- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.261
ayyy canım çok sevindim. hiç sorunsuz çok sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına. bu testin en güzel tarafı bu 2 gün öncesinde haber vermesi. bende bir dahaki ay eşimden ayrı olucam senin gibi testi yapıp yanımamı çağırsam acaba. ben de senin gibi 3. ayımda kullandım testleri inşallah ilk ayda sonuç alabilirim bende :Saruboceq: sağol canım duaların için.
canım teşekkür ederim.inşallah kuzucuğunu sen de bir an önce kucağına alırsın.canım bence tüm fırsatları değerlendir.benim eşimle çalışma yaptığım günlerde 2.çizgi biraz silikti.
eşim diyoki bana onlar fazla olanlar zaten giden gitmiştir çoktan diyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay dur resmini ekliyimmmm kaydirigubbakcemile3 ya ben zaten bu günlerde deniyordum hep testlede onaylandı ama genede umudum yok :gitme: eşim ameliyat oldu 2 temmuzda sayımızda sorun yoktu ama hareketlimizde vardı biraz dr düzelir dedi ama bilmiyorum ben genede çalışıyım dimiii amaaa kaydirigubbakcemile3
eşimde dyor ki: yeter iliğimi kemiğimi kuruttun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 dışarda çalışıyorum evde gelip birde evde çalışıyorum hahahah :dance::dance:
ay insallah tutar canımm. sen yaptın mı test bugun ? kaydirigubbakcemile5
ayy handecim iyi dileklerin için teşekkür ederim canımmm :1hug: inşallah dediğin gibi olur bu mübarek ayda doluverir göbişlerimizzzzz:Saruboceq:
ovulasyon testinde bile çift çizgiyi görünce nasıL sevindim, gebeLik testinde görsem demek ki naparım sositososito
hadi bakalım darısı senin ve kızarmayanların başına
tühh neyse sıkma canını canımmm eve gittiğinde yaparsın sende. bende bilmiyordum bu 4 saat tutma olayını dün senden duydum işte. dün yaptıgımın bu kadar net çıkmamasının sebebi olabilir bence. olsun umutsuzluga yer yok. sen gene kocişini yakaLa boş geçirme kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile
hadi gözün aydın canım benim sana bi sorum olacak 2gündür bende koyu çizgileri tutturdum yarın tekrar test yapayımmı ne dersiniz
:)))) benim sefgilim artık bana önce biraz dinleniyim nooolur demeye başladı zaten :))) ama dinlenmek yok diyorum napıyım böyle de komik oluyor ama... bir de işte bende kuruluktan dolayı çok acı oluyor ama herşey bebişler için. Allah ın izniyle bu mubarek aylarda hepimize bebek sahibi olmak nasip olur inşallah.
yap canım yap, ne olur ne olmaz. belki çift olarak devam eder. hem topc de okuduğum kadarıyla hamile olan arkadaşlarımızda hep çift çizgi olarak devam etmiş. belki hamişsindir canım ne harika olur :sm_cool:
sağol canımmmm a.s.
seninde gözün aydın o zaman sende yakaLamissin :lepi:
vaLLa biLmiyorum ki canımm ben çok aLdim ki hergün yapayim diye. Bende bu ay iLk kez kuLLaniyorum scuba ve kitty'e soraLim bakaLim onLar ne diyecek.
canım içtenliğin için, temennilerin için Allah senden razı olsun. bizim de çalıştığımız günlerde çizgim ikinciyle aynı değildi zaten fotoğrafını eklemiştim. peki sen sonradan tam koyulaşmış çizgiyi de görmüş müydün canım? inşallah Allah bizlere de nasip eder.
ay canım kız seni allahmı söyletti pardon allahmı yazdırdı ne güzel temenliler allah herkese nasip etsin bizleride ayırmasın içinden
sağol canımmmm a.s.
seninde gözün aydın o zaman sende yakaLamissin :lepi:
vaLLa biLmiyorum ki canımm ben çok aLdim ki hergün yapayim diye. Bende bu ay iLk kez kuLLaniyorum scuba ve kitty'e soraLim bakaLim onLar ne diyecek.
canım ben ilk 9.günümde 2 koyu çizgi gördüm bu arada ben ovulasyon testini ilk kez denemiştim.o gün günlerden çarşamba idi.eşime haber verdim gel diye o da ancak cuma günü gelebilmişti.10. ve 11. 12. günümde çizgiler iyice silikleşmişti.13.günde ise çizgi koyulaşmıştı ama aynı koyulkta değildi.ben 11.,12.,13. günleri değerlendirebildik.sonra eşim gitmek zorunda kaldı.14.gün ovulasyon testimde iki çizgi de aynı koyuluktaydı ama maalesef eşim yoktu.o kadar çok üzülmüştük ki bu ay da bebişimiz olmayacak diye....15.gün çizgi yine silikleşmişti.sonra hep silik çizgiler çıktı.24. gün yaptım yine çizgi koyulaşmıştı.26.günde yine 2.çizgi koyu idi.sanırım gebelikten dolayı ovulasyon testinde de koyu çizgi çıkıyodu.canım bence tüm fırsatları değerlendir.bu ay ben de beklemiyodum ama oldu işte.darısı tüm bebiş isteyenlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?