Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım sende 32 tane almıştın yanlış hatırlamıyorsam. bak benimde 27. güne kadar silikti 2. çizgi seninde kızarıcak merak etme. başta çok silikti benim sonra biraz belirginleşti ama hala silikti hatta anlıyamıyorum diye endişelenmiştim. ama anlamamaya imkan yok testi yaptığın ilk dkda anlıyorsun farkı hemen kızarıyor. bende senin gibi endişeliydim kittycim sağolsun sakinleştirdi beni opuyorumnanaktan

selam kızlarrr.. ne güzel haberler var burda :)) valla valla kanama manama demeyip benim de yapasım geliyo dün yaptımg erçi yine silik çıktı ben de kanamam bitene kadar yapmamaya karar verdim.. bi ki günlük arayı saymazsan bugün 20. günü kanamanın çok sıkıldımm artık bi kaç gün daha bekleyip dr a gidicem olmazsa.. dr konuştum bi kaç gün sonra kesilmezse gel dedi

merhaba kızlar. ben en koyu çizgiyi dün gördüm ve değerlendirdim. bugün de oldukça koyu. bugün de değerlendirmeli miyim?yoksa eğer dün tutmuşsa hemen bugün yapmanın zararı olur mu?tereddütte kaldım. çok sıkta ilişkiye girmek istemiyorum, eşimin sperm sayısı az. yalnız ovulasyon testlerinde de 24-48 saat içinde yumurtlama oluşacak diyor ya, ya dün değil de bugün yumurtladıysam diyorum. yardım edin.

biz pozitifi görünce 2-3 gün üstüste deniyoruz canım. tabii ben sperm durumumuzu bilmiyorum bakılmadı çünkü. yumurtlama zamanı kasığında batma gibi belirtiler oluyorsa yada akıntıyada bakarak netleştirebilirsin belki tam günü.

evet canım 32tane almıştım. demek ki denemeye devam edicem sabırla :ecrin_bebek: sağol canım benimmmm opuyorumnanaktan
ironik sağol canımmmm senide öpimmm opuyorumnanaktan

cumartesiden beri akıntım var. cumartesi sabah ve pazar gecesini değerlendirdim. yeterli olur inşallah.

selam kızlaaaar. ben dün yapamamıştım testi. bugün sanki yumurtlamam yakın gibi geldi. gerçi sıvı tüketimine dikkat etmeden ve sadece 1.5-2 saat tuttuğum idrarla yaptım ama ikinci çizgi kontrol çizgisi kalınlığında neredeyse ve rengi baya koyu ama aynı diil henüz. akıntı çok az var. acaba kaçırdım mı dün diyorum ama erkendi yaa. böyle işte :))

yarın test çizgisinden bile koyu çıkacak bak gör. bu akşamı ve yarını mutlaka değerlendir.

canım umudunu hemen yitirme eger yumurtlamıyor olsan adetlerin bu kadar duzenli olmaz :teselli: ben gecen ay 16.gunde yakalamıstım pozitifi bende 31 gunde bir oluyorum bence sabırlı ol az kalmıs cunku bence birkac gun sonra göreceksin pozitifi :teselli:

daha buyuk hali burda

http://i25.tinypic.com/icvlmq.jpg

canım hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşallah. görüşürüz tatlım opuyorumnanaktan
güzel dileklerin için sağol canım inşaallah çalışmanın meyvesinide alırsınız bende bugün yaptım testi ikinci çizgi silikti:umursamaz:

kızlar bakın bana ne oldu ben ovulasyon testi falan biliyordum otomatik hesaplayıcılarla hesapladım yumurtlama tarihimi ve gün asırı o günlerde esimle birlikte oldum .cok sabırsızımdır beklemek cok zor geldi agdetime 3-4 gün kala gebelik testi yaptım negatif cıktı burada okumustum testleri atmayın eger gebelik varsa ikinci cizgi belirir diye.bende atmadım ertesi gün baktım ikinci cizgi silik bir sekilde belirmis.kan tahlili yaptırdım gebe oldugumu ögrendim ama ne yazıkki düsük yaptım.belki isinize yarar diye anlattım

arkadaşlar bende az önce otomatik hesaplayıcı ile hesapladım ama sadece son adet tarihimi biliyorum...19 .08 ve 24. 08 arasında gebeliğe en uygun günler çıkı...18 .08 de olsa olmaz mı?:kedi:
bir de en yakın kaç gün sonra sonuç alabilirim testlerden pozitif yada negatif ?:sm_confused:

kıssslar günaydın,

müjdeli haberim var, dün 2 tane gebelik testi yaptım.ıkisi de pozitif.sevincimi anlatamam.

