- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.081
canımmm tebrik ederim seni.. allah sağlıklı kucagına almayı nasip etsinnn :CüvCüv: darısı bizlerin başına,bizlere de dua et olur mu opuyorumnanaktan
kittyyyy sağol canımmmm....sabırla saatin gecmesini bekliyorum sıvı almadan, saat 4 gibi yapıcam.otomatik hesaplayıcıca bugün den baslayarak 24'ne kadar diyor.bende bir sorun yok eşimde vardı temmuzda varikoselden ameliyat oldu sayısı normaldi ama hareketlisinde sorun vardı dr düzelir dedi ama bilmiyorum :bbo: 4aydır korunmuyoruz zaten bakalım kaç ayda düzelcek belki bir süpriz olur da gelir bebişimmm insallah olur :Saruboceq: opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hepimizinki öyle canım kırmızıdan mora dönüyor. benimkilerde belirgin ama hala eşit koyulukta değildi birden koyulaştı. yaptığın an bile anlıycaksın pozitifi çünkü daha dksı dolmadan belirginleşiyor diğerlerinde testin üstünde yazdığı gibi 10 dk beklemek gerekiyordu. pozitifte testi yapıp ellerini yıkayana kadar çıkıyor.
4 saat idrarını tutman lazım. 2 saat önceside sıvı alımını kes. pozitif olması için en az test çizgisi kadar koyu olmalı. silik ama belirgin çizgi sürekli çıkabilir.
anladım canım yardımların için Allah senden razı olsun. sence ben bugün digital olanı da yapayım değil mi?
maşallahın var valla,herkese yetişiyosun.teşekkürler.benim bu ay testler bitti.ama düzenli çalışmalara devam.yumurtlama sorunum olsa adetlerimde bir bozukluk,düzensizlik olurdu dimi???heralde idrar tutma ve su içmeme olayını beceremiyorum ben.o yüzden testler hep silik çıkıyo.benneyaptımki
Allah sendende razı olsun hemen yollasın bebişini canım.normal çubuklardan yap pozitif çıkarsa dijitalide yap sağlaması olur yerimseniben
kızlar yardım
ben kaç gündür test yapıyordum silik silik çıkıyordu ama az önce yaptıgım testte çok net iki koyu çizgiyi yakaladım ve idrarımı beklemedim bi bakayım dedim böyle çıkarmı diye ne yapmalıyım ama dün test yapmamıştım
ayyyyyyyyyyyy çok heycanlıyım öbür çizgi daha koyulaştı inanamıyorum çççççoooookkk heycanlandım
evet dün bugün akıntım var dün yapmadım yumurta çatlasaydı çıkmazdı dimi kaçırmamışımdır umarım o anı inşallahhhhhhhhhhhhhhhhkaydirigubbakcemiletelaşa gerek yok canım dünden önce yaptın ve o silikti dimi? testde pozitifi gördükten 24-48 saat sonra ovulasyon yani çatlama oluyor. dün akşam aşırı akıntın oldumu. hemen bu akşam çalışıyorsun canım sonraki birkaç gün daha çalış hadi inşallah geliyor bebişin.
ay canım benim birkaç gün önce bende aynıydım. peşpeşe gelicek güzel haberler gibi geliyor.
ne oldu canım söyle
evet dün bugün akıntım var dün yapmadım yumurta çatlasaydı çıkmazdı dimi kaçırmamışımdır umarım o anı inşallahhhhhhhhhhhhhhhhkaydirigubbakcemile
heyecandan unuttum allah çok çok razı olsun ilgilendigin için allah gönnündekini gözündekini nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?