- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.041
Ay inşallah hamişsinizdir kızlar, insallah bizlerde en kısa zamanda göbişlerimizi doldururuz.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kıslar yaaaa bende bisiler sormak istiyorum, simdi ben testleri yapiyorum hergun hemen hemen hep silik cikiyo cizgi anlamadim bi türlü :bbo: bugun 12. günüm. normalde 31gün sürdügü icin kagıtta 14.gün diyor bende cok aldim diye testten yaptım 5tane falan ama hepsi silik cizgi anlamadim gitti :gitme: doğru hesaplıyorumdur dimi.? bu otomatik hesaplayıcıdanda hesapladım son 3aylık regl tarihlerimi girerek oradada 31gün oldugunu hesapladı ve 18-24 arası yüksek diyor. ay stres yaptım nedense cift cizgi cıkmıyor yumurtlamıyormuyum ben diye :1no2: sizede yazim tarihlerimi:
6ağustos , 8temmuz , 5 haziran . scuba cnmmm , kitty cnmm beni motive edinnn lütfennn ihtiyacım varr mafoldumben
scuba canım sen yakalamissin cift cizgiyi ay ne mutlu insallah tutar bebisssssss, ah birde biz yakalasak :Saruboceq:
merhaba kızlar. ben en koyu çizgiyi dün gördüm ve değerlendirdim. bugün de oldukça koyu. bugün de değerlendirmeli miyim?yoksa eğer dün tutmuşsa hemen bugün yapmanın zararı olur mu?tereddütte kaldım. çok sıkta ilişkiye girmek istemiyorum, eşimin sperm sayısı az. yalnız ovulasyon testlerinde de 24-48 saat içinde yumurtlama oluşacak diyor ya, ya dün değil de bugün yumurtladıysam diyorum. yardım edin.
canım sende 32 tane almıştın yanlış hatırlamıyorsam. bak benimde 27. güne kadar silikti 2. çizgi seninde kızarıcak merak etme. başta çok silikti benim sonra biraz belirginleşti ama hala silikti hatta anlıyamıyorum diye endişelenmiştim. ama anlamamaya imkan yok testi yaptığın ilk dkda anlıyorsun farkı hemen kızarıyor. bende senin gibi endişeliydim kittycim sağolsun sakinleştirdi beni opuyorumnanaktan
biz pozitifi görünce 2-3 gün üstüste deniyoruz canım. tabii ben sperm durumumuzu bilmiyorum bakılmadı çünkü. yumurtlama zamanı kasığında batma gibi belirtiler oluyorsa yada akıntıyada bakarak netleştirebilirsin belki tam günü.
cumartesiden beri akıntım var. cumartesi sabah ve pazar gecesini değerlendirdim. yeterli olur inşallah.
selam kızlaaaar. ben dün yapamamıştım testi. bugün sanki yumurtlamam yakın gibi geldi. gerçi sıvı tüketimine dikkat etmeden ve sadece 1.5-2 saat tuttuğum idrarla yaptım ama ikinci çizgi kontrol çizgisi kalınlığında neredeyse ve rengi baya koyu ama aynı diil henüz. akıntı çok az var. acaba kaçırdım mı dün diyorum ama erkendi yaa. böyle işte :))
yarın test çizgisinden bile koyu çıkacak bak gör. bu akşamı ve yarını mutlaka değerlendir.