darısı sizlerin başına.

aslında bu ay hiç beklemiyordum.bu bizim 3.ayımızdı ve ben wondfo marka ovulasyon testi almıştım.benim eşim işinden dolayı bu ay şehir dışında idi.normalde benim adetlerim 28 günde bir olduğu için ovulasyon testini 12.gün başlamam gerekiyordu.ama ben dayanamadım 9.gün yaptım.bi de ne göreyim.2 çizgi de birbirine çok yakındı.hemen eşime haber verdim gelmen lazım diye.ama eşim de iş yerinden bir türlü izin alamadı.o kadar çok üzüldük ki,ama eşim izin konusunda o kadar ısrarlı davrandı ki müdürü cuma günü için izin verdi.yani çift çizgiyi gördükten 2 gün sonra eşim geldi.benim adetimin 11,12 ve 13. günü birlikte olduk ama birlikte olduğumuz günler ovulasyon testinde 2.çizgi biraz silikti.sonra eşim tekrar şehir dışına gitti.ben 14.gün ovulasyon testini bi daha yaptım tekrar 2.çizgi çok koyu olmuştu.eşim de ben de çok üzüldük.bu ay hamile kalmayı hiç beklemiyodum.arada bi şüpheneyidom çünkü yumurta akı kıvamında akıntı geliyodu(eşimm de yanımda yoktu ki onun spermleri değildi).regl tarihim yaklaştıkça belimde ağrı ve kasıklarımda sancı haricinde belirtim yoktu.dün 1 test yaptım pozitifi görünce hemen bi daha yaptım.bebeğimiz babasının fedakarlığının farkına vardı ve bizi üzmedi.allhıma şükürler olsun hamileydim.

dediğim gibi bizim 3. ayımızdı.ilk ay muhtemel yumurtlama tarihlerinde her gün birlikte olduk.2. ay muhtemel yumurtlama tarihlerinde gün aşırı denedik.olmayınca ben umutsuzluğa kapılmıştırm.3 ayda ise sadece adetimin 11,12 ve 13.günleri birlikte olduk.düşünebiliyo musunuz sadce 3 gün.eşime haberi telefonla verdim.hafta sonu yanıma geliyo.

inşallah sağlıcakla kucağıma alırım bebişimi.kısslar o kadar çok dua edeceğim ki sizlere allah isteyen herkesin kucağına bebişleri koysun...

kızlar aranıza yeniden katıldım ben de.. dün kesildi kanamam ben devam ediyim diyorum bu kanamayı adet sayarsak eğer bugün 6. günüm.. ne dersiniz.. ara kanama gibi olduğu için kararsız kaldım.. acaba biraz beklesem de sonra mı başlasam yoksa ????

olgay canımmm o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bizlere de nasip olsun inşallaaaah :))))

kızlar benim de dünkü çizgim kitty'nin yolladığı tablodaki 14. gün çizgisi gibiydi aynı, bu arada benim de dün 14. gündü. daha çift çizgiyi tamamen görememiş olsam da biz dün akşam çalıştık,bakalım hayırlısı Allahtan :)

melegin icin üzüldüm canım :çok üzgünüm: anlattıgın sey bir cok kişinin işine yarayacaktır canım emin ol cok tesekkürler opuyorumnanaktan

canım sen calısmalara basla bence sadece birgun degil bugun yarın öbur gun mutlaka calıs yumurtlama gununden 2 hafta sonra sonuc alabilirsin canımyerimseniben

elinde test coksa basla canım bazen adetten hemn sonra yumurtlama olabiliyor :1hug:

amin canım :Saruboceq: inan cok sevindim canım tebriikler :1hug:a.s.allah saglıkla kucagına almayıda nasip etsin inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…