- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #9.701
selamlar,
bende 5 ay denedim denedim olmadı dr. bize 11-16 arası tek sayılar sonra çift sayılar demişti ama 5 ay olmadı sonra ovülasyon testi aldım, 2. kutusunun sonunda çift çizgi gördüm 18. günde.. nokta atışı tek deneme ile hamile kaldım. fakat 8. haftada düşürdüm bir dahaki ay yine ovülasyon ile deneyeceğim.
alaaah hepimize nasip eder inşallaaah
allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
geçmiş olsun canım.... sen hangi marka kullanmıştın
selamlar,
bende 5 ay denedim denedim olmadı dr. bize 11-16 arası tek sayılar sonra çift sayılar demişti ama 5 ay olmadı sonra ovülasyon testi aldım, 2. kutusunun sonunda çift çizgi gördüm 18. günde.. nokta atışı tek deneme ile hamile kaldım. fakat 8. haftada düşürdüm bir dahaki ay yine ovülasyon ile deneyeceğim.
selamlar,
Çıktı bu aptal çizgi şimdi. Ama 15 dk oldu testi yapalı, silik hemde devam edeyim değil mi teste de çalışmaya da? Ne dersiniz
kızlar ben dün gece gelanikle test yaptım gece saat 23:00 da koyu çizgi ve ondan daha koyu bi çizgi çıktı şimdi baktım biraz önce tuvalette şeffaf akıntım oldu acaba yumurtammı çatladı bugece 24,30 gibi iliişki olsa acaba döllenme olur mu yoksa geçmi kalmış oluruz
kızlar ben dün gece gelanikle test yaptım gece saat 23:00 da koyu çizgi ve ondan daha koyu bi çizgi çıktı şimdi baktım biraz önce tuvalette şeffaf akıntım oldu acaba yumurtammı çatladı bugece 24,30 gibi iliişki olsa acaba döllenme olur mu yoksa geçmi kalmış oluruz
Dün yaptınız mı ?
yok yapmadık canım en son cuma günü yapmıştık testlerin üstünde çift çizgiyi gördükten sonra 24 - 48 saat içinde yazıyor ama
Akşam hemen o zaman :) ama çok geçe kalma arkadaşın dediği gibi
gece 12,30 gibi olsa çok mu geç olur canım yaaaa
Valla dier arkadaşlar kesin bişi der ben daha yeniyim bu işte :) ama geç bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?