- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.281
sen testi yapmadan önce 4saat bekliyormusun ben dün öylesine bi bakayım dedim saat tutmadan hemen çıktı bugünde çok beklemedim sen nasıl yapıyorsun
Slm kızlar ya kızlar yumurta takİbİne gÖre bİrlİkte olunca beklİyormusunuz yatakta sırtÜstÜ bİr saat felan
kızlar yataktan kalkamadım ya geç kaldım kusura bakmayın. ilk koyu çizgiyi gördükten sonra yapmanıza gerek yok. bakmayın bende test var diye 4 gün yaptım 4. silikleşti biraz bıraktım yapmıyorum. ama birkaç gün sonra bakabilirim hehe hamilelik testi niyetine kaydirigubbakcemile3
anammm ne yatağı kız bu saatte kaydirigubbakcemile3 scuba canım gördün mü benim testiiii resmini ekledim bakıver biii yorumla hihoyyyt
yapmaya gerek yok mu diyorsun yani? ay yok bende yaparım duramam :lepi:
scubcum hamiş misin sen yoksam opuyorumnanaktan
aman dikkat et kendine canım.
benimde hiç iştahım yok canım hiç birşey yemek istemiyor nedense.böyLe giderse oruç'u koLay tutucam sanırım :)
tamam canım değerlendiricem eşim geLsinde bi değerLendirmez miyim ayipsin kaydirigubbakcemile3 siLik cikana kadar yaparım bende senin gibi işte canim içim rahat etsin diye.
afiyet olsun sana canım.
sende pko yoktu galiba genelde pko olanlara veriliyo diye biliyorum bu hap insülin direncini kırdığı için bazı kişilerde regli düzene girende var hamile kalandakaydirigubbakcemile3 ben etkisini sadece tedavideyken anlıyorum kaydirigubbakcemile2bende kilo vermeye etkisi olmadı kendi çabamla verdim 14kilo reglimide düzenlemedi :umursamaz:kız o şeker ilacı banada verdi drum iştağımı kontrol altına almak için o işedemi yarıyor bende hiç değişiklik yapmadı yalnız
sende pko yoktu galiba genelde pko olanlara veriliyo diye biliyorum bu hap insülin direncini kırdığı için bazı kişilerde regli düzene girende var hamile kalandakaydirigubbakcemile3 ben etkisini sadece tedavideyken anlıyorum kaydirigubbakcemile2bende kilo vermeye etkisi olmadı kendi çabamla verdim 14kilo reglimide düzenlemedi :umursamaz:
ya aica cım bana ne oldu bugün bilmiyorum. öyle içime hamile haberi alacakmışım gibi doğuyor sabahtan beri. bir de şöyle bişi var kendim de hamile moduna girdim noolduysa. Allah hayır etsin :)))
Ay inşallahkızzzz inşallahhh hadi bakaLımmmm :Saruboceq: 2tane hamişimiz var bakaLım siradaki hamişLer kim Olacak kaydirigubbakcemile3
inşallah hepimiz hamile listesine gireriz canlarım kaydirigubbakcemile5
Kızlar tecrÜbelİ arkadaŞlar ben sabah İlk İdrarımı yaptım 8buÇukta 10 buÇukta testİ yaptım 2cİ Çİzgİ hala koyu Çıktı dÜnde koyu ÇıkmıŞtı ama bugÜn kasıklarım Çok agrıyor ne yapmalıyım bİ yol gÖsterİn bugun ÇalıŞma Şartmı Çok canım yanıyor
kitty ne kadar güzel anlatmışsın canım. evet tek çizgi düşmanı olduk. yaşasın çift çizgiler. hem hayatta herşeyin bir eşi olması güzel değil mi? ne o öyle tek başına kalmak aaaaaaaa yalnızlık Allah'a mahsus. çabuk kızarıp çift olsun bu çizgilerklava:
off gülaycım malesef o dert bende de var. kuruluk problemi yaşıyorum ne yazık ki. böyle bu gece olacak bilinciyle olunca oluyor o kuruluk sanırım. eşim de yazık üzülüyor ama gerçekten özellikle ilk başladığımızda oldukça acı hissediyorum. zaten tahriş oluyorum. hani bir gün ara verme lüksümüz olsa biraz toparlanıcam ama. aman bebişler gelsin de bunları hatırlamayız bile...
amin canım.inşallah. ben de senin gibi ovulasyonda bile çift çizgi görünce heyacanlanıyorum.inşallah açık renk bile olsa gebelik testinde görelim şu çift çizgiyi artık.
gölgesine bile razıyım.
kızlar bişi sorcam biraz özel gerçi ama :kedi: bizbizeyiz nasıl olsa :) benim bugün çok akıntım var şeffaf olandan hani. önceden de olurdu ama bu kadar yoğun diildi sanki. acaba diyorum dün akşam çalıştık ya eşimden kalanlar olmasın. ama bu kadar uzun sürebilir mi?? offf yaaa...:kedi:
insallah gülaycımm insallah :)
kızlar yaptım testi yapar yapmaz ikinci çizgide kızardı... hemde dünkinden daha kırmızı test çizgisiyle aynı koyulukta ay çok heyecanlandımmmmmmkaydirigubbakcemile3 dünü degerlendirdim bugunude degerlendirmem gerek :lepi: az sonra resmini eklerimmmmm :lepi:
bu arada ben işyerinde yapacaktım testi ama getirmeyi unutmuşum(( eve gidip yapınca da anca 2 saatlik idrarla yapabiliyorum. akşama doğru daha çok wc ihtiyacı duyuyorum çünkü. napalım kısmet böyleymiş.
sağol canımmmm a.s.
seninde gözün aydın o zaman sende yakaLamissin :lepi:
vaLLa biLmiyorum ki canımm ben çok aLdim ki hergün yapayim diye. Bende bu ay iLk kez kuLLaniyorum scuba ve kitty'e soraLim bakaLim onLar ne diyecek.
bende bu ay ilk defa kullanıyorum çok tecrübesizim bu testlerle ilgili kitty nerelerdesin duy sesimizi
Slm kızlar ya kızlar yumurta takİbİne gÖre bİrlİkte olunca beklİyormusunuz yatakta sırtÜstÜ bİr saat felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?