Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlar yataktan kalkamadım ya geç kaldım kusura bakmayın. ilk koyu çizgiyi gördükten sonra yapmanıza gerek yok. bakmayın bende test var diye 4 gün yaptım 4. silikleşti biraz bıraktım yapmıyorum. ama birkaç gün sonra bakabilirim hehe hamilelik testi niyetine kaydirigubbakcemile3

sen testi yapmadan önce 4saat bekliyormusun ben dün öylesine bi bakayım dedim saat tutmadan hemen çıktı bugünde çok beklemedim sen nasıl yapıyorsun

evet canım bugün bekledim dün beklememiştim. bende bilmiyordum işte sadece 2 saat sıvı tüketmemek gerektigini ve ilk idrarla yapılmamasını biliyordum. 4 saat tutulmasını bilmiyordum. bugün 4 saat tuttum ve 2 saat sıvı almadım yaptım. zaten bugün başlamam gerekti oda pozitif çıktı işte :lepi:

Slm kızlar ya kızlar yumurta takıbıne gÖre bırlıkte olunca beklıyormusunuz yatakta sırtÜstÜ bır saat felan

selam canım. ben dün yastık koydum popomun altına yaklasik 30dk kadar yattım sırt üstü. billmiyorum faydası olur mu.ne kadar dogru.

anammm ne yatağı kız bu saatte kaydirigubbakcemile3 scuba canım gördün mü benim testiiii resmini ekledim bakıver biii yorumla hihoyyyt
yapmaya gerek yok mu diyorsun yani? ay yok bende yaparım duramam :lepi:

anammm ne yatağı kız bu saatte kaydirigubbakcemile3 scuba canım gördün mü benim testiiii resmini ekledim bakıver biii yorumla hihoyyyt
yapmaya gerek yok mu diyorsun yani? ay yok bende yaparım duramam :lepi:

gördüm canım aynı benimki gibi test çizgisinden bile koyu. bugün yumurtalığında hafif batmalar olabilir birde akıntın çok artıcak. özellikle bu akşamı iyi değerlendir. canım nasılsa fazla testlerimiz yap istersen için rahat eder. siliği gördükten sonra bırakırsın. ya bende anlamadım kalkamadım yataktan tansiyonum düştü heralde hiç iştağım yok birazdan kahvaltı yapıcam bakalım.

aman dikkat et kendine canım.
benimde hiç iştahım yok canım hiç birşey yemek istemiyor nedense.böyLe giderse oruç'u koLay tutucam sanırım :)
tamam canım değerlendiricem eşim geLsinde bi değerLendirmez miyim ayipsin kaydirigubbakcemile3 siLik cikana kadar yaparım bende senin gibi işte canim içim rahat etsin diye.
afiyet olsun sana canım.

çok sağol canım opuyorumnanaktan

ya aica cım bana ne oldu bugün bilmiyorum. öyle içime hamile haberi alacakmışım gibi doğuyor sabahtan beri. bir de şöyle bişi var kendim de hamile moduna girdim noolduysa. Allah hayır etsin :)))

Ay inşallahkızzzz inşallahhh hadi bakaLımmmm :Saruboceq: 2tane hamişimiz var bakaLım siradaki hamişLer kim Olacak kaydirigubbakcemile3

kız o şeker ilacı banada verdi drum iştağımı kontrol altına almak için o işedemi yarıyor bende hiç değişiklik yapmadı yalnız
sende pko yoktu galiba genelde pko olanlara veriliyo diye biliyorum bu hap insülin direncini kırdığı için bazı kişilerde regli düzene girende var hamile kalandakaydirigubbakcemile3 ben etkisini sadece tedavideyken anlıyorum kaydirigubbakcemile2bende kilo vermeye etkisi olmadı kendi çabamla verdim 14kilo reglimide düzenlemedi :umursamaz:

benim bildiğim tahlillere ve drun söylediğine göre yok pko. ama senede 1 falan gecikir adetim aslında evlendikten sonra oldu oda 2 senede 2 kere. ben sadece birkaç kilo verebildim ama düzenli içmedim zaten.

ya aica cım bana ne oldu bugün bilmiyorum. öyle içime hamile haberi alacakmışım gibi doğuyor sabahtan beri. bir de şöyle bişi var kendim de hamile moduna girdim noolduysa. Allah hayır etsin :)))

