- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.061
kıssslar günaydın,
müjdeli haberim var, dün 2 tane gebelik testi yaptım.İkisi de pozitif.sevincimi anlatamam.
darısı sizlerin başına.
aslında bu ay hiç beklemiyordum.bu bizim 3.ayımızdı ve ben wondfo marka ovulasyon testi almıştım.benim eşim işinden dolayı bu ay şehir dışında idi.normalde benim adetlerim 28 günde bir olduğu için ovulasyon testini 12.gün başlamam gerekiyordu.ama ben dayanamadım 9.gün yaptım.bi de ne göreyim.2 çizgi de birbirine çok yakındı.hemen eşime haber verdim gelmen lazım diye.ama eşim de iş yerinden bir türlü izin alamadı.o kadar çok üzüldük ki,ama eşim izin konusunda o kadar ısrarlı davrandı ki müdürü cuma günü için izin verdi.yani çift çizgiyi gördükten 2 gün sonra eşim geldi.benim adetimin 11,12 ve 13. günü birlikte olduk ama birlikte olduğumuz günler ovulasyon testinde 2.çizgi biraz silikti.sonra eşim tekrar şehir dışına gitti.ben 14.gün ovulasyon testini bi daha yaptım tekrar 2.çizgi çok koyu olmuştu.eşim de ben de çok üzüldük.bu ay hamile kalmayı hiç beklemiyodum.arada bi şüpheneyidom çünkü yumurta akı kıvamında akıntı geliyodu(eşimm de yanımda yoktu ki onun spermleri değildi).regl tarihim yaklaştıkça belimde ağrı ve kasıklarımda sancı haricinde belirtim yoktu.dün 1 test yaptım pozitifi görünce hemen bi daha yaptım.bebeğimiz babasının fedakarlığının farkına vardı ve bizi üzmedi.allhıma şükürler olsun hamileydim.
dediğim gibi bizim 3. ayımızdı.ilk ay muhtemel yumurtlama tarihlerinde her gün birlikte olduk.2. ay muhtemel yumurtlama tarihlerinde gün aşırı denedik.olmayınca ben umutsuzluğa kapılmıştırm.3 ayda ise sadece adetimin 11,12 ve 13.günleri birlikte olduk.düşünebiliyo musunuz sadce 3 gün.eşime haberi telefonla verdim.hafta sonu yanıma geliyo.
inşallah sağlıcakla kucağıma alırım bebişimi.kısslar o kadar çok dua edeceğim ki sizlere allah isteyen herkesin kucağına bebişleri koysun...
scuba günaydın canım bu sabah ilk işim gebelik bakmaktı malesef negaif çıkı ya ovülasyon testi ise dünkü kadar olmasada gene poziif bugünde ama dün daha keskindi rengi canım
bugünde yarında devam demi yani silik görene kadar testte devam edicez ozaman hayırlısı inş genede yakaladık ya bi 15 gün kalsın bakalım:) sanada banada inşallah :Saruboceq:
gg den aldım canım ben 32 adet ovülasyon test 29.90 ana bi bak istersen her keseye uygun var
canım nasıl aldın kredi kartıylamı acil yazarsan kaç günde geldi
ya o zaman bana da cevap ver scub :)
sen soru sormuşmuydun canım göremedim ama önceki sayfada yazdığına cevap veriyim. testde pozifi karıştırma ihtimalin yok test çizgisiyle aynı koyulukta yada daha koyu olucak bugün yaptığın daha koyu olur büyük ihtimal. bugünü yarını mutlaka değerlendir.
dünkü boşa mı gitti şimdi anacım hay Allah :))) saol canım bugünü de değerlendirmek lazım o zaman inşallah çift çizgiyi bugün görürüm canım... çok heyecan yaptım şimdi iyi mi :)
canımmm tebrik ederim seni.. allah sağlıklı kucagına almayı nasip etsinnn :CüvCüv: darısı bizlerin başına,bizlere de dua et olur mu opuyorumnanaktankıssslar günaydın,
müjdeli haberim var, dün 2 tane gebelik testi yaptım.İkisi de pozitif.sevincimi anlatamam.
