Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Bence erken yumurtlamışsın

hepinize teşekkür ederim arkadaşlarım azda olsa rahatladım.bende akıntı en azından var diye dünü değerlendirdim.bugün de testlarimi yapamaya devam edeyim.çift tarafltan kıstırayım bu işi

bence 9 ile 14 ü yumurtlama dönemin oluyorsa bu dönemde çalış. Ayın 4 ü adetinin bitişinden hemen sonra olmalı.. O dönemde bence yumurtlamamışdır... Bu testler yanıltıcı.. Bende bu ay ilk defa yaptım 3 gündür tek çizgi görüyorum. Bakalım buğün ve yarın ne göreceğim. Bu dönemler yumurtlama dönemim olmalı.. Bende 27 veya 28 günde adet görüyorum... Bence sen bugünlerde çalış...

bugün sonuncu testimi yaptım 5.test 5 gündür yapıyorum ilk günkü kadar koyu yeniden aradaki günlerde çok silikti ben anlıyamadım bu işi bir türlü 2 kere yumurtluyorum yani 2 defa aralıklarla aynı koyulukta gördüm çünkü ki onlarda tam koyu değil

bende 3gündür yapıyorum hep tek çizgi... bakalım bugün ne olacak.. Aldığım ovulasyon testinde 5 tane var...

Görceksin merak etme!!! Bir de Ankara'da oturuyorsun Core test Ankara'da ondan alsana 30 tanesi 40 TL 4 tane de gebelik testi var ben onu kullanıorum çok memnunum

Not: Bugün dünden koyu çizgim :)

Görceksin merak etme!!! Bir de Ankara'da oturuyorsun Core test Ankara'da ondan alsana 30 tanesi 40 TL 4 tane de gebelik testi var ben onu kullanıorum çok memnunum

Not: Bugün dünden koyu çizgim :)

ben bugün 4. kez yaptım tek çizgi vardı.. Bundan sonra bu testlere çok takılmıyacağım

bende güvenmiyorum canım dün 14.dünümdü benim bekle bekle dün gece birlikte olduk artık bundan sonra gün aşırı inşallah

ovulasyon testi kafamı karıştırdım. Bugün 4. gün yaptım tek çizgi, yarında yapıcam bakalım.. Benimde dün 13. gündü yaptık.. Dediğin gibi bundan sonra gün aşırı ilişki haftasonuna kadar inşallah... Bu testleride bir daha yapmayacağım.. İnsanı yoruyor...

Gün açırıyı aksatmadan devam ettir bari tannsel, bazen 20. günde de yumurtlama olabiliyormuş HAYIRLARA vesile olsun inşallah hadi güzel haberler herkesten hihoyyyt

ayin 4 ve 10 silik olan yani dun bile silik olan ovülasyon testini hadi bir daha yapayim dedimm kizlar inanmadim birden kizardiii ya bir gündemi degisir böylee sasirdimm bana boll sanss dileyinnn amannn bugünde ezel dizisi var:))

dua edin arkadaslar allah isteyen herkeze versinnn

canım inşallah bu ay hamiş kalırsın..:CüvCüv::Saruboceq:
cift cizgiyide görmüşsün artık bundan sonrası eşinin beline kuvvet..:kedi:
ayın sonunda inşallah hamiş hebrini almak nasip olur. :Saruboceq:
bol şans canım...:lepi:

ins canimm Allah hepimizin yardimcisi olsunnn vallahi cift cizgiyi görünce san ki gebelik testi gibi heyecanlandimm:))))

canimm ins hep beraber bu ay güzell güzell haberlerr sürprizler olsunn:))):CüvCüv:

ins canimm Allah hepimizin yardimcisi olsunnn vallahi cift cizgiyi görünce san ki gebelik testi gibi heyecanlandimm:))))

canimm ins hep beraber bu ay güzell güzell haberlerr sürprizler olsunn:))):CüvCüv:

hadi hayırlısı olsun bakalım alalım güzel haberlerini

offff kizlar bugunde gulen yuz gulmedi bana((
kaldi 3 cubuk...insallah yarin aksam gulereyvahedigeldismile

yoksa yeni test almak zorunda kalacagim offf

Son düzenleme:
selam arkadaşlar bişey sorcam size acil cvp verebilirseniz sevinirim
Ben testi öğlen yaptım 2 çizgide çok belirgindi ama şimdi yaptım çizgi çok silik ne demek bu

benim yaptigimda test bu sekilde gösterdi cift cizgi birisi biraz daha koyu pozitif yani bide ben kasiklarim agridi akintim cogaldi sünen bir akintiydi o zaman ilk kez yaptim bunu gördüm bende dayanamadim ve gördügümün gecesi iliski oldu ve Hamile degilim tutmadi yani (bunu gördügünüz zaman testen sonraki ilk 24 ila 48 saat icinde iliskiye girin )diyor

offff kizlar bugunde gulen yuz gulmedi bana((
kaldi 3 cubuk...insallah yarin aksam gulereyvahedigeldismile

yoksa yeni test almak zorunda kalacagim offf

merhaba jose,
bende 4 gün yaptım tek çizgi gördüm.. Buğünde son çubuğu yapıcam bakalım... Ama ben gün aşırı ilişkiye devam edicem. Sende öyle yap bence... Bu testleride bir daha yapmayacağım çok sıktı beni... Bide çalışıyorum.. Aynı saatte yapmak için lavaboya git felan zor yani.. Bence en iyisi adetin 10. ile21. günü arası gün aşırı ilişki doktorum böyle söylemişti...
Bişey sorucam testi yapınca sonuç için kaç dk bekliyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…