Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

inşallah tatlım gelir süpriziniz

anladım canım yardımların için Allah senden razı olsun. sence ben bugün digital olanı da yapayım değil mi?

4 saat idrarını tutman lazım. 2 saat önceside sıvı alımını kes. pozitif olması için en az test çizgisi kadar koyu olmalı. silik ama belirgin çizgi sürekli çıkabilir.

maşallahın var valla,herkese yetişiyosun.teşekkürler.benim bu ay testler bitti.ama düzenli çalışmalara devam.yumurtlama sorunum olsa adetlerimde bir bozukluk,düzensizlik olurdu dimi???heralde idrar tutma ve su içmeme olayını beceremiyorum ben.o yüzden testler hep silik çıkıyo.benneyaptımki

elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum.canım hiç su içmiyceksin diye birşey yok ama 3 lt falan içiyorsan etkiler tabii.mesela ben sabah 8de wc ye gidiyorum. kahvaltımı yaparken çayımıda içiyorum suyumuda.12 de de testimi yapıyorum. yumurtlamada sorun olsa muhtemelen düzensizlik olurdu. ama zamanı değişebiliyor. benimkide düzensiz sayılmaz ama 27. gün pozitifi gördüm ki 28-32 arası değişir reglim ya bu ay gecikicekti yada arada düzensiz yumurtluyorum.sen işini garantiye almışsın için rahat olsun. regli bitiminden diğer regliye kadar gün aşırı ilişki en garantili yöntem. eee kolay gelsin ne diyim daha :jeyyar:

ben kaç gündür test yapıyordum silik silik çıkıyordu ama az önce yaptıgım testte çok net iki koyu çizgiyi yakaladım ve idrarımı beklemedim bi bakayım dedim böyle çıkarmı diye ne yapmalıyım ama dün test yapmamıştım

Allah sendende razı olsun hemen yollasın bebişini canım.normal çubuklardan yap pozitif çıkarsa dijitalide yap sağlaması olur yerimseniben

canımmmm amin inşallah. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın, üzmeden, bekletmeden yollasın hepimizin yavrularını inşallah. :Saruboceq: a.s.

telaşa gerek yok canım dünden önce yaptın ve o silikti dimi? testde pozitifi gördükten 24-48 saat sonra ovulasyon yani çatlama oluyor. dün akşam aşırı akıntın oldumu. hemen bu akşam çalışıyorsun canım sonraki birkaç gün daha çalış hadi inşallah geliyor bebişin.

evet dün bugün akıntım var dün yapmadım yumurta çatlasaydı çıkmazdı dimi kaçırmamışımdır umarım o anı inşallahhhhhhhhhhhhhhhhkaydirigubbakcemile

evet dün bugün akıntım var dün yapmadım yumurta çatlasaydı çıkmazdı dimi kaçırmamışımdır umarım o anı inşallahhhhhhhhhhhhhhhhkaydirigubbakcemile

benim ilki aynı koyuluktaydı.2.si testden bile koyuydu ki o akşam oldu çatlama diye düşünüyorum.3. günde pozitif çıktı 4. gün belirgin ama kesinlikle pozitif değil. yani dünkü pozitifse bile kaçırmamışsındır büyük ihtimal. yarınki testde pozitif çıkarsa kaçırmadığından emin olabilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…