Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım hikayeni başka topikte okudum, geçmiş olsun.. 21 Haziranda kürtaj olmuşsun kaç ay korundun... Bende 23 temmuzda kürtaj oldum... Bende bu ay ovulasyon testi kullanıyorum.. 4 gün yaptım tek çizgi bugün 5. i yapıcam.. Zaten teste 5 çubuk vardı bitmiş oldu...Ama gün aşırı çalışmaya devamm..ben bu testlere pek güvenemedim...

selam arkadaşlar bişey sorcam size acil cvp verebilirseniz sevinirim
Ben testi öğlen yaptım 2 çizgide çok belirgindi ama şimdi yaptım çizgi çok silik ne demek bu

bence 24-48 saat içinde yumurlayabilirsin bence çalış bu dönem..

kürtaj olmadım canım ben suni ancı ile normal doğum artı kürtaj oldum benim bebeğim 5 buçuk aylıktı doktorum 6 ay dedi ben de okadar bekleyemem yaş erdi kemale dedim tamam 4 ay o zaman dedi bu 4.ayın içindeyim bür sürü test istedi benden yaptırdım sonuçları konuştuk sorun yok korunmayı bırakabilirsin dedi bıraktık ilk kez bu ay canım hayırlısı siyorum sana da geçmiş olsun canım

canım inşallah Rabbim yüzünü güldürür
bende seni başka topiclerde okumuştum
bu ay gelsin bebiş inşallah sağlıkla

merhaba arkadaşlar
bende ilk kez bu ay ovulasyon testi aldım ilkini dün yaptım
ikinci çizgi silikti bugün tekrar yapıcam
iki çizgide koyu olsada sanırım birlikte olunsa bile hamile kalamayanlarda var oooff ne zormuş hamile kalmak

bir buçuk yıllık evliyim ilseydim bu kadar zor bebek olacağına hiç korunmazdım 4 aydır korunmuyoruz ama olmadı

Kızlar bana yardım edin litfen sizinde duygularınızı öğrenmek istiyorum

4 yıllık evliyim 3,5 yıl kendi isteğimizle korunduk... Kariyer,işler, evliliğe alışalım felan dedik... Bebek düşünmeye başlayınca bende bir stres oldu anlatamam.. Acaba bu ay hamilemiyim diye çok taktım... Yumurtlama dönemini takip ettim felan... Hatta eşim bu kadar takmama çok kızıyordu, ne zaman olursa olsun diyordu. Eşimin bu sakinliğine bile kızıyordum.. Sonra 4 ay korunmadık hamile olduğumu öğrendim, ancak sevincim kısa sürdü.. Boş gebelikti kürtaj oldum... 2 adet dönemi geçti, tekrar denemeye başladık.. Bu ay ilk defa deniyoruz... Ama ben yine çok takmaya başladım.. Eşim yine çok sakin ... bu kadar kafana takma diyor.. Keşke onun gibi olabilsem...Beni anlayamıyor erkeklermi böyle acaba? Bizler kadar istekli değillermi? Niye böyle? Biz mi çok abartıyoruz acaba? Sizde böyle şeyler yaşıyormusunuz? Yazın bana lütfen.....

Durum aynı, 4 yıllık evliyim 6 aydır deniorum bende hiç tık yok! Eşim de bildiğin sakin yani garip. Bence onlar gibi olmak lazım tansel psikolojik olarak tüpü tıkananı bile duydum! Bu ne ama yaaa

selamlar,
bende 5 ay denedim denedim olmadı dr. bize 11-16 arası tek sayılar sonra çift sayılar demişti ama 5 ay olmadı sonra ovülasyon testi aldım, 2. kutusunun sonunda çift çizgi gördüm 18. günde.. nokta atışı tek deneme ile hamile kaldım. fakat 8. haftada düşürdüm bir dahaki ay yine ovülasyon ile deneyeceğim.

şimdi de hiç çizgi yok sadece kontrol ne bu ya of :1no2:

Bende bugün 5. testi yapıcam, 4 teste tek çizgi çıktı, bugünkide kesin öyle çıkacak. Ama ben adetin ilk gününden itibaren 10., 13. gün çalıştım. Buğün 15. gün bakalım buğünde işallah çalışırız.. 17. ve 19. günlerde çalışırsak yumurtlama dönemini yakalarız diye düşünüyorum.

Bu testleri bi daha almayacağım...

3-4 tane fazladan var bende Tansel hemen veriim mi kargoya yarın elinde olur. Başladın bi yola devamını getir bari bu ay

Durum aynı, 4 yıllık evliyim 6 aydır deniorum bende hiç tık yok! Eşim de bildiğin sakin yani garip. Bence onlar gibi olmak lazım tansel psikolojik olarak tüpü tıkananı bile duydum! Bu ne ama yaaa

Canım elimizde değil, bence biz kadınlar farklyız.. Benim eşim yumurtlama dönemini takma diyor.. Düşün yani eşim doktor, bu işin anatomisini biliyor ama yumurtlama dönemi dışında hamile kalınmayacağını bilmiyor:) gamsızlar...

3-4 tane fazladan var bende Tansel hemen veriim mi kargoya yarın elinde olur. Başladın bi yola devamını getir bari bu ay

doğru diyorsun ama bu ay böyle olsun... İnşallah sen sonuç alırsın. Sen gün aşırı çalış takma yumurtlamayı:)

"GAMSIZLAR" evet tam açıklaması bu ! Bak bi olsun sevdirmicem ona ben :) ben uraştım sen bişi yapmadın dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…