Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

hep silik silik çıkıyordu canım bugun 13.günüm daha koyu çıktı hepsinden birde dediğim gibi 4 saat idrar tutmadım ki ben sadece 2 saat sıvı tüketmedim yarın bunlara daha dikkat edip yapıcam. normalde 14.günde yarın olması lazım bakalım ne olacak kaydirigubbakcemile3 hayırlısıyla bir kızarsak yavaş yavaş başladık kızarmaya hehe :1hug:

kızarıyoruz ya buna da şükür canım :sm_cool:

idilcim benide eklermisin listeye canım opuyorumnanaktan
testlere başladığımız tarihi mi yazıyorsun ? ay beni aydınlatın anlamadım :gitme:

UMUTLU LİSTEMİZ
bismilllahirahmanirahimmmm....

isim - ilk test tarihi-- SON DURUM

1.idil - 14.08.2009 --- silik çizgi
2.Bebekelover 12.08.2009 kızarmaya başladı alkisalkisalkis

benim normalde 14.günü yani 19nde yapmaya baslamam lazımdı. ben 6.gün başladım yapmaya yani 11.08.2009 tarihim. ve 18.08.2009 bugün diğerlerine göre baya kızarmışım canımm kaydirigubbakcemile3

[ UMUTLU LİSTEMİZ
Bismilllahirahmanirahimmmm....

isim - ilk test tarihi-- SON DURUM

1.idil - / 14.08.2009 / silik çizgi
2.Bebekelover / 12.08.2009 / kızarmaya başladı alkisalkisalkis
3.Aica / 11.08.2009 / kızarmaya başladıı alkisalkisalkis

ay hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun listemiz. kaydirigubbakcemile5 inşallah en kısa zamanda hamiş kalırız. :Saruboceq:ellerine sağlık canımmm a.s.

oooo maşallah maşallah liste oluşturulmuş...ne güzel bi de hamişimiz varmış galiba...Hayırlı olsun arkadaşımıza...eh bundan sonra ne deniz...BİR AVAZDA İNŞALLAH..

Bu arada tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak: Ben 13. günde çift çizgiyi gördüm.(aynı koyuluktaydı)ama bugün yine silik çıktı...:çok üzgünüm: normalde bugün de koyu olması gerekmiyor muydu:uhm:

Canım çok tecrübeli değilim testler konusunda ama şunu biliyorum LH 24 saat kadar pikli kalıp geri düşüyo ve sanırım gebelik oluşursa eğer belli gün sonra yeniden yükseliyo.. inşallah değerlendirmişsindir ve bebeiş gelirrr

evet dediğin gibi lh ın pik yapması önemli olan ve ovulasyon tamamlanınca düşer tekrar. daha sonra hamilelikte testin tespit ettiği aslında lh değil onunla aynı yapıda olan alfa hcg hormonu. dur bunla ilgili bir yazı vardı bulıyım.

yani bugün ikinci çizginin silik çıkması normal sence...CADIARZU...ne bileyim bazı arkadaşların sonraki günlerde de koyulaşmış p yüzden teleşlanmıştım ama içimi rahatlattın..Allah da seni darda bırakmasın bacım...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…