Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Sagol kıttycat darısı tÜm koyu Çızgı bekleyenlerın baŞına ınŞallah en yakın zamanda koyu Çızgıyı hekes yakalar

amin canım :Saruboceq: sabırlı olmak gerekiyor bu testleri yaparken insanın siniri bozuluyor cift cizgi cıkmayınca zaten hepimizde gebelik testinden dolayı tek çizgiye bir öfke var bundada görmeyince iyice uyuz oluyoruz kaydirigubbakcemile3 ben daha önceki yaptıklarımda pozitifi yakalamamıstım birinde erken birinde gec yumurtladıgım icin en sonuncusunu senin gibi adetin 5 gununden itibaren yapmaya basladım ve 16. pozitifi yakalamıstım opuyorumnanaktan ama yeterince iyi degerlendiremedigim icin o gunu sonuc iyi olmadı ama olsun her ne olursa olsun ovulasyon testi bile olsa pozitifi görmek guzeldi inşallah hepimiz en kısa zamanda gebelik testindede görürüz bu kıpkırmızı parlayan ikinci cizgiyi :Saruboceq:

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN :Saruboceq:

kitty ne kadar güzel anlatmışsın canım. evet tek çizgi düşmanı olduk. yaşasın çift çizgiler. hem hayatta herşeyin bir eşi olması güzel değil mi? ne o öyle tek başına kalmak aaaaaaaa yalnızlık Allah'a mahsus. çabuk kızarıp çift olsun bu çizgiler klava:

Kızlar tecrÜbelı arkadaŞlar ben sabah ılk ıdrarımı yaptım 8buÇukta 10 buÇukta testı yaptım 2cı Çızgı hala koyu Çıktı dÜnde koyu ÇıkmıŞtı ama bugÜn kasıklarım Çok agrıyor ne yapmalıyım bı yol gÖsterın bugun ÇalıŞma Şartmı Çok canım yanıyor

off gülaycım malesef o dert bende de var. kuruluk problemi yaşıyorum ne yazık ki. böyle bu gece olacak bilinciyle olunca oluyor o kuruluk sanırım. eşim de yazık üzülüyor ama gerçekten özellikle ilk başladığımızda oldukça acı hissediyorum. zaten tahriş oluyorum. hani bir gün ara verme lüksümüz olsa biraz toparlanıcam ama . aman bebişler gelsin de bunları hatırlamayız bile...

anlamadım normalde böyle agrılarım olmaz anlamadım nıye oldu neyse vardır bundada bı hayır evet dedigin gibi gesin bebeklerde unutulur bu acılar

amin canım.inşallah. ben de senin gibi ovulasyonda bile çift çizgi görünce heyacanlanıyorum.inşallah açık renk bile olsa gebelik testinde görelim şu çift çizgiyi artık.
gölgesine bile razıyım.

kızlar merhaba. nasılsınız ? :)
1saat sonra yapıcam testi sabırsızlıkla bekliyorum saatin geçmesini zemuszemus

kızlar bişi sorcam biraz özel gerçi ama :kedi: bizbizeyiz nasıl olsa :) benim bugün çok akıntım var şeffaf olandan hani. önceden de olurdu ama bu kadar yoğun diildi sanki. acaba diyorum dün akşam çalıştık ya eşimden kalanlar olmasın. ama bu kadar uzun sürebilir mi?? offf yaaa...:kedi:

insallah gülaycımm insallah :)
kızlar yaptım testi yapar yapmaz ikinci çizgide kızardı... hemde dünkinden daha kırmızı test çizgisiyle aynı koyulukta ay çok heyecanlandımmmmmmkaydirigubbakcemile3 dünü degerlendirdim bugunude degerlendirmem gerek :lepi: az sonra resmini eklerimmmmm :lepi:

anaaam çok çok çok sevindim:) koysana fotoğrafını çok merak ettim

Handecim bende de aynısı oldu canım. Dün akşam üstü çalıştık,akşam yatana kadar geldi ara ara. bugun sabah kalktıgımda hala geliyordu. kendimin olduğu zaman anlıyorum ama bu gelen benimki değildi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım ya bu kadan uzun sürer mi bizim olmayan :) şey... yani o zaman hepsi mi geri çıkıyor yahu fisfisfis

eşim diyoki bana onlar fazla olanlar zaten giden gitmiştir çoktan diyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay dur resmini ekliyimmmm kaydirigubbakcemile3 ya ben zaten bu günlerde deniyordum hep testlede onaylandı ama genede umudum yok :gitme: eşim ameliyat oldu 2 temmuzda sayımızda sorun yoktu ama hareketlimizde vardı biraz dr düzelir dedi ama bilmiyorum ben genede çalışıyım dimiii amaaa kaydirigubbakcemile3
eşimde dyor ki: yeter iliğimi kemiğimi kuruttun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 dışarda çalışıyorum evde gelip birde evde çalışıyorum hahahah :dance::dance:
ay insallah tutar canımm. sen yaptın mı test bugun ? kaydirigubbakcemile5

canım teşekkür ederim.inşallah kuzucuğunu sen de bir an önce kucağına alırsın.canım bence tüm fırsatları değerlendir.benim eşimle çalışma yaptığım günlerde 2.çizgi biraz silikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…