Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

idilcim bence 4. günde bariz koyulaşma var ki fotoğrafta daha silik duruyordur. inşallah en kısa zamanda daha da koyulaşır canım :))

olsun canım reglinin kaçıncı günü olduğu önemli değil doğru günü yakalıycaksın. hem düşün böyle hamile kalınca nerdeyse sıfır hata ile döllendiği tarihide biliyor olucaksın.

inşallah canım hani çizelge yapalım dediniz ya onun için dedim tarih beli değil ama liste oluşturalım... herkes yazsın tarihini ve sonucunu ben liste oluştururum

bu da benimki kızlar ama sadece 2 saatlik idrar sıvı tüketimi de bol. bence ben yumurtluyorum şu an akıntımdan ve karnımın sızısından öyle anlıyorum sanki.

arkadaşlar ovulasyonda çift çizgiyi görüp değerlendirdikten sonra dün 13 gün gebelik testinde de grmüştüm ve bugün kan testinde değer 97.62 çıktı hamileyimmmmm...

canım çok çok çok tebrik ederim. Allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsin, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. darısı bizlerin ve tüm isteyenlerin başına

canım oldukça koyulaştı seninki sen değerlendir mutlaka ay hadii inşallahh :))

di mi canım yaaa bana da öyle geliyor. inşallaaah. valla bi olsa önce eşime sonra sizlere haber vericem hem de hemen.

hatta 4 saat kuralına uysam kesin daha da koyu çıkardı gibi geliyor bana. bu gidişle yarın iş yerinde yapıcam. diyorum ki sabah girerim bi defa wc ye sonra öğle tatiline kadar tutar, öğlen de yaparım. digital olanla işte yapmak kolay da olur aslında :)

kızlar yaptım sanırsam bir bakıverinnn . bende bugun 4 saat tutmadım demek ki tutsam daha çok kızarıcaktı yarın 4saat tutup denemeliyimm opuyorumnanaktan

idilcim dr unla konuşmuştun yanlış hatırlamıyorsam. o da birkaç güne bitmezse gelirsin demişti değil mi? önemli bir durum değildir bence sıkma canını, normal olmasa hemen gel derdi ...

yok yok takmıyorum ben onu.. tarih yazamıycam diye dedim. ara verdim ya ben de yeniden başladığım tarihi yazdım :)) sen de yaz ilk başlama tarihini ekleyelim listeye.. bu arada bence de senin su ve wc sorunun olmasa daha da koyu çıkıck sen artık yumurtluyosunnn kaydirigubbakcemile Şeniz kocişinle çok ilgilen

ehehe ilgilencem tabiiii :)

ilk başladığım tarih 12.08.09. Allahım inşallah hakkımızda hayırlısı olsun :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…