- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.141
en azından 2.çizgi silikte olsa çıkıyo değilmi ama bende bazen o bile çıkmıyoinşallah canım ben zaten çok sevdim bu testleri gebelik testi yerine bunları yapıcam he kaydirigubbakcemile3
canım bizimkilerde aynı olduğu için seçebiliyoruz fark var. aaa 1 aydır baka baka şaşı oldum hemen tanırım artık çizgileri kaydirigubbakcemile3
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim çok sağolun
rabbime çok dua ettim çok şükür kabul oldu.
darısı sizlerinde başına dualarım sizlerle...
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim çok sağolun
rabbime çok dua ettim çok şükür kabul oldu.
darısı sizlerinde başına dualarım sizlerle...
:)) allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkartmasın inşallahhh kucaklarımızı dolduruversin:Saruboceq:
en azından 2.çizgi silikte olsa çıkıyo değilmi ama bende bazen o bile çıkmıyolmaz:
en azından 2.çizgi silikte olsa çıkıyo değilmi ama bende bazen o bile çıkmıyolmaz:
kızlar tablo seklinde yaparsanız daha guzel olacak kacıncı gundesiniz hergun yazın pozitif cıkana kadar enazından kacıncı gunde oldugunuzu anlayalım ates ölcme yöteminde yapılan gibi yerimseniben
inşaallah yeter testlerim 39.güne kadar yetiyo inşaallah bitene kadar görürüm sende artık gebelik testinde görürsün çift çizgiyi:Saruboceq:inşaallah kitty bugün dünkünkünden koyu zaten ama belli olmuyo ertesi gün tek çıkabiliyo bakalım yarın nolucak:kedi:
inşaallah yeter testlerim 39.güne kadar yetiyo inşaallah bitene kadar görürüm sende artık gebelik testinde görürsün çift çizgiyi:Saruboceq:inşaallah kitty bugün dünkünkünden koyu zaten ama belli olmuyo ertesi gün tek çıkabiliyo bakalım yarın nolucak:kedi:
evet güzel fikir kittycim
dimi canım en azından bizden sonrakilerede faydası olur :1hug:
hemde çok faydası olur senin eklediğin resimlerinde bana çok faydası oldu. bizden sonra burayı okuyanlarda faydalanır.
işe yaradıgına sevindim canım opuyorumnanaktan ozman şimdi tuana ve idil yapıyor test onlar baslasın yenilerde aynı sekilde yapar :1hug:
adetin kacıncı gunu bugunun tarihi ve sonuc
canım senin ilk denemen mi?ben de 2 aydır test yapıyorum.13günden sonra. ama gölge bile göremedim şu ana kadar. bu ay umutsuzum. son güne kadar bekliycem.adeti 30. günü bugün ov. testi dünden daha silik çıktı bugün. 15 gün sayıcam idrar testi için tabii sabredebilirsem yada 9 gün sonra direk kanda baktırıcam. çok zor beklemek geçmiyor günler bir türlü
arkadaşlar ovulasyonda çift çizgiyi görüp değerlendirdikten sonra dün 13 gün gebelik testinde de grmüştüm ve bugün kan testinde değer 97.62 çıktı hamileyimmmmm...
canım senin ilk denemen mi?ben de 2 aydır test yapıyorum.13günden sonra. ama gölge bile göremedim şu ana kadar. bu ay umutsuzum. son güne kadar bekliycem.
kızlar benim kaçıncı gün olduğu belli değil ki bi oldu kesildi bi daha oldu kanama ama 6 tane test yaptım henüz pozitifi yakalayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?