- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.101
kızlar bana dua edin bugün ben de aynı koyulukta çizgileri göreyim artık......
ben ediyorum hepimize önce ovulasyonda sonra gebelik testinde pozitifi görelim diye :Saruboceq:
merhaba kızlar içinizde polikistik over ı olupta bu testlerden uygulayan varmı acaba?
ben varım canım incir kürü yaptım 16gün ve bal tarçın çörekotu karışımı yedim 14gün daha pozitif olmadı testim bugün 26.günüm:1no2: bugünkü testi saat 6da yapıcam yumurtlıcanmı bende merak ediyorum sendemi pkolusun fisfisfismerhaba kızlar içinizde polikistik over ı olupta bu testlerden uygulayan varmı acaba?
bakalım bugün nasıl çıkacak test sende durumlar nasıl misafir falan gelmedi değilmi ben arkadaşa giderken testleri aldımda yapmadım çünkü 4saat idrar tutup bişey içmemek mümkün olmadı:1no2:mirmirmirmir
kızlarrr selam :)) yaşasın evet hala az az kanamam oluyo ama.... testim baya koyu çıktı tam olarak kopkoyu değil ama diğeeleri hep aynı çıkıyodu şimdiki daha koyu galiba az sonra fotosunu koymayı deniycem benim için fikirlerinizi paylaşır mısınız.?
kızlarrr selam :)) yaşasın evet hala az az kanamam oluyo ama.... testim baya koyu çıktı tam olarak kopkoyu değil ama diğeeleri hep aynı çıkıyodu şimdiki daha koyu galiba az sonra fotosunu koymayı deniycem benim için fikirlerinizi paylaşır mısınız.?
:))) ay ne tatlısınız yaaaa :) durun hemen karşıdan alıp da geleyim bari pil şarja koydum ama bekletir şimdio bizi :)) çok heveslenmeyin e mi çok koyu diil :)) geliyorm 5 dak
tamam şekerim bekliyoruz hadi inşallah çok koyu olmasa da hemen koyulaşıııır :))))))))
belkide bebeğin bu ay gelicekoyüzden geç yumurtlaman olması iyi olmuş yani yoksa bebişin nasıl gelirdi deneme yapılmadankaydirigubbakcemile3şükür kimse gelmedi aslında geç olduğu iyi bile oldu diycem çünkü reglinin ortasına gelen günlerde misafir vardı bizde çalışamamıştık kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?