Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

sizi bırakmaya gelmiyor sayfalarca yazmışsınız gene oku oku bitiremedimmmm kaydirigubbakcemile3
bi dizi izliyim dedim duramadım gene naniknanik

scuba soğan kürü bende işe yaramamıştı aslında doktor glukophage verdi ama kullanamıyorum midem almıyo tekrar başlasam ilaca iyi olur aslında yumurta oluşumuna yardımcı

kız o şeker ilacı banada verdi drum iştağımı kontrol altına almak için o işedemi yarıyor bende hiç değişiklik yapmadı yalnız

canım iğne değil hap şeklinde benimki glukopage günde yarım kullanıyorum.

bu da benimki kızlar ama sadece 2 saatlik idrar sıvı tüketimi de bol. bence ben yumurtluyorum şu an akıntımdan ve karnımın sızısından öyle anlıyorum sanki.

kızlar yaptım sanırsam bir bakıverinnn . bende bugun 4 saat tutmadım demek ki tutsam daha çok kızarıcaktı yarın 4saat tutup denemeliyimm opuyorumnanaktan

kızlar kızarmanız cok yakın yarın kesin kızarmıs olursunuz bence opuyorumnanaktan bugunude bos gecirmeyin 4 saat beklemediginiz icin normalinden acık cıkmıs olabilir :1hug: testleri söylendigi sekilde yapın gunu kacırabilirsiniz haberiniz olsun yerimseniben

arkadaşlar merhaba bendede ovülasyon sorunu var 2 senelik evliyim 1.5 senedir tedavi görüyorum ilk klomenle başladık çatlatma iğnesi falan ama olmadı 3 defa denedik ve sonrasında dr glukopaj şeker hapını verdi bir süre onunla denedik ama oda olmadı sonra iğne tedavisine geçtik gonal 900den 75 doz yapıldı 14 gün yumurtalarım gelişti sağ 19 sol 18 oldu ve çatlatma iğnesi yapıldı geçen ay test günü geldi veee sonuç negatif dünyam yıkıldı o an çünkü dr çok umutluydu ama olmadı işte kısmet ama çok üzüldüm ağladım ve bu ay ara vermeye karar verdim dr onayladı ve bu ay hiç tedavisiz yumurtlama günlerini takip ettim sadece inşallah bu sefer olmuştur daha fazla üzülmek istemiyorum şu mübarek ayın hatırına bütün bekleyenlere bebek diliyorum inşallah burada hepimizin hamile olduğu günleride görürüz ben bir şey sormak istiyorum bu ovulasyon testleri eczanede satılıyor mu ve fiyatı ne kadar ben özel hastanede tedavi görüyorum sağlık güvencemde yok o yüzden soruyorum bu arada adet günüm ağustos 28 umarım adet olmam bebişim tutunmuştur bu sefer inşallah allahım hepinizi öpüyorum şimdiden çok teşekkürler birde hamile kalanlar var mı moral oluyor duyunca

oku oku bitiremedim.hamis olan akadası tebrik ediyorum allahım bizlerede nasip etsin insallah

amin canım :Saruboceq:

merhaba canım :1hug: inşallah melegin tutunmustur bu sefer canım :Saruboceq: biz internetten gittigidiyordan alıyoruz canım tanesi 1 liraya geliyor :1hug:

kitty canım inşallah dediğin gibi tam kızarmayı da yakalarız kaydirigubbakcemile3

listeye benide ekleyin kızlar ovulasyon testiyle ikinci denemem de idrar testiyle çift cizgiyi gördüm bugün kan tahlili yaptırcam umarım hamileyimdir

tamam kızlarr ya belli olmuyoo biliyorum ama yine de yorum yapın morale ihtiyacım var sabredicez bakalım ama sanki çıplak gözle biraz farklı gibiydi.. demek ki kaydadeğer bi fark yok..

CANIM BEN ADETİM BİTTİGİ GÜNDEN BERİ YAPIYORUM VE HEP ÖYLE SİLİK SİLİK ÇIKIYORDU AMA DÜN ÇOK KOYU ÇIKTI DENEMEYE DEVAM ET GÜZEL GÜNLER YAKLAŞTI BENCE :teytey:

listeye benide ekleyin kızlar ovulasyon testiyle ikinci denemem de idrar testiyle çift cizgiyi gördüm bugün kan tahlili yaptırcam umarım hamileyimdir

canım benim çok çok tebrik ederim. Allah sağlıklı bir hamilelik ve sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah.

darısı bizlerin başına inşallah.:Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar agustosun 3de adet oldum ayın 10 testlerı yapmaya baŞladım sılık sılık Çıkıyordu dÜn yanı ayın 18koyu Çızgıyı yakaladım yanı kızarmaya baŞladım benıde lısteye eklermısınız bugun tekrar testı yapacagım sonucu yazarım

kitty canım inşallah dediğin gibi tam kızarmayı da yakalarız kaydirigubbakcemile3

yakalarsın canım az kalmıs buyuk ihtimallede seninki bugun kıpkırmızı olacak opuyorumnanaktan

cok sevindim canım tebriklerrrr :1hug:a.s.
CANIM BEN ADETİM BİTTİGİ GÜNDEN BERİ YAPIYORUM VE HEP ÖYLE SİLİK SİLİK ÇIKIYORDU AMA DÜN ÇOK KOYU ÇIKTI DENEMEYE DEVAM ET GÜZEL GÜNLER YAKLAŞTI BENCE :teytey:

pozitiifi yakalamıssın sevindim canım :1hug:dun calısmıssındır bugun ve yarınıda cok iyi degerlendir
inşallah 2 hafta sonra guzel haberlerini alırız seninde :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…