Ay inşallahkızzzz inşallahhh hadi bakaLımmmm :Saruboceq: 2tane hamişimiz var bakaLım siradaki hamişLer kim Olacak kaydirigubbakcemile3

inşallah hepimiz hamile listesine gireriz canlarım kaydirigubbakcemile5

amin kızlar opuyorumnanaktan

canım ovulasyon testini sabahki idrarla yapmıyoruz yanıltıcı olabiliyormus onun icin ögleden sonra 4 -5 gibi yapılması daha iyiymiş ikinci cizgi koyulastıktan sonra 2-3 gun calısacaksın canmım opuyorumnanaktan

sen daha guzel anlatmıssın canım superrrr alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile5

canım kuruluk icin bence bunu dene ben kullanmadım ama kulananlar faydasını göruyormus yerimseniben

Pre~Seed Kişisel Nemlendirici, vajinal kanal içinde en doğal sekresyonun sağlanması için tasarlanmıştır. Bir nevi vaginal sıvının birebir kopyası-taklidi olarak düşünülebilir. Çünkü vajinal sıvının PH derecesi ile birebir aynıdır. Böylece spermlere zarar vermeden, spermlerin yapısını etkilemeden vajina kanalı boyunca akışkanlığı sağlayarak spermlerin rahatça haraket ederek yumurta ile buluşmasına izin verir.

Hamile kalmaya çalışılan ve özellikle vajinal kuruluğun arttığı dönemlerde, diğer ürünlerin spermler üzerindeki zararlı etkilerinden korunmak gerektiğinde kullanılabilir.

Ayrıca, Cinsel yönden aktif olan her kadın, zaman zaman vajinal kuruluk yaşayabilir. Bu dönemlerde kuruluğun giderilmesi için kullanılan yağ, vazelin, krem v.s. gibi ürünler vaginal sorunlara sebep olabilir, spermlere zarar verebilir ve spermlerin rahat hareket etmelerine engel olan bir bariyer oluşturabilir.

Bu tip rahatsızlığı olan bayanlar yada bu vajinal kuruluk problemi yaşayanlar Pre~Seed Kişisel Nemlendiriciyi güvenle kullanabilir.

Pre~Seed Amerikan INGFertility Firması tarafından üretilen ve Dr. Joanna Ellington ve ekibi tarafından bulunan ürün, tüm Avrupa ve Amerika’da vajinal kuruluk problemi dönemlerinde rahatlık sağlanması ve hamile kalmaya yardımcı ürün olarak kullanılmakta ve tavsiye edilmektedir.

* Fertilite (Doğurganlık-Yumurtlama ) dönemindeki servikal mukusa uygun ph yapısındadır.
* Özellikle spermlere hasar vermemek amacıyla üretilmiştir.
* Antioksidan destek için katkılıdır.
* Dahili uygulama da vajina ve serviksi kaplar.
* Klinik olarak denenmiş ve doktorlar tarafından tavsiye edilmektedir.

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/222939-preseed-kullananlar.html

amin canım.inşallah. ben de senin gibi ovulasyonda bile çift çizgi görünce heyacanlanıyorum.inşallah açık renk bile olsa gebelik testinde görelim şu çift çizgiyi artık.
gölgesine bile razıyım.

inşallah o gunlerde gelecek canım :1hug:

şefaf akıntı bence yumurtlamadan canım ötekiler zaten renk ve koku olarak farklı :1hug:

göLgemde çıkmış kaydirigubbakcemile3 napim güneş geliyordu parlıyordu bende parlamaması için her şekiL çektim testi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cok sevindin canım hadi bakalım simdi 2-3 gun durmak yok calısıyoruz :1hug:

bu arada ben işyerinde yapacaktım testi ama getirmeyi unutmuşum (( eve gidip yapınca da anca 2 saatlik idrarla yapabiliyorum. akşama doğru daha çok wc ihtiyacı duyuyorum çünkü. napalım kısmet böyleymiş.

yapamsan bile bugunde calıs canım birsey kaybetmiş olmazsın :1hug:

sağol canımmmm a.s.
seninde gözün aydın o zaman sende yakaLamissin :lepi:
vaLLa biLmiyorum ki canımm ben çok aLdim ki hergün yapayim diye. Bende bu ay iLk kez kuLLaniyorum scuba ve kitty'e soraLim bakaLim onLar ne diyecek.

ne soracaksın canım ?

bende bu ay ilk defa kullanıyorum çok tecrübesizim bu testlerle ilgili kitty nerelerdesin duy sesimizi

geldim canım ziv ziv geziyordum duydum sesinizi geldim kaydirigubbakcemile3
Slm kızlar ya kızlar yumurta takİbİne gÖre bİrlİkte olunca beklİyormusunuz yatakta sırtÜstÜ bİr saat felan

evet canım ayaklarını havaya kaldırıp bekle poponun altınada yastık koy :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…