Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

merhaba kızlar içinizde polikistik over ı olupta bu testlerden uygulayan varmı acaba?
ben varım canım incir kürü yaptım 16gün ve bal tarçın çörekotu karışımı yedim 14gün daha pozitif olmadı testim bugün 26.günüm:1no2: bugünkü testi saat 6da yapıcam yumurtlıcanmı bende merak ediyorum sendemi pkolusun fisfisfis

bakalım bugün nasıl çıkacak test sende durumlar nasıl misafir falan gelmedi değilmi ben arkadaşa giderken testleri aldımda yapmadım çünkü 4saat idrar tutup bişey içmemek mümkün olmadı:1no2:mirmirmirmir

ovulasyon testiyle hamile kalanlar:
1- ozg79
2- esrtml
3-christia-Louboutin
4- cancer
5- smhsmh
6- muhasebe22
7- busesarica

8- olgay

Son düzenleme:
kızlarrr selam :)) yaşasın evet hala az az kanamam oluyo ama.... testim baya koyu çıktı tam olarak kopkoyu değil ama diğeeleri hep aynı çıkıyodu şimdiki daha koyu galiba az sonra fotosunu koymayı deniycem benim için fikirlerinizi paylaşır mısınız.?

şükür kimse gelmedi aslında geç olduğu iyi bile oldu diycem çünkü reglinin ortasına gelen günlerde misafir vardı bizde çalışamamıştık kaydirigubbakcemile3

sen resmi koy bakalım buralardayım ben

ayyy idilcim ben çıkmadan hemen koyyy çok merak ettim :)

:))) ay ne tatlısınız yaaaa :) durun hemen karşıdan alıp da geleyim bari pil şarja koydum ama bekletir şimdio bizi :)) çok heveslenmeyin e mi çok koyu diil :)) geliyorm 5 dak

tamam şekerim bekliyoruz hadi inşallah çok koyu olmasa da hemen koyulaşıııır :))))))))

kızlar ya fotoda hiç fark yok gibi çıktı ama gerçekte azcık bvardı sanki
becerebilirsem deniyorum bakın yine de

Eklentiler

• $IMG_1015.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 99
  • $IMG_1012.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 95
şükür kimse gelmedi aslında geç olduğu iyi bile oldu diycem çünkü reglinin ortasına gelen günlerde misafir vardı bizde çalışamamıştık kaydirigubbakcemile3
belkide bebeğin bu ay gelicekoyüzden geç yumurtlaman olması iyi olmuş yani yoksa bebişin nasıl gelirdi deneme yapılmadankaydirigubbakcemile3

tamam kızlarr ya belli olmuyoo biliyorum ama yine de yorum yapın morale ihtiyacım var sabredicez bakalım ama sanki çıplak gözle biraz farklı gibiydi.. demek ki kaydadeğer bi fark yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…