Ay inşallah hamişsinizdir kızlar, insallah bizlerde en kısa zamanda göbişlerimizi doldururuz.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kıslar yaaaa bende bisiler sormak istiyorum, simdi ben testleri yapiyorum hergun hemen hemen hep silik cikiyo cizgi anlamadim bi türlü :bbo: bugun 12. günüm. normalde 31gün sürdügü icin kagıtta 14.gün diyor bende cok aldim diye testten yaptım 5tane falan ama hepsi silik cizgi anlamadim gitti :gitme: doğru hesaplıyorumdur dimi.? bu otomatik hesaplayıcıdanda hesapladım son 3aylık regl tarihlerimi girerek oradada 31gün oldugunu hesapladı ve 18-24 arası yüksek diyor. ay stres yaptım nedense cift cizgi cıkmıyor yumurtlamıyormuyum ben diye :1no2: sizede yazim tarihlerimi:
6ağustos , 8temmuz , 5 haziran . scuba cnmmm , kitty cnmm beni motive edinnn lütfennn ihtiyacım varr mafoldumben
scuba canım sen yakalamissin cift cizgiyi ay ne mutlu insallah tutar bebisssssss, ah birde biz yakalasak :Saruboceq:
saol canım inşallah dediğin gibi olur :) ayol bu durumda benim hala burda ne işim vaaar kaydirigubbakcemile :kedi:
güzel dileklerin için sağol canım inşaallah çalışmanın meyvesinide alırsınız bende bugün yaptım testi ikinci çizgi silikti:umursamaz:canım hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşallah. görüşürüz tatlım opuyorumnanaktan
kızlar bakın bana ne oldu ben ovulasyon testi falan biliyordum otomatik hesaplayıcılarla hesapladım yumurtlama tarihimi ve gün asırı o günlerde esimle birlikte oldum .cok sabırsızımdır beklemek cok zor geldi agdetime 3-4 gün kala gebelik testi yaptım negatif cıktı burada okumustum testleri atmayın eger gebelik varsa ikinci cizgi belirir diye.bende atmadım ertesi gün baktım ikinci cizgi silik bir sekilde belirmis.kan tahlili yaptırdım gebe oldugumu ögrendim ama ne yazıkki düsük yaptım.belki isinize yarar diye anlattım
arkadaşlar bende az önce otomatik hesaplayıcı ile hesapladım ama sadece son adet tarihimi biliyorum...19 .08 ve 24. 08 arasında gebeliğe en uygun günler çıkı...18 .08 de olsa olmaz mı?:kedi:
bir de en yakın kaç gün sonra sonuç alabilirim testlerden pozitif yada negatif ?:sm_confused:
kızlar aranıza yeniden katıldım ben de.. dün kesildi kanamam ben devam ediyim diyorum bu kanamayı adet sayarsak eğer bugün 6. günüm.. ne dersiniz.. ara kanama gibi olduğu için kararsız kaldım.. acaba biraz beklesem de sonra mı başlasam yoksa ????
kıssslar günaydın,
müjdeli haberim var, dün 2 tane gebelik testi yaptım.İkisi de pozitif.sevincimi anlatamam.
darısı sizlerin başına.
aslında bu ay hiç beklemiyordum.bu bizim 3.ayımızdı ve ben wondfo marka ovulasyon testi almıştım.benim eşim işinden dolayı bu ay şehir dışında idi.normalde benim adetlerim 28 günde bir olduğu için ovulasyon testini 12.gün başlamam gerekiyordu.ama ben dayanamadım 9.gün yaptım.bi de ne göreyim.2 çizgi de birbirine çok yakındı.hemen eşime haber verdim gelmen lazım diye.ama eşim de iş yerinden bir türlü izin alamadı.o kadar çok üzüldük ki,ama eşim izin konusunda o kadar ısrarlı davrandı ki müdürü cuma günü için izin verdi.yani çift çizgiyi gördükten 2 gün sonra eşim geldi.benim adetimin 11,12 ve 13. günü birlikte olduk ama birlikte olduğumuz günler ovulasyon testinde 2.çizgi biraz silikti.sonra eşim tekrar şehir dışına gitti.ben 14.gün ovulasyon testini bi daha yaptım tekrar 2.çizgi çok koyu olmuştu.eşim de ben de çok üzüldük.bu ay hamile kalmayı hiç beklemiyodum.arada bi şüpheneyidom çünkü yumurta akı kıvamında akıntı geliyodu(eşimm de yanımda yoktu ki onun spermleri değildi).regl tarihim yaklaştıkça belimde ağrı ve kasıklarımda sancı haricinde belirtim yoktu.dün 1 test yaptım pozitifi görünce hemen bi daha yaptım.bebeğimiz babasının fedakarlığının farkına vardı ve bizi üzmedi.allhıma şükürler olsun hamileydim.
dediğim gibi bizim 3. ayımızdı.ilk ay muhtemel yumurtlama tarihlerinde her gün birlikte olduk.2. ay muhtemel yumurtlama tarihlerinde gün aşırı denedik.olmayınca ben umutsuzluğa kapılmıştırm.3 ayda ise sadece adetimin 11,12 ve 13.günleri birlikte olduk.düşünebiliyo musunuz sadce 3 gün.eşime haberi telefonla verdim.hafta sonu yanıma geliyo.
inşallah sağlıcakla kucağıma alırım bebişimi.kısslar o kadar çok dua edeceğim ki sizlere allah isteyen herkesin kucağına bebişleri koysun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?