- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #9.641
vallahi bu testler benide çok strese soktu yapmasammı ne
canım valla eğerki düzenli yumurtluyorsan
eşinle gün aşırı birlikte olun
hiç ateş falan ölçme testte yapma
boşa stres olma çünkü insan farketmeden strese giriyor
sadece preseedi kullan akıntını takip et
olur inşallah Allahın izniyle
vallahi bu testler benide çok strese soktu yapmasammı ne
canım daha önce 3 kez yumurta takibim oldu gnelde 13 veya 14 günler yumurtladım..
ama şimdi preseed kullanıcam için ovulasyon testi kullanıyayım diyorum..
ama stres yaparmıyım o konuda garanti veremiyorum neyse bu ay böyle deneyeyim..
zati olmadı aşılama veya tüb düşünüyoruz...
preseed ne oluyur?
duruşah hamileymiş :) şimdi test yapmış ve pozitif.
pre~}seed kullanan arkdaslar fiyati ne kadar acaba?
bendemi alsam diyorumi:uhm:
ya arkadaşlar vallahi iyice kafam karıştı.şimdi benim bugün adetimin 10. günü.dün akşam kremsi ,uzayan bi akıntı geldi.bu sabahta vardı ama ovulasyon testi yaptım ama tek çizgi çıktı.şimdi bu akıntı geldiğinde yumurtlama yakın olmuyor muydu?test neden böyle oldu?yardımcı olursanız sevinirim.
ya arkadaşlar vallahi iyice kafam karıştı.şimdi benim bugün adetimin 10. günü.dün akşam kremsi ,uzayan bi akıntı geldi.bu sabahta vardı ama ovulasyon testi yaptım ama tek çizgi çıktı.şimdi bu akıntı geldiğinde yumurtlama yakın olmuyor muydu?test neden böyle oldu?yardımcı olursanız sevinirim.
yon
Benimde adetimin 12.günü bugün yaptım çok silikti..28 günde bir adet olduğum için yumurtlamam 14. gündür diye tahmin ediyorum. Ovulasyon testini bende ilk defa yapıyorum.Ama ben çalışmaya devam diyorum. Eşimle dün yaptık, pazar günü, salı günü,perşembe ve cumartesi yapmayı düşünüyoruz.İnşallah diyeyim
Çizgi belirdi :) ama bende delirme egilimleri basladi heralde her cift cizgiyi gordugumde icimi nese kaplio ne sanıosam :) neyse çalışma zamanlamaları nedir en uygun olarak kızlar bilgi gecer misiniz ?
Not: aynı koyulukta degil su an kontrol cizgisi ile ama çok silik de değil sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?