- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #9.681
selam arkadaşlar bişey sorcam size acil cvp verebilirseniz sevinirim
Ben testi öğlen yaptım 2 çizgide çok belirgindi ama şimdi yaptım çizgi çok silikne demek bu
yumurtlamana çok yakın olabilir.yada yumurtlamışta olabilirsin.ağrın falan olduysa.hissetmişsindir.
bugün sonuncu testimi yaptım 5.test 5 gündür yapıyorum ilk günkü kadar koyu yeniden aradaki günlerde çok silikti ben anlıyamadım bu işi bir türlü 2 kere yumurtluyorum yani 2 defa aralıklarla aynı koyulukta gördüm çünkü ki onlarda tam koyu değil
selam arkadaşlar bişey sorcam size acil cvp verebilirseniz sevinirim
Ben testi öğlen yaptım 2 çizgide çok belirgindi ama şimdi yaptım çizgi çok silikne demek bu
canım hikayeni başka topikte okudum, geçmiş olsun.. 21 Haziranda kürtaj olmuşsun kaç ay korundun... Bende 23 temmuzda kürtaj oldum... Bende bu ay ovulasyon testi kullanıyorum.. 4 gün yaptım tek çizgi bugün 5. i yapıcam.. Zaten teste 5 çubuk vardı bitmiş oldu...Ama gün aşırı çalışmaya devamm..ben bu testlere pek güvenemedim...
kürtaj olmadım canım ben suni ancı ile normal doğum artı kürtaj oldum benim bebeğim 5 buçuk aylıktı doktorum 6 ay dedi ben de okadar bekleyemem yaş erdi kemale dedim tamam 4 ay o zaman dedi bu 4.ayın içindeyim bür sürü test istedi benden yaptırdım sonuçları konuştuk sorun yok korunmayı bırakabilirsin dedi bıraktık ilk kez bu ay canım hayırlısı siyorum sana da geçmiş olsun canım
bir buçuk yıllık evliyim ilseydim bu kadar zor bebek olacağına hiç korunmazdım 4 aydır korunmuyoruz ama olmadı
şimdi de hiç çizgi yoksadece kontrol ne bu ya of :1no2:
Kızlar bana yardım edin litfen sizinde duygularınızı öğrenmek istiyorum
4 yıllık evliyim 3,5 yıl kendi isteğimizle korunduk... Kariyer,işler, evliliğe alışalım felan dedik... Bebek düşünmeye başlayınca bende bir stres oldu anlatamam.. Acaba bu ay hamilemiyim diye çok taktım... Yumurtlama dönemini takip ettim felan... Hatta eşim bu kadar takmama çok kızıyordu, ne zaman olursa olsun diyordu. Eşimin bu sakinliğine bile kızıyordum.. Sonra 4 ay korunmadık hamile olduğumu öğrendim, ancak sevincim kısa sürdü.. Boş gebelikti kürtaj oldum... 2 adet dönemi geçti, tekrar denemeye başladık.. Bu ay ilk defa deniyoruz... Ama ben yine çok takmaya başladım.. Eşim yine çok sakin ... bu kadar kafana takma diyor.. Keşke onun gibi olabilsem...Beni anlayamıyor erkeklermi böyle acaba? Bizler kadar istekli değillermi? Niye böyle? Biz mi çok abartıyoruz acaba? Sizde böyle şeyler yaşıyormusunuz? Yazın bana lütfen.....
şimdi de hiç çizgi yoksadece kontrol ne bu ya of :1no2:
Bende bugün 5. testi yapıcam, 4 teste tek çizgi çıktı, bugünkide kesin öyle çıkacak. Ama ben adetin ilk gününden itibaren 10., 13. gün çalıştım. Buğün 15. gün bakalım buğünde işallah çalışırız.. 17. ve 19. günlerde çalışırsak yumurtlama dönemini yakalarız diye düşünüyorum.
Bu testleri bi daha almayacağım...
Durum aynı, 4 yıllık evliyim 6 aydır deniorum bende hiç tık yok! Eşim de bildiğin sakin yani garip. Bence onlar gibi olmak lazım tansel psikolojik olarak tüpü tıkananı bile duydum! Bu ne ama yaaa
3-4 tane fazladan var bende Tansel hemen veriim mi kargoya yarın elinde olur. Başladın bi yola devamını getir bari bu ay
Canım elimizde değil, bence biz kadınlar farklyız.. Benim eşim yumurtlama dönemini takma diyor.. Düşün yani eşim doktor, bu işin anatomisini biliyor ama yumurtlama dönemi dışında hamile kalınmayacağını bilmiyor:) gamsızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?