Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım her şey teşekkür ederim.bu 3.aylarda hep hayır oluyo galiba.inşallah sen de hamiş olursun da bebişlerimiz yakın aylarda doğarlar.eğer hamiş olamasan da bence çizgiler koyulaşmaya başladığı an çağır kocişini...

canım teşekkür ederim.inşallah kuzucuğunu sen de bir an önce kucağına alırsın.canım bence tüm fırsatları değerlendir.benim eşimle çalışma yaptığım günlerde 2.çizgi biraz silikti.

canım içtenliğin için, temennilerin için Allah senden razı olsun. bizim de çalıştığımız günlerde çizgim ikinciyle aynı değildi zaten fotoğrafını eklemiştim. peki sen sonradan tam koyulaşmış çizgiyi de görmüş müydün canım? inşallah Allah bizlere de nasip eder.

amin canım :Saruboceq: inan cok sevindim canım tebriikler :1hug:a.s.allah saglıkla kucagına almayıda nasip etsin inşallah :Saruboceq:[/QUOTE]

canım benim tüm dileklerin ve bu siteye yani anne olmak isteyen tüm arkadaşlara katkıların için sonsuz teşekkürler.İnşallah sen de bebişini bir an önce alısın kucağına.

göLgemde çıkmış kaydirigubbakcemile3 napim güneş geliyordu parlıyordu bende parlamaması için her şekiL çektim testi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay canım eşin çok alemmiş :)) demek fazla olanlarmış onlar. valla inşallah öyledir. bu arada evde mesai işte mesai kuruttuk adamları Şeniz

canım ekle resmini çok merak ettim. bak kızarmışsın da umutsuzluk yapmaaa. hareket falan takma bunları kafana olacağı varsa bir tane uyuşuk spermle bile olur sıkma canını kaydirigubbakcemile3

bu arada ben işyerinde yapacaktım testi ama getirmeyi unutmuşum (( eve gidip yapınca da anca 2 saatlik idrarla yapabiliyorum. akşama doğru daha çok wc ihtiyacı duyuyorum çünkü. napalım kısmet böyleymiş.

ayy handecim iyi dileklerin için teşekkür ederim canımmm :1hug: inşallah dediğin gibi olur bu mübarek ayda doluverir göbişlerimizzzzz:Saruboceq:
ovulasyon testinde bile çift çizgiyi görünce nasıL sevindim, gebeLik testinde görsem demek ki naparım sositososito
hadi bakalım darısı senin ve kızarmayanların başına

tühh neyse sıkma canını canımmm eve gittiğinde yaparsın sende. bende bilmiyordum bu 4 saat tutma olayını dün senden duydum işte. dün yaptıgımın bu kadar net çıkmamasının sebebi olabilir bence. olsun umutsuzluga yer yok. sen gene kocişini yakaLa boş geçirme kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile

hadi gözün aydın canım benim sana bi sorum olacak 2gündür bende koyu çizgileri tutturdum yarın tekrar test yapayımmı ne dersiniz

:)))) benim sefgilim artık bana önce biraz dinleniyim nooolur demeye başladı zaten :))) ama dinlenmek yok diyorum napıyım böyle de komik oluyor ama... bir de işte bende kuruluktan dolayı çok acı oluyor ama herşey bebişler için. Allah ın izniyle bu mubarek aylarda hepimize bebek sahibi olmak nasip olur inşallah.

sağol canımmmm a.s.
seninde gözün aydın o zaman sende yakaLamissin :lepi:
vaLLa biLmiyorum ki canımm ben çok aLdim ki hergün yapayim diye. Bende bu ay iLk kez kuLLaniyorum scuba ve kitty'e soraLim bakaLim onLar ne diyecek.

hadi gözün aydın canım benim sana bi sorum olacak 2gündür bende koyu çizgileri tutturdum yarın tekrar test yapayımmı ne dersiniz

yap canım yap, ne olur ne olmaz. belki çift olarak devam eder. hem topc de okuduğum kadarıyla hamile olan arkadaşlarımızda hep çift çizgi olarak devam etmiş. belki hamişsindir canım ne harika olur :sm_cool:

:roflol::roflol::roflol::roflol: ay bunLarin hepsi ayni desene. Amman komik faLan dinLeme tuttuğun gibi adamı at yatağa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 dün geLdi yemeğini faLan yedi. hadi dedim. ne hadisi dedi.eLinden tuttum götürdüm :dance::dance: kendime inanamyorum bazen böyLe şeyLer yaptığım için ama napaLım herşey bebiş için başa geLen çekiLir hahahha :sm_cool:
benim kuruLuk oLmuyor çok şükür o konuda sorunum yok. :jeyyar:
bebişlerimz geLince hatırLamayız biLe bu çektikLerimizi bosver cnmm. ınsallah canımmmm insallahhhhh
:

Son düzenleme:
yap canım yap, ne olur ne olmaz. belki çift olarak devam eder. hem topc de okuduğum kadarıyla hamile olan arkadaşlarımızda hep çift çizgi olarak devam etmiş. belki hamişsindir canım ne harika olur :sm_cool:

ay canım kız seni allahmı söyletti pardon allahmı yazdırdı ne güzel temenliler allah herkese nasip etsin bizleride ayırmasın içinden

sağol canımmmm a.s.
vaLLa biLmiyorum ki canımm ben çok aLdim ki hergün yapayim diye. Bende bu ay iLk kez kuLLaniyorum scuba ve kitty'e soraLim bakaLim onLar ne diyecek.

bende bu ay ilk defa kullanıyorum çok tecrübesizim bu testlerle ilgili kitty nerelerdesin duy sesimizi

canım ben ilk 9.günümde 2 koyu çizgi gördüm bu arada ben ovulasyon testini ilk kez denemiştim.o gün günlerden çarşamba idi.eşime haber verdim gel diye o da ancak cuma günü gelebilmişti.10. ve 11. 12. günümde çizgiler iyice silikleşmişti.13.günde ise çizgi koyulaşmıştı ama aynı koyulkta değildi.ben 11.,12.,13. günleri değerlendirebildik.sonra eşim gitmek zorunda kaldı.14.gün ovulasyon testimde iki çizgi de aynı koyuluktaydı ama maalesef eşim yoktu.o kadar çok üzülmüştük ki bu ay da bebişimiz olmayacak diye....15.gün çizgi yine silikleşmişti.sonra hep silik çizgiler çıktı.24. gün yaptım yine çizgi koyulaşmıştı.26.günde yine 2.çizgi koyu idi.sanırım gebelikten dolayı ovulasyon testinde de koyu çizgi çıkıyodu.canım bence tüm fırsatları değerlendir.bu ay ben de beklemiyodum ama oldu işte.darısı tüm bebiş isteyenlerin başına

sağol canımmmm a.s.

sen testi yapmadan önce 4saat bekliyormusun ben dün öylesine bi bakayım dedim saat tutmadan hemen çıktı bugünde çok beklemedim sen nasıl yapıyorsun

olgaycım yani anladığım kadarıyla sadece 11,12,13. günlerde çalıştınız ve hamilesin. harika canım yaaa. inşallah bizler de buraya seninki gibi mutluluk haberlerimizi yazabiliriz. Allah seni ve bebişini nazarladan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…