- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.181
tamam canımm bende oradan yaptım oldu teşekkür ederimm :1hug:
hep silik silik çıkıyordu canım bugun 13.günüm daha koyu çıktı hepsinden birde dediğim gibi 4 saat idrar tutmadım ki ben sadece 2 saat sıvı tüketmedim yarın bunlara daha dikkat edip yapıcam. normalde 14.günde yarın olması lazım bakalım ne olacak kaydirigubbakcemile3 hayırlısıyla bir kızarsak yavaş yavaş başladık kızarmaya hehe :1hug:
idilcim benide eklermisin listeye canım opuyorumnanaktan
testlere başladığımız tarihi mi yazıyorsun ? ay beni aydınlatın anlamadım :gitme:
ay hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun listemiz. kaydirigubbakcemile5 inşallah en kısa zamanda hamiş kalırız. :Saruboceq:ellerine sağlık canımmm a.s.
Bu arada tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak: Ben 13. günde çift çizgiyi gördüm.(aynı koyuluktaydı)ama bugün yine silik çıktı...:çok üzgünüm: normalde bugün de koyu olması gerekmiyor muydu:uhm:
oooo maşallah maşallah liste oluşturulmuş...ne güzel bi de hamişimiz varmış galiba...Hayırlı olsun arkadaşımıza...eh bundan sonra ne deniz...BİR AVAZDA İNŞALLAH..
hoşgeldin canım liste yapalım dedik inşallah uğur getirir hepimize.. sen nasılsın?
Canım çok tecrübeli değilim testler konusunda ama şunu biliyorum LH 24 saat kadar pikli kalıp geri düşüyo ve sanırım gebelik oluşursa eğer belli gün sonra yeniden yükseliyo.. inşallah değerlendirmişsindir ve bebeiş gelirrr
evet dediğin gibi lh ın pik yapması önemli olan ve ovulasyon tamamlanınca düşer tekrar. daha sonra hamilelikte testin tespit ettiği aslında lh değil onunla aynı yapıda olan alfa hcg hormonu. dur bunla ilgili bir yazı vardı bulıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?