- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #9.661
kizlar tuhaf bir se oldu ben anlamadim
gecen ay 27. oldu
bu ay 28 de gelmesini beliyorum kirmizilarin
ayin 9 ile 14 ü yumurtlama gerekiyor
ben ayin 4 de yaptim sirf meraktan :)) ovülasyon testimii baya belirgin bir kirmizi cikti diger cizgi kadar koyu olmadigi icin dikkate almadim
ama dun aksam yaptim bu defa hic bir sey cikmadii aslinda yumurtlama yaklasinca birazda olsa cikmasi gerekmezmii bu ne demek ki anlamadim ben
kizlar tuhaf bir se oldu ben anlamadim
gecen ay 27. oldu
bu ay 28 de gelmesini beliyorum kirmizilarin
ayin 9 ile 14 ü yumurtlama gerekiyor
ben ayin 4 de yaptim sirf meraktan :)) ovülasyon testimii baya belirgin bir kirmizi cikti diger cizgi kadar koyu olmadigi icin dikkate almadim
ama dun aksam yaptim bu defa hic bir sey cikmadii aslinda yumurtlama yaklasinca birazda olsa cikmasi gerekmezmii bu ne demek ki anlamadim ben
bugun 3.gun gulen yuzu goremedik:sinifsinif:
bende 3gündür yapıyorum hep tek çizgi... bakalım bugün ne olacak.. Aldığım ovulasyon testinde 5 tane var...
zaten calismaya devamm ovülasyon testinede güvenmiyorum:)))))
görsemde görmesemde cizgii calisioz hayirlisi hakkimizda
Görceksin merak etme!!! Bir de Ankara'da oturuyorsun Core test Ankara'da ondan alsana 30 tanesi 40 TL 4 tane de gebelik testi var ben onu kullanıorum çok memnunum
Not: Bugün dünden koyu çizgim :)
bende güvenmiyorum canım dün 14.dünümdü benim bekle bekle dün gece birlikte olduk artık bundan sonra gün aşırı inşallah
ovulasyon testi kafamı karıştırdım. Bugün 4. gün yaptım tek çizgi, yarında yapıcam bakalım.. Benimde dün 13. gündü yaptık.. Dediğin gibi bundan sonra gün aşırı ilişki haftasonuna kadar inşallah... Bu testleride bir daha yapmayacağım.. İnsanı yoruyor...
ayin 4 ve 10 silik olan yani dun bile silik olan ovülasyon testini hadi bir daha yapayim dedimm kizlar inanmadim birden kizardiii ya bir gündemi degisir böylee sasirdimm bana boll sanss dileyinnn amannn bugünde ezel dizisi var:))
dua edin arkadaslar allah isteyen herkeze versinnn
canım inşallah bu ay hamiş kalırsın..:CüvCüv::Saruboceq:
cift cizgiyide görmüşsün artık bundan sonrası eşinin beline kuvvet..:kedi:
ayın sonunda inşallah hamiş hebrini almak nasip olur. :Saruboceq:
bol şans canım...:lepi:
ins canimm Allah hepimizin yardimcisi olsunnn vallahi cift cizgiyi görünce san ki gebelik testi gibi heyecanlandimm:))))
canimm ins hep beraber bu ay güzell güzell haberlerr sürprizler olsunn:))):CüvCüv:
offff kizlar bugunde gulen yuz gulmedi bana((
kaldi 3 cubuk...insallah yarin aksam gulereyvahedigeldismile
yoksa yeni test almak zorunda kalacagim offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?