- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.201
inşaallah koyulaşır canım scuba ben ilaçsız regl olamıyorum narmalde o yüzden belli değil ama geçen ay 33.günde regl olmuştum bu ay nasıl olur bilmiyorum idilcim bende 14.gün başladım teste bugün 26.günüm ikinci çizgi dünkünden koyu yerimsenibenbence yarınki bugunkunden dahada koyu olacak canım:1hug:
yani bugün ikinci çizginin silik çıkması normal sence...CADIARZU...ne bileyim bazı arkadaşların sonraki günlerde de koyulaşmış p yüzden teleşlanmıştım ama içimi rahatlattın..Allah da seni darda bırakmasın bacım...a.s.
inşaallah koyulaşır canım scuba ben ilaçsız regl olamıyorum narmalde o yüzden belli değil ama geçen ay 33.günde regl olmuştum bu ay nasıl olur bilmiyorum idilcim bende 14.gün başladım teste bugün 26.günüm ikinci çizgi dünkünden koyu yerimseniben
UMUTLU LİSTEMİZ
Bismilllahirahmanirahimmmm....
isim - ilk test tarihi-- SON DURUM
1.idil - / 14.08.2009 / silik çizgi
2.Bebekelover / 12.08.2009 / kızarmaya başladı alkisalkisalkis
3.Aica / 11.08.2009 / kızarmaya başladıı alkisalkisalkis
4.İronik / 12.08.2009 / 17.08.2009 kızardıı :kedi:
5.Tuana / 06.08.2009 / kızarmaya başladı alkisalkisalkis
scuba soğan kürü bende işe yaramamıştı aslında doktor glukophage verdi ama kullanamıyorum midem almıyo tekrar başlasam ilaca iyi olur aslında yumurta oluşumuna yardımcı
canım biliyorum etkilerini ben 3senedir kullanıyorum ama artık sıkıldığım için içmiyorum ama pkoda etkili bir ilaç ben tüpbebek tedavisindeyken ilkinde ilacı kullanmıyodum 17gün sürmüştü 2.tüpdenememde ilacı kullandığım için 10günde gelişmişti yumurtalar insülin direncini kırdığı için yumurta gelişimindede yardımcı oluyo o açıdan dedim sana neden vermişti doktor sendedemi pko var canım ALLLAH YARDIMCIMIZ OLSUNcanım o ilacı bana da vermişti bi zamanlar ama o yumurta geliştirici bi ilaç deil aslında özünde şeker ile ilgili bi ilaç vücuttaki şeker oranıını ayarlıyo ve dolaylı olarak da yumurtlamaya etki ediyo. ilk başlayacağında çeyrekten başla bi kaç gün çeyrek iç sonra yarım sonra tam derken arttır dozu dr dediği kadar. benim bünyem de ancak böyle alıştı.
idilcim canım ne güzel liste yapmışsın arkadaşım inşallah hepimize uğurlu gelir. bakın tam şu anda ezen okunuyor. Allah isteyen herkese hayırlı hamilelikler hayırlı bebekler nasip eder inşallah. Amin.
canım biliyorum etkilerini ben 3senedir kullanıyorum ama artık sıkıldığım için içmiyorum ama pkoda etkili bir ilaç ben tüpbebek tedavisindeyken ilkinde ilacı kullanmıyodum 17gün sürmüştü 2.tüpdenememde ilacı kullandığım için 10günde gelişmişti yumurtalar insülin direncini kırdığı için yumurta gelişimindede yardımcı oluyo o açıdan dedim sana neden vermişti doktor sendedemi pko var canım ALLLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
ironikcim canım sen neler yaptın görüşemedik...
valla canım, şu testler dışında bi şey düşünemez, yapamaz oldum...onun dışında günlük işler canım ya...malum önümüz ramazan...ufaktan hazırlıklar falan ...sen nasılsın?
noolsun be canım ben de aynı testlerle bozdum kafayı. bana kalırsa yumurtladım. digital teste göre daha bişi yokkısmet bakalım herşeyin hayırlısı.
bu arada kızlar isimlerimizi paylaşmamızda bir sakınca yoktur herhalde. ben daha önce söylemiştim hande, idilcim i biliyoruz. ironik senin adın nedir canım?[/QUOT
yok canım ne sakıncası olacak...ben daha önceki sayfalara yazmıştım zaten...adım özge...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?