Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

scuba günaydın canım bu sabah ilk işim gebelik bakmaktı malesef negaif çıkı ya ovülasyon testi ise dünkü kadar olmasada gene poziif bugünde ama dün daha keskindi rengi canım

ayyy canım çok sevindim. hiç sorunsuz çok sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına. bu testin en güzel tarafı bu 2 gün öncesinde haber vermesi. bende bir dahaki ay eşimden ayrı olucam senin gibi testi yapıp yanımamı çağırsam acaba. ben de senin gibi 3. ayımda kullandım testleri inşallah ilk ayda sonuç alabilirim bende :Saruboceq: sağol canım duaların için.

malatya canım çoğumuz gg açık arttırma sitesinden aldık, hem sayıca fazla oluyor hem de eczanelere göre çok daha ucuz. gg de ovulasyon testi diye aratırsan karşına çıkar hemen zaten.

scuba günaydın canım bu sabah ilk işim gebelik bakmaktı malesef negaif çıkı ya ovülasyon testi ise dünkü kadar olmasada gene poziif bugünde ama dün daha keskindi rengi canım
.....

olsun canım hiç problem değil 15 gün sonra görüceksin inşallah pozitifi. ama çalışmalardan kurtulamadın devam :jeyyar:

bugünde yarında devam demi yani silik görene kadar testte devam edicez ozaman hayırlısı inş genede yakaladık ya bi 15 gün kalsın bakalım:) sanada banada inşallah :Saruboceq:

bugünde yarında devam demi yani silik görene kadar testte devam edicez ozaman hayırlısı inş genede yakaladık ya bi 15 gün kalsın bakalım:) sanada banada inşallah :Saruboceq:

ben daha bugünkü testi yapmadım siliği görene kadar durmak yok tam gaz devam kimse alamaz elimden kaydirigubbakcemile Şeniz. evet 15 gün geçmez bu günler ya ufff opuyorumnanaktan

kızlar ben dedim ya tam koyu olmasa da şimdikilere kadar en koyu ve kalın olan çizgiyi gördüm diye tam 14. gündü benim periyod 29-32 gün arası değişiyor. dün çalıştık ama çizgi tam kızarmamıştı. offf ne zor işmiş yahu :))

ya o zaman bana da cevap ver scub :)

sen soru sormuşmuydun canım göremedim ama önceki sayfada yazdığına cevap veriyim. testde pozifi karıştırma ihtimalin yok test çizgisiyle aynı koyulukta yada daha koyu olucak bugün yaptığın daha koyu olur büyük ihtimal. bugünü yarını mutlaka değerlendir.

dünkü boşa mı gitti şimdi anacım hay Allah :))) saol canım bugünü de değerlendirmek lazım o zaman inşallah çift çizgiyi bugün görürüm canım... çok heyecan yaptım şimdi iyi mi :)

2 temmuzda ara kanama,31 temmuzda normal adet derken yeni bir aya daha başladım.bu ay sadece 3tane ovulasyon testim kaldığı için sadece adetin 14,15,16.günü testleri yaptım.hesaplayıcılara göre
15.gün yumurtlama günüm.14.gün testte belli ama yine de silik çizgi çıktı.hehh dedim yarına yumurtlucam(o gün akıntımda vardı çünkü).15.gün yaptım çizgi daha silik ve 16.gün ikinci çizgi hiç yok.haydaaaaa bu ne şimdi????bu arada biz düzenli 2 günde bir çalışmaya devam,hatta 14,15,16 üst üste çalışma.ama testlerin böle olması sinirimi bozuyo.idrarımı 2 saat kadar tutuyorum ve hiç su içmeden de duramıyorum,acaba o yüzden mi testlerde başarısız oluyorum??

canımmm tebrik ederim seni.. allah sağlıklı kucagına almayı nasip etsinnn :CüvCüv: darısı bizlerin başına,bizlere de dua et olur mu opuyorumnanaktan

kittyyyy sağol canımmmm....sabırla saatin gecmesini bekliyorum sıvı almadan, saat 4 gibi yapıcam.otomatik hesaplayıcıca bugün den baslayarak 24'ne kadar diyor.bende bir sorun yok eşimde vardı temmuzda varikoselden ameliyat oldu sayısı normaldi ama hareketlisinde sorun vardı dr düzelir dedi ama bilmiyorum :bbo: 4aydır korunmuyoruz zaten bakalım kaç ayda düzelcek belki bir süpriz olur da gelir bebişimmm insallah olur :Saruboceq: opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

testi yapınca ekle istersen bakalım nasıl çıkmış. dünkünüde ekleyebilirsin canım.

scuba canım eklerim tabi ama benim testlerim bir garip sanırım yaptığımın ertesi günü renkleri çok soluyor hiç belirginliği kalmıyor

ama aynen kittycat in yolladığı resimde 14. günkü testinin koyuluğundaydı dün. (ayrıca benim de dün 14. günümdü) hem de sadece 1,5 -2 saat tutabildiğim ve bolca sıvı tükettiğim idrarımla yapmıştım testi. bende digital olan testten de var. bugün de kısmetse onu yapıcam. hayırlısı bakalım.

4 saat idrarını tutman lazım. 2 saat önceside sıvı alımını kes. pozitif olması için en az test çizgisi kadar koyu olmalı. silik ama belirgin çizgi sürekli çıkabilir.

hepimizinki öyle canım kırmızıdan mora dönüyor. benimkilerde belirgin ama hala eşit koyulukta değildi birden koyulaştı. yaptığın an bile anlıycaksın pozitifi çünkü daha dksı dolmadan belirginleşiyor diğerlerinde testin üstünde yazdığı gibi 10 dk beklemek gerekiyordu. pozitifte testi yapıp ellerini yıkayana kadar çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…