- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.241
Sagol kıttycat darısı tÜm koyu Çızgı bekleyenlerın baŞına ınŞallah en yakın zamanda koyu Çızgıyı hekes yakalar
amin canım :Saruboceq: sabırlı olmak gerekiyor bu testleri yaparken insanın siniri bozuluyor cift cizgi cıkmayınca zaten hepimizde gebelik testinden dolayı tek çizgiye bir öfke var bundada görmeyince iyice uyuz oluyoruz kaydirigubbakcemile3 ben daha önceki yaptıklarımda pozitifi yakalamamıstım birinde erken birinde gec yumurtladıgım icin en sonuncusunu senin gibi adetin 5 gununden itibaren yapmaya basladım ve 16. pozitifi yakalamıstım opuyorumnanaktan ama yeterince iyi degerlendiremedigim icin o gunu sonuc iyi olmadı ama olsun her ne olursa olsun ovulasyon testi bile olsa pozitifi görmek guzeldi inşallah hepimiz en kısa zamanda gebelik testindede görürüz bu kıpkırmızı parlayan ikinci cizgiyi :Saruboceq:
Kızlar tecrÜbelİ arkadaŞlar ben sabah İlk İdrarımı yaptım 8buÇukta 10 buÇukta testİ yaptım 2cİ Çİzgİ hala koyu Çıktı dÜnde koyu ÇıkmıŞtı ama bugÜn kasıklarım Çok agrıyor ne yapmalıyım bİ yol gÖsterİn bugun ÇalıŞma Şartmı Çok canım yanıyor
off gülaycım malesef o dert bende de var. Kuruluk problemi yaşıyorum ne yazık ki. Böyle bu gece olacak bilinciyle olunca oluyor o kuruluk sanırım. Eşim de yazık üzülüyor ama gerçekten özellikle ilk başladığımızda oldukça acı hissediyorum. Zaten tahriş oluyorum. Hani bir gün ara verme lüksümüz olsa biraz toparlanıcam ama. Aman bebişler gelsin de bunları hatırlamayız bile...
Ben kaÇıyorum benİm kız kalktı artık kahvaltı zamanı gÖrÜŞÜrÜz canım
amin canım :Saruboceq: sabırlı olmak gerekiyor bu testleri yaparken insanın siniri bozuluyor cift cizgi cıkmayınca zaten hepimizde gebelik testinden dolayı tek çizgiye bir öfke var bundada görmeyince iyice uyuz oluyoruz kaydirigubbakcemile3 ben daha önceki yaptıklarımda pozitifi yakalamamıstım birinde erken birinde gec yumurtladıgım icin en sonuncusunu senin gibi adetin 5 gununden itibaren yapmaya basladım ve 16. pozitifi yakalamıstım opuyorumnanaktan ama yeterince iyi degerlendiremedigim icin o gunu sonuc iyi olmadı ama olsun her ne olursa olsun ovulasyon testi bile olsa pozitifi görmek guzeldi inşallah hepimiz en kısa zamanda gebelik testindede görürüz bu kıpkırmızı parlayan ikinci cizgiyi :Saruboceq:
ay kuşum öpüyorum kızını çok, görüşürüz canım kaydirigubbakcemile3
hadi hayırlısı tutturursun bugün altılıyı sayısalda olabilir güzel haberlerini bekliyoruz canım hayırlısı artık:Saruboceq:kızlar merhaba. nasılsınız ? :)
1saat sonra yapıcam testi sabırsızlıkla bekliyorum saatin geçmesini zemuszemus
insallah gülaycımm insallah :)
kızlar yaptım testi yapar yapmaz ikinci çizgide kızardı... hemde dünkinden daha kırmızı test çizgisiyle aynı koyulukta ay çok heyecanlandımmmmmmkaydirigubbakcemile3 dünü degerlendirdim bugunude degerlendirmem gerek :lepi: az sonra resmini eklerimmmmm :lepi:
kızlar bişi sorcam biraz özel gerçi ama :kedi: bizbizeyiz nasıl olsa :) benim bugün çok akıntım var şeffaf olandan hani. önceden de olurdu ama bu kadar yoğun diildi sanki. acaba diyorum dün akşam çalıştık ya eşimden kalanlar olmasın. ama bu kadar uzun sürebilir mi?? offf yaaa...:kedi:
Handecim bende de aynısı oldu canım. Dün akşam üstü çalıştık,akşam yatana kadar geldi ara ara. bugun sabah kalktıgımda hala geliyordu. kendimin olduğu zaman anlıyorum ama bu gelen benimki değildi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
olgay canımmm o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bizlere de nasip olsun inşallaaaah :))))
kızlar benim de dünkü çizgim kitty'nin yolladığı tablodaki 14. gün çizgisi gibiydi aynı, bu arada benim de dün 14. gündü. daha çift çizgiyi tamamen görememiş olsam da biz dün akşam çalıştık,bakalım hayırlısı Allahtan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?