girsek olur bence... Biz kadınlar işleri biraz zorlaştırıyoruzmu ne:) Eşimde bu testlere sinir oluyor ... bundan sonra yapmayacağım bakalım... Bu ay aldığım test bitsinde

preseed ne oluyur?

ovulasyon testini 3. gün yaptım yine tek çizgi. Yarın ve salı günü yapacağım bakalım çift çizgi olacakmı?Bu günler yumurtlama zamanım bakalım ne olcak...

ya arkadaşlar vallahi iyice kafam karıştı.şimdi benim bugün adetimin 10. günü.dün akşam kremsi ,uzayan bi akıntı geldi.bu sabahta vardı ama ovulasyon testi yaptım ama tek çizgi çıktı.şimdi bu akıntı geldiğinde yumurtlama yakın olmuyor muydu?test neden böyle oldu?yardımcı olursanız sevinirim.

canım uzayan akıntı olduğunda ya yumurtlama olıyor
yada yumurtlama yakındır
sen bugünleri değerlendir

3 gündür aynı durumdayım canım ama testlerde hiç bir şey yok ben hem idrar hem tükrürk testi yapıyorum birde 2sinde de birşey yok bir anlayabilsem

ronyacigim saol aydinlattigin icin ben zaten yuurtdisinda yasiyorum genelde ebay den aliyorum
ya ben bisey daha sorcaktim:kedi:
clearblue digital ovulasyon testi aldim (gulen yuz olan)bugun 3.gun test yapiyorum
ama icinde 7 adet cubuk var.yetmez bunlar bana eminim..yeniside cok pahali ya ayriyetten cbuk alinirmi acaba

Bendede aynı şey oldu, adetin 11. günü yaptım tek çizgi vardı ve akıntımda vardı. 12. günü ve 13. günü(bugün) yaptım yine tek çizgi. Benim adet dönemim 28 gün sürüyor. Yumrtlamamı internetten yaptığım hesaplamada 6 ekim-14 ekim gösteriyor. Bakalım ovulasyon testini yarın ve salı günüde yapıcam. Ama ben adetimin 10. ve 13. günü eşimle ilişkiye girdim. Ovulasyon testine göre yapmıyorum..

Çizgi belirdi :) ama bende delirme egilimleri basladi heralde her cift cizgiyi gordugumde icimi nese kaplio ne sanıosam :) neyse çalışma zamanlamaları nedir en uygun olarak kızlar bilgi gecer misiniz ?
Not: aynı koyulukta degil su an kontrol cizgisi ile ama çok silik de değil sempatiksalakcinni

Çizgi belirdiyse 24-48 saat sonra yumurtlama başlayabilir diye biliyorum, bence sen bundan sonra günaşırı çalış:)

kizlar tuhaf bir se oldu ben anlamadim
gecen ay 27. oldu

bu ay 28 de gelmesini beliyorum kirmizilarin

ayin 9 ile 14 ü yumurtlama gerekiyor

ben ayin 4 de yaptim sirf meraktan :)) ovülasyon testimii baya belirgin bir kirmizi cikti diger cizgi kadar koyu olmadigi icin dikkate almadim

ama dun aksam yaptim bu defa hic bir sey cikmadii aslinda yumurtlama yaklasinca birazda olsa cikmasi gerekmezmii bu ne demek ki anlamadim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…