Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

resim eklemedim daha önce ama bildiğim kadarını yazıyım. normal mesaj yazar gibi cevaplaya tıkla aşağıda diğer seçeneklerden eklenti ekleye tıkla çıkan ekranda gözata tıkla bilgisayarından resmi bul ve seç sonrada yükleye tıkla ok.

sakin tatlım şimdi bu akşam ve yarın mutlaka çalışıyorsun. hatta öbürgünde çalışın. herkes tavsiye ediyor belki sende biliyorsundur popo altına yastık koyma yöntemini dene. uygun pozisyonda olmasına dikkat et. şimdilik bunlar sormak istediğin ne varsa sorabillirsin canım

tamam üç gün denicem yastık koyucam ayağa kalkmayım demi resimdede gördün yani yumurlama olur dimi böyle bi durumda ya olmazsa die korkuyorum peki yataktan kalmayım başka herhangi bişi yapmamı öneririmisin allahım çok heyecanlıyım ben yaa elim ayağım titrio

tamam oldu galiba bi baksana

tmm canım 2side test çizgisinden bile koyu şüphe götürmez pozitif. şimdi ben seni umutlandırmak istemem ama 7 hazirandan sonra ne zaman başladın testlere ve bugünlerde yada yakında gebelik testi yaptınmı. bide 9 ağustostaki gibi lekelenmelerin olurmuydu daha önce

okadar şey yaptım ki anlatamam hsg çektirdim sis çektirdim hatta hazıranda klomen kullandım ama bu ovülasyonu burda duydum allahım şükür kaçıracaktım bugünü yaa yoksa inanamıyorum

haziranda başlamadım 13 ağustosta paşlatım ovülasyon testi yapmaya ve negatif çıktı hep dün yapmadım bitek bugünse böyle çıktı lekelenmeye gelince bende pko olduğu için adet zzamanım gelince bazen tam olamam ama bu şekilde pıhtı veya hafif bi lekelenme olur biter bukadar kanda gebelik baktım negatifti gecen hafta zaten farlutal kullanımmi die düşünüodum vazgeçtim

eşin hemen çekilmesin 1-2 dk beklesin sende yastık altında en az yarım saat yat sırt üstü sonra yastığı kaldır. bu arada yastık belinde değil poponun altında olucak ona dikkat et. birde burda duydum bazı arkadaşlar eşlerine çalışmadan 1-2 saat önce sert kahve içiriyorlar.

scuba sana nasıl teşekkür edicemi bilmiorum okadar çok yardımcı oldun ki bana anlatamam Allah senden razı olsun canım benim ilk kez böyle bişi yaşıorum biliosundur pkoda yumurlama her ay olmaz ve bendede hiç öle bi umut yoktu bile sana nekadar teşekkür etsem azz inan bana heyecanımı nasıl bastırcam bilmiorum çok teşekkür ederimmmmmmmm çoooooooooooooook şimdi kesin yumurluyorumdur dimi ama

okadar şey yaptım ki anlatamam hsg çektirdim sis çektirdim hatta hazıranda klomen kullandım ama bu ovülasyonu burda duydum allahım şükür kaçıracaktım bugünü yaa yoksa inanamıyorum

bende pko yok ama bende test yapmasaydım kesin kaçırırdım bu günleri 27. günde yakaladım hatta kaçırdım diye vazgeçmek üzereydim adetim 28-32 arası değişir. benimde ilk kullanışım bu ay eğer tutarsa herkese heryerde tavsiye edicem.

bende kaçıncı gün falan bilmiorum ama okadar önemliki benim için çok büyük şans inş başarıyla atlatırız bu günleri bebeğimizden konuşur sohbet ederiz canım benim çoooooook saollll

ne mutlu bana yardımcı olabildiysem. ben 9undaki kanamaya takıldım yerleşme olabilirmi diye çünkü baya geç başlamışsın ov. testlerine. yanında gebelik testide vardır yarın sabah ilk idrarınla bir test yap bence. kanda baktırman 9undan sonramıydı önce miydi. sakın kafan karışmasın neden soruyor bunları diye en kötü ihtimal yarın öbürgün yumurtluyorsun işte ama belkide hamişsin şuan. ikiside güzel ama 2. si daha güzel

bende kaçıncı gün falan bilmiorum ama okadar önemliki benim için çok büyük şans inş başarıyla atlatırız bu günleri bebeğimizden konuşur sohbet ederiz canım benim çoooooook saollll

sende sağol tatlım inşallah o günlerde gelicek. burda hepimiz birbirimize yardımcı oluyoruz. emin ol ben olmasamda başka bir arkadaşımız yardımcı olurdu sana. hepimiz anlıyoruz birbirimizi çünkü amacımız aynı opuyorumnanaktan

ben yarın sabah yapim ozman hamilelik testi negatif olsada önemli değil en azından günümü yakaladım dimi tamam yarın gene burda yazarım ozaman burda olursan paylaşırım sana canım tamam mı

ben yarın sabah yapim ozman hamilelik testi negatif olsada önemli değil en azından günümü yakaladım dimi tamam yarın gene burda yazarım ozaman burda olursan paylaşırım sana canım tamam mı

ben hergün buralardayım canım yaz merak ederim sonra.yarın sabah il idrarınla yap. evet canım şimdi negatif çıksa bile 15 gün sonra pozitif çıkacak inşallah. ay şimdi böyle heycanlandın onda nasıl sevinirsin kimbilir :dance::dance:

scuba ucarım herhalde beni tutabilene aşk olsun ozaman ama muhakkak seninle burayla paylaşırım seninde pozitif herhalde bu günlerde yardımcımız olsun Allah bize canım benim yaa bu hissi yaşamayı nekadar çok istiodum yaa inanılmaz çift çizgi görmek gerçekten çok heyecan verici

dimi canım ovulasyonda bile çift çizgiyi görmek güzel. inşallah yakın zamanda paylaşırsın güzel haberi bekliyor olucam. bu bayram çifte bayramın olsun karnını şişirip gezersin inşallah :Saruboceq: zemuszemuszemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktan

Ay inşallah hamişsinizdir kızlar, insallah bizlerde en kısa zamanda göbişlerimizi doldururuz.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kıslar yaaaa bende bisiler sormak istiyorum, simdi ben testleri yapiyorum hergun hemen hemen hep silik cikiyo cizgi anlamadim bi türlü :bbo: bugun 12. günüm. normalde 31gün sürdügü icin kagıtta 14.gün diyor bende cok aldim diye testten yaptım 5tane falan ama hepsi silik cizgi anlamadim gitti :gitme: doğru hesaplıyorumdur dimi.? bu otomatik hesaplayıcıdanda hesapladım son 3aylık regl tarihlerimi girerek oradada 31gün oldugunu hesapladı ve 18-24 arası yüksek diyor. ay stres yaptım nedense cift cizgi cıkmıyor yumurtlamıyormuyum ben diye :1no2: sizede yazim tarihlerimi:
6ağustos , 8temmuz , 5 haziran . scuba cnmmm , kitty cnmm beni motive edinnn lütfennn ihtiyacım varr mafoldumben
scuba canım sen yakalamissin cift cizgiyi ay ne mutlu insallah tutar bebisssssss, ah birde biz yakalasak :Saruboceq:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…