- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.021
şimdi bende tam olarak bilmiyorum en son reglim hazıran 7 idi ama bu ağustoos 9 da küçük bir pıhtı hafif bi lekelenme oldu bi gün sonra tık yoktu okadar heyecanlıyım ki dün test yapmadım cumartesi negatifti test nasıl eklicem fotoyu bi ekliyimde gör iki kere yaptım ikiside çok koyu pozitif çıktı napıcam şimdi scuba söylermisin lütfen
tamam oldu galiba bi baksana
tamam üç gün denicem yastık koyucam ayağa kalkmayım demi resimdede gördün yani yumurlama olur dimi böyle bi durumda ya olmazsa die korkuyorum peki yataktan kalmayım başka herhangi bişi yapmamı öneririmisin allahım çok heyecanlıyım ben yaa elim ayağım titrio
okadar şey yaptım ki anlatamam hsg çektirdim sis çektirdim hatta hazıranda klomen kullandım ama bu ovülasyonu burda duydum allahım şükür kaçıracaktım bugünü yaa yoksa inanamıyorum
scuba sana nasıl teşekkür edicemi bilmiorum okadar çok yardımcı oldun ki bana anlatamam Allah senden razı olsun canım benim ilk kez böyle bişi yaşıorum biliosundur pkoda yumurlama her ay olmaz ve bendede hiç öle bi umut yoktu bile sana nekadar teşekkür etsem azz inan bana heyecanımı nasıl bastırcam bilmiorum çok teşekkür ederimmmmmmmm çoooooooooooooook şimdi kesin yumurluyorumdur dimi ama
bende kaçıncı gün falan bilmiorum ama okadar önemliki benim için çok büyük şans inş başarıyla atlatırız bu günleri bebeğimizden konuşur sohbet ederiz canım benim çoooooook saollll
ben yarın sabah yapim ozman hamilelik testi negatif olsada önemli değil en azından günümü yakaladım dimi tamam yarın gene burda yazarım ozaman burda olursan paylaşırım sana canım tamam mı
scuba ucarım herhalde beni tutabilene aşk olsun ozaman ama muhakkak seninle burayla paylaşırım seninde pozitif herhalde bu günlerde yardımcımız olsun Allah bize canım benim yaa bu hissi yaşamayı nekadar çok istiodum yaa inanılmaz çift çizgi görmek gerçekten çok heyecan verici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?