- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.221
scuba soğan kürü bende işe yaramamıştı aslında doktor glukophage verdi ama kullanamıyorum midem almıyo tekrar başlasam ilaca iyi olur aslında yumurta oluşumuna yardımcı
handecim ben şimdi çıkıyorum...dualarımdasınız...opuyorumnanaktan
kızlar selam size bişey sormak istiyorum bahsettiğiniz şeker ilacı nedir bikaç sayfa geri okudum göremedim banada dr geçen sene öyle bişey vericekti ama iğneydi gerek kalmadan hamile kalmıştım fakat bebeğimi kaybettim şimdi tekrar düşünüyoruz yine şeker iğnesi derse sizdemi kullandınız merak ettim iğnemydi hapmı kaydirigubbakcemile3
oku oku bitiremedim.hamis olan akadası tebrik ediyorum allahım bizlerede nasip etsin insallah
arkadaşlar merhaba bendede ovülasyon sorunu var 2 senelik evliyim 1.5 senedir tedavi görüyorum ilk klomenle başladık çatlatma iğnesi falan ama olmadı 3 defa denedik ve sonrasında dr glukopaj şeker hapını verdi bir süre onunla denedik ama oda olmadı sonra iğne tedavisine geçtik gonal 900den 75 doz yapıldı 14 gün yumurtalarım gelişti sağ 19 sol 18 oldu ve çatlatma iğnesi yapıldı geçen ay test günü geldi veee sonuç negatif dünyam yıkıldı o an çünkü dr çok umutluydu ama olmadı işte kısmet ama çok üzüldüm ağladım ve bu ay ara vermeye karar verdim dr onayladı ve bu ay hiç tedavisiz yumurtlama günlerini takip ettim sadece inşallah bu sefer olmuştur daha fazla üzülmek istemiyorum şu mübarek ayın hatırına bütün bekleyenlere bebek diliyorum inşallah burada hepimizin hamile olduğu günleride görürüz ben bir şey sormak istiyorum bu ovulasyon testleri eczanede satılıyor mu ve fiyatı ne kadar ben özel hastanede tedavi görüyorum sağlık güvencemde yok o yüzden soruyorum bu arada adet günüm ağustos 28 umarım adet olmam bebişim tutunmuştur bu sefer inşallah allahım hepinizi öpüyorum şimdiden çok teşekkürler birde hamile kalanlar var mı moral oluyor duyunca
kızlar bana dua edin bugün ben de aynı koyulukta çizgileri göreyim artık......
kızlar kızarmanız cok yakın yarın kesin kızarmıs olursunuz bence opuyorumnanaktan bugunude bos gecirmeyin 4 saat beklemediginiz icin normalinden acık cıkmıs olabilir :1hug: testleri söylendigi sekilde yapın gunu kacırabilirsiniz haberiniz olsun yerimseniben
inşallah en yakın zamanda sen en koyu çizgiyi görürsün canım allah gönnüne göre versin
tamam kızlarr ya belli olmuyoo biliyorum ama yine de yorum yapın morale ihtiyacım varsabredicez bakalım ama sanki çıplak gözle biraz farklı gibiydi.. demek ki kaydadeğer bi fark yok..
listeye benide ekleyin kızlar ovulasyon testiyle ikinci denemem de idrar testiyle çift cizgiyi gördüm bugün kan tahlili yaptırcam umarım hamileyimdir
listeye benide ekleyin kızlar ovulasyon testiyle ikinci denemem de idrar testiyle çift cizgiyi gördüm bugün kan tahlili yaptırcam umarım hamileyimdir
kitty canım inşallah dediğin gibi tam kızarmayı da yakalarız kaydirigubbakcemile3
CANIM BEN ADETİM BİTTİGİ GÜNDEN BERİ YAPIYORUM VE HEP ÖYLE SİLİK SİLİK ÇIKIYORDU AMA DÜN ÇOK KOYU ÇIKTI DENEMEYE DEVAM ET GÜZEL GÜNLER YAKLAŞTI BENCE :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?