Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

idilengin inşaallah busefer hamile kalıp sağlıkla kavuşuruz artık yarın daha koyulaşır heralde benimde ikinci çizgi baya belli ama koyulaşma yok bakalım koyulaşırmı

of canım ya inşallah benim asıl gerilmem 20 güne yakın tuhaf kanamalarım o yüzden bi düzen tuttturamadım galiba ama pes etmiycem devam edicem.. inşallah bu ayki takipde gebeler artar da bize de moral olurrr

ben ovulasyon testiyle hamile kaldım ama benimkinde gülen yüz çıkıyodu.. aslında aynı şey takılan çubuğu çıkardığınızda içinde 2 aynı koyulukta çizgi vardı..

tamam kızlarr ya belli olmuyoo biliyorum ama yine de yorum yapın morale ihtiyacım var sabredicez bakalım ama sanki çıplak gözle biraz farklı gibiydi.. demek ki kaydadeğer bi fark yok..

fark var benimkilerde böyle önce belirginleşmişti. ama henüz pozitif değil demekki daha vakit var. artışın olması iyiye işaret bence

ben ovulasyon testiyle hamile kaldım ama benimkinde gülen yüz çıkıyodu.. aslında aynı şey takılan çubuğu çıkardığınızda içinde 2 aynı koyulukta çizgi vardı..

evet canım orda bizim yaptığımız yorumu alet yapıyor. bir ara bende farkedemiycem ondanmı alsam diye düşündüm. ama farkedilmiycek gibi değil oyüzden kullanan arkadaşlar mutlaka anlıycaksınız merak etmeyin

çift çizgi çıktığına göre devam etmeliyim di mi? kanama mamana dinlemiycem.. ne kadar sürer acaba?

bu ara çok sık çalışmayın derim gün aşırı yada 2 gün arayla devam edinki tam yumurtlama gününde yeterli sperm bulunsun. bu akşam çalış yarın testin durumuna göre aynı çıkarsa mesela ara verirsin yok tam koyulaşırsa devam edersin çalışmaya.

arkadaşlar ovulasyonda çift çizgiyi görüp değerlendirdikten sonra dün 13 gün gebelik testinde de grmüştüm ve bugün kan testinde değer 97.62 çıktı hamileyimmmmm...

o senin kullandıgın bunlara göre pahalı canım birde içindeki cubuklar az rahat rahat yapamayız bunlar ucuz olunca rahat rahat kullanıyoruz kaydirigubbakcemile3

canım son yaptıgın digerlerine göre daha koyu az kalmıs bence calısmalara ve teste devam :1hug:

kızlar ya bana moral olsun diye mi diyosunuz fotoda belli olmuyo gibi ama gerçeği daha beliirgin faklı olduğu fotoda çıkmadı.. ama siz görebildiyseniz süperr :) :içelim: :teselli:

kızlar ya bana moral olsun diye mi diyosunuz fotoda belli olmuyo gibi ama gerçeği daha beliirgin faklı olduğu fotoda çıkmadı.. ama siz görebildiyseniz süperr :) :içelim: :teselli:

moral olsun diye yalan söylemiyorum canım gercegi söyluyorum resimde acıkca belli ötekilere göre daha koyu birde kendimde kullandıgım icin biliyorum :1hug:

arkadaşlar ovulasyonda çift çizgiyi görüp değerlendirdikten sonra dün 13 gün gebelik testinde de grmüştüm ve bugün kan testinde değer 97.62 çıktı hamileyimmmmm...

allahım dualarımızı kabul etti. çok rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah. sağlıkla kucağına alırsın çok sevindim yaaa zemuszemuszemuszemuszemuszemus:dance::dance:

canım bizimkilerde aynı olduğu için seçebiliyoruz fark var. aaa 1 aydır baka baka şaşı oldum hemen tanırım artık çizgileri kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…