- 6 Ağustos 2009
- 1.055
- 4
- 358
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.121
tamam kızlarr ya belli olmuyoo biliyorum ama yine de yorum yapın morale ihtiyacım varsabredicez bakalım ama sanki çıplak gözle biraz farklı gibiydi.. demek ki kaydadeğer bi fark yok..
ben ovulasyon testiyle hamile kaldım ama benimkinde gülen yüz çıkıyodu.. aslında aynı şey takılan çubuğu çıkardığınızda içinde 2 aynı koyulukta çizgi vardı..
bi de buama burda farklı gibi değil ki hiç
çift çizgi çıktığına göre devam etmeliyim di mi? kanama mamana dinlemiycem.. ne kadar sürer acaba?
ben ovulasyon testiyle hamile kaldım ama benimkinde gülen yüz çıkıyodu.. aslında aynı şey takılan çubuğu çıkardığınızda içinde 2 aynı koyulukta çizgi vardı..
canım son yaptıgın digerlerine göre daha koyu az kalmıs bence calısmalara ve teste devam :1hug:
arkadaşlar ovulasyonda çift çizgiyi görüp değerlendirdikten sonra dün 13 gün gebelik testinde de grmüştüm ve bugün kan testinde değer 97.62 çıktı hamileyimmmmm...
kızlar ya bana moral olsun diye mi diyosunuz fotoda belli olmuyo gibi ama gerçeği daha beliirgin faklı olduğu fotoda çıkmadı.. ama siz görebildiyseniz süperr :) :içelim: :teselli:
arkadaşlar ovulasyonda çift çizgiyi görüp değerlendirdikten sonra dün 13 gün gebelik testinde de grmüştüm ve bugün kan testinde değer 97.62 çıktı hamileyimmmmm...
kızlar ya bana moral olsun diye mi diyosunuz fotoda belli olmuyo gibi ama gerçeği daha beliirgin faklı olduğu fotoda çıkmadı.. ama siz görebildiyseniz süperr :) :içelim: :teselli:
scuba ozaman darısı başımıza diyelim canım inşaallah idil inşaallah bizde artan sayıların içinde oluruz
tebrikler çok mutlu oldum buda bize moral olur durmak yok testlere devamzemuszemusarkadaşlar ovulasyonda çift çizgiyi görüp değerlendirdikten sonra dün 13 gün gebelik testinde de grmüştüm ve bugün kan testinde değer 97.62 çıktı hamileyimmmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?