Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

tanselcigim haklisin en guzeli gun asiri iliskiye girmek oda pek mumkun olmuyor
soyleki, mesela esim grip oldu yatiyor adamcagizin gozleri acilmiyor:kedi:
bu sekilde(test yaparak) cok hamile kalan var benim cevremde ozelliklede dijital olanlari bana cok iyi dediler. aman ne bilim iste gorecegiz...testi yapinca 3 -4 dk bekliyor yaklasik olarak...
sonra gulmeyen yuz beliriveriyor:kedi:
simdi 4.testi yapmaya gidiyorumopuyorumnanaktan
gelismeleri bildiricem

Son düzenleme:

canım benm ovülasyon testinde çift çizgiyi gördüğüm gecenin ertesi gecesi birliktelik oldu acaba döllenme olmuşmudur gece çift çizgiyi gördüm ertesi gün saat 15,00 gibiydi şeffaf uzayan akıntım oldu sonra gece 9 gibi ilişki oldu yakalamışmıyımdır yumurtayı ben yaaa bilmiyorumkismile

gelişmeleri merakla bekliyorum...

bence yakalmışsındir... İnşallah hamile kalırsın güzel haberlerini bekliyorum....

Testlerin güvenirliği ile ilgili ne düşünüyorsun.. Ben bu ay yaptım uvulasyon testini ama hep tek çizgi gördüm yumurtlama dönemlerinde.. Ama biz bu dönemlerde gün aşırı ilişkiye girdik.. Bakalım bu ay hamile kalırmıyım.. Bilmiyorumm

Ezelcim;
Senin ilk hamilelik denemenmi? Hikayen nedir:) Herkesin bir hikayesi var.. Ben bi düşük yaptım 3 ay bekledim.bu ay ilk defa çalışıyoruz bakalım.. İnşallah güzel haberler veririz birbirimize.............:teytey:

Tannsel dün de mi negatif çıktı cnm? Benim de silikten negatife döndü çizgiler. Regl tarihim 25 i olmalı ama deli gibi bir bel ve karın arısı + göguslerde hassasiyet başladı acaip sinir olmuş durumayım

evet canım ilk denemem öyle heycanlıyım ki hayırlısı inşaAllah
sana çok geçmiş olsun hayatım Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..

Tannsel dün de mi negatif çıktı cnm? Benim de silikten negatife döndü çizgiler. Regl tarihim 25 i olmalı ama deli gibi bir bel ve karın arısı + göguslerde hassasiyet başladı acaip sinir olmuş durumayım

aynı durumdayız canım benimde adet günüm 25i ve ben cumadan beri çizgileri hep aynı koyulukta görüyorum hiç şöyle tam olarak koyulaşmadı bende tükürük testide var o da hiç bir ot mot yok ya ben yumurtlamadım bu ay yada cumadan önce oldu bitti ve biz kaçırdık yada bu testlere güven olmaz sonuç bu

merhaba şuan sadece ben varım ama
elbet birisi okuyacaktır
bende sizleri takip ederek ovulasyon testini öğrendim neten aldım
netteki hesaplayıcılara göre 7 ekim den 12 ekime kadar yumurtlama tarihim
ben netten sipariş verdiğim için testler elime ayın 11 i gibi geldi hemen yaptım kurallara uygun olarak ikinci çizgi kopkoyu değildi aynı renkte değildi ama zaten biz 7 sinden beri hergün çalışıyorduk
bugün 3, testi yaptım gitgide silikleşti bu günde silikti
bu ne anlama geliyo anlamadım
haa bu arada yumurtlama problemim yok bi rahatsızlığımda yok
4 aydır korunmuyoruz lütfen bilgisi olan cevap verebilirmi

11 ekimde biraz koyuydu ve sonrakigünlerde rengi iyice açıldımı?muhtemeln 11 ekimden önce yumurtladın ve sonradan sen silikleşmeye başladığında yakaladın o çizgiyi.ama sen zaten 7 sinden sonra çalışmışsın mutlaka yakalamışsındır ovulasyon tarihini canım.

aynı anda yazmışız birbirimize :) valla dün çalışma malışma yapmadım cnm gün aşırıya devam ederim napim zaten bu ay da olmazsa gidiim diorum dr a ne var bi bakiim

Tatlım Merhaba;
Benimde adet günüm 25 ekim olmalı bakalım ne olacak? Ben adetin 10., 13. ve 15. günü çalıştım. İnşallah yarın ve cumarteside çalışıp bu ayı bitirelim diyorum. Ovulasyon testini 5 gün yaptım hep tek çizgi anlamadım.. Belki geçmi yumurtluyorum bilmiyorum... Sen doktora gidicem dedin, kaç aydır olmuyor?

4-5 aydır deniorum ama sadece bu ay yumurtlama vs olayına dikkat ettim. Kendimi biliorum olmadıkça stres artacak acaba bişi var mı die hiç diilse onu kafamdan atmak için gideyim eşimi de götüreyim diorum sence de gideyim değil mi?

Canım insan gerçekten stres oluyor acaba bi sorunummu var diye... Benim aşim doktor bu işlerin içinde... Bana şunu söylüyor... En az 1 yıl denenmeli bence sen 1 ay daha bekle yani 6 ayını doldur öyle doktora git... Doktora gidince hormonlara felan bakar ama adet görüyorsan genelde düzenliidr? Ben düşükten sonra ilk deneyişim bu ay.. Eğer olmazsa ben 6 doldurmadan doktora gitmeyeceğim? Bu arada yaşın kaç? Benimki 28 , o kadar geç değil hamilelik için diye düşünüyorum..

bakalım inşallah bu ay tutmuştur
bi gün durup bi günmü birlikte olmak gerekiyor
ne zormuş allah isteyen herkese versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…