darısı sizlerin başına.
aslında bu ay hiç beklemiyordum.bu bizim 3.ayımızdı ve ben wondfo marka ovulasyon testi almıştım.benim eşim işinden dolayı bu ay şehir dışında idi.normalde benim adetlerim 28 günde bir olduğu için ovulasyon testini 12.gün başlamam gerekiyordu.ama ben dayanamadım 9.gün yaptım.bi de ne göreyim.2 çizgi de birbirine çok yakındı.hemen eşime haber verdim gelmen lazım diye.ama eşim de iş yerinden bir türlü izin alamadı.o kadar çok üzüldük ki,ama eşim izin konusunda o kadar ısrarlı davrandı ki müdürü cuma günü için izin verdi.yani çift çizgiyi gördükten 2 gün sonra eşim geldi.benim adetimin 11,12 ve 13. günü birlikte olduk ama birlikte olduğumuz günler ovulasyon testinde 2.çizgi biraz silikti.sonra eşim tekrar şehir dışına gitti.ben 14.gün ovulasyon testini bi daha yaptım tekrar 2.çizgi çok koyu olmuştu.eşim de ben de çok üzüldük.bu ay hamile kalmayı hiç beklemiyodum.arada bi şüpheneyidom çünkü yumurta akı kıvamında akıntı geliyodu(eşimm de yanımda yoktu ki onun spermleri değildi).regl tarihim yaklaştıkça belimde ağrı ve kasıklarımda sancı haricinde belirtim yoktu.dün 1 test yaptım pozitifi görünce hemen bi daha yaptım.bebeğimiz babasının fedakarlığının farkına vardı ve bizi üzmedi.allhıma şükürler olsun hamileydim.
dediğim gibi bizim 3. ayımızdı.ilk ay muhtemel yumurtlama tarihlerinde her gün birlikte olduk.2. ay muhtemel yumurtlama tarihlerinde gün aşırı denedik.olmayınca ben umutsuzluğa kapılmıştırm.3 ayda ise sadece adetimin 11,12 ve 13.günleri birlikte olduk.düşünebiliyo musunuz sadce 3 gün.eşime haberi telefonla verdim.hafta sonu yanıma geliyo.
inşallah sağlıcakla kucağıma alırım bebişimi.kısslar o kadar çok dua edeceğim ki sizlere allah isteyen herkesin kucağına bebişleri koysun...
testi yapınca ekle istersen bakalım nasıl çıkmış. dünkünüde ekleyebilirsin canım.
2 temmuzda ara kanama,31 temmuzda normal adet derken yeni bir aya daha başladım.bu ay sadece 3tane ovulasyon testim kaldığı için sadece adetin 14,15,16.günü testleri yaptım.hesaplayıcılara göre
15.gün yumurtlama günüm.14.gün testte belli ama yine de silik çizgi çıktı.hehh dedim yarına yumurtlucam(o gün akıntımda vardı çünkü).15.gün yaptım çizgi daha silik ve 16.gün ikinci çizgi hiç yok.haydaaaaa bu ne şimdi????bu arada biz düzenli 2 günde bir çalışmaya devam,hatta 14,15,16 üst üste çalışma.ama testlerin böle olması sinirimi bozuyo.idrarımı 2 saat kadar tutuyorum ve hiç su içmeden de duramıyorum,acaba o yüzden mi testlerde başarısız oluyorum??
scuba canım eklerim tabi ama benim testlerim bir garip sanırım yaptığımın ertesi günü renkleri çok soluyor hiç belirginliği kalmıyor
ama aynen kittycat in yolladığı resimde 14. günkü testinin koyuluğundaydı dün. (ayrıca benim de dün 14. günümdü) hem de sadece 1,5 -2 saat tutabildiğim ve bolca sıvı tükettiğim idrarımla yapmıştım testi. bende digital olan testten de var. bugün de kısmetse onu yapıcam. hayırlısı bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?