- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.161
arkadaşlar ovulasyonda çift çizgiyi görüp değerlendirdikten sonra dün 13 gün gebelik testinde de grmüştüm ve bugün kan testinde değer 97.62 çıktı hamileyimmmmm...
olsun canım reglinin kaçıncı günü olduğu önemli değil doğru günü yakalıycaksın. hem düşün böyle hamile kalınca nerdeyse sıfır hata ile döllendiği tarihide biliyor olucaksın.
idilcim bence 4. günde bariz koyulaşma var ki fotoğrafta daha silik duruyordur. inşallah en kısa zamanda daha da koyulaşır canım :))
kızlar ya fotoda hiç fark yok gibi çıktı ama gerçekte azcık bvardı sanki
becerebilirsem deniyorum bakın yine de
inşallah canım hani çizelge yapalım dediniz ya onun için dedim tarih beli değil ama liste oluşturalım... herkes yazsın tarihini ve sonucunu ben liste oluştururum
arkadaşlar ovulasyonda çift çizgiyi görüp değerlendirdikten sonra dün 13 gün gebelik testinde de grmüştüm ve bugün kan testinde değer 97.62 çıktı hamileyimmmmm...
inşallah canım ya ara kanamalar yaşadım ya ben de bilmiyorum noluyo :) sen ne yaptın?
canım oldukça koyulaştı seninki sen değerlendir mutlaka ay hadii inşallahh :))
sende testi yapmaya başladığın ilk günü yazarsın olur canım.
kızlar resimi nasıl ekliyorsunuz bende eklesem benimkinede baksanız bii:gitme:
idilcim dr unla konuşmuştun yanlış hatırlamıyorsam. o da birkaç güne bitmezse gelirsin demişti değil mi? önemli bir durum değildir bence sıkma canını, normal olmasa hemen gel derdi ...
aica benimkini eşim ImageShack® - Image Hosting sitesine yükledi (fotoğrafı). sonra orada hot links for forums seçeneğindeki linki buraya kopyaladım ben. anlatabildim mi ki???
yok yok takmıyorum ben onu.. tarih yazamıycam diye dedim. ara verdim ya ben de yeniden başladığım tarihi yazdım :)) sen de yaz ilk başlama tarihini ekleyelim listeye.. bu arada bence de senin su ve wc sorunun olmasa daha da koyu çıkıck sen artık yumurtluyosunnn kaydirigubbakcemile Şeniz kocişinle çok ilgilen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?