- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.601
hemen çekiyorum bakalım buraya koyabilecekmiyim ama nasıl koyarım buraya kısaca anlatabilirmisin
hemen çekiyorum bakalım buraya koyabilecekmiyim ama nasıl koyarım buraya kısaca anlatabilirmisin
kızlar bu sefer eklendi ama bulanık çıktı makinede flaşı açsam bembeyaz açmasam kapkaranlık çıkıyordu o yüzden bende flaşsız bir modda çektim bulanık anlarsınız umarım
kızlar bu sefer eklendi ama bulanık çıktı makinede flaşı açsam bembeyaz açmasam kapkaranlık çıkıyordu o yüzden bende flaşsız bir modda çektim bulanık anlarsınız umarım
ben 2,8 aylık evliyim pko olduğumu bekarlığımdan beri bildiğim için hiç korunmadım bu süre içinde sadece 3 kere klomenle takip yaptırdım ilki 2007 martta idi günde 3 tane kullandığım için epey yumurtan olmuş dedi dr um özel muayenehanesine gitmiştim çatlama iğnesi yapıcakmısınız dedim gerek yok dedi ve ilişki önerdi yaptık ama olmadı sonra çalıştım ara verdim takmadım kafaya ama korunmadımda olmadı yine 2008 in son ayı ve 2009 un ilk aylarında yine 3 ay dr a gittim bu 3 ayın ilk ayında klomeni günde 2 kere kullanarak takip yapıldı 3 tane yumurtam gelişti 11 mm de kaldı ve sonraki ay bu yumurtalardan biri kist olarak kaldı ve bu yüzden doğum kontrol hapı kullandım d.k. hapından sonraki ay da klomen yine günde 2 tane kullandım ve hiç yumurtam olmadı zaten o ara işten çıktığım için ssk bitti ve dr a gitmedim ssk ile özel hastaneye gidiyordum zaten devlet hastanesine değil neyse yine bıraktım en son temmuzda ara kanamam oldu akıntılarım oldu yerleşme kanaması sandım ama fos çıktı ve dr a gititm baktı yara var dedi 3 tane antibiyotik yazdı ilaç iğne fitil şeklinde ama önce farlutal kullan adet ol ondan sonra dedi aynen öle yaptım 12 ağustosta adet oldum 13 ündede özel tüp bebek merkezi var buranın ilk muayene ve ön görüşmesi ücretsiz muyene etti ilk etapta antibiyotikleri kullaNma temiz rahmin dedi bu kadar ağır antibiyoik gerektirecek bişi yok dedi sonra pko nun ileri derecede olduğunu filan söledi bana tüp bebek öneri 4500 tl aşılama da olurmuş 750 tl ilaçlarla 1500 ğ bulurmuş ama riskliyiiş çok yumurta oluşmasından dolayı hipersitimilasyon sendromu yaşayabilirmişim ama tüp bebekte bütün yumurtaları topladıkları için böle bi risk yokmuş ama tabi nerdeee senede en fazla 2 kez yumurtlarmışım ne bilim çok umudumu kırdı ee para yok sosyal güvence yok bir kaç gün ağladım ama incir kürüne başladım bu arada bende hipglisemide var glucophage vermişti 2 sene önce dr hiç kullanmadım desem yeridir hep düzensiz bunu kullanmaya başladım bu ay hayıt tohumunun ilacı var onu aldım içiyorum ama inciri 3 günden sonra bıraktım çok tatlı dokunuyor böğürtlen kökü suyu içiyorum kaynattım bunu da ve arada işte unutmazsam bal tarçın çörekotu karışımı yiyorum ve akşmlarıda balpolenarısütü karışımı 2 gecede adaçayı yağı koydum alttan dün gece tampon bulamadığım için koyamadım tabii ama bugün yine koyarım bu arada kıslar resme yorum yapan yokmu
canım hakkında hayırlı olan neyse o olsun inşalah en kısa zamanda melegine kavusursun benden sana tavsiye bu kadar cok seyi karıstırma kas yapayım derken göz cıkarma sonra duzenli bir sekilde tek birsey dene sogan kürü yapıyor kızlar sonrasında incir kürü biribirini tammalayan seyler yani seninki cok karısık gibi geldi bana :uhm:
kıslar tekrar çektim uzaktan ya zaten ben burda görüyorum çok silik değil ama diğer çizgi kıpkırmızı onun kadar kırmızı değil ama buda bulanık neden böle anlamadım diğer foto makinesi de kuzende yoksa ondada denerdim
canımcığım soğanı rahatlıkla içen biriyim asla tiksinmedim ama hep 2 gün kullanıp bıraktım genelde evde olmuyordum hep dışarda o yüzden unuuyordum kalıyordu bide hep ya hamileysem soğan düşürürse korkusu oluyordu incire gelince çok tatlı bu yüzden şeker düşmesi de söz konusu olduğu için kaş yapayım derken göz çıkarmayayım dedim ve bıraktım böğürtlen kökünün şekeri düzenleyici yumurtalıkları uyarıcı ve rahmi kuvvetlendirici etkisi var diye biliyorum bununla hamile kalanı da duydum ama iyiyim bunu kullanınca incir çok rahatsız etti glucophage gelince metformin içeriyor pko lulara insülin direnci için veriyor dr lar hipoglisemi olsada olmasa da ama ben düzenli kullanmadım bu ay başladım reglimle birlikte aksatmıyorum hiç, hayıt tohumuna gelince hormonları düzenleyici etkisi var yardımcı olarak aldım onun dışında bal tarçın çörekotu arısütü polen bunlar gıda takviyesi kür olarak bakmıyorum zararı olmazda faydası olur mu bilmiyorum birde dua ediyorum çok inşallah kabul olur
canımcığım soğanı rahatlıkla içen biriyim asla tiksinmedim ama hep 2 gün kullanıp bıraktım genelde evde olmuyordum hep dışarda o yüzden unuuyordum kalıyordu bide hep ya hamileysem soğan düşürürse korkusu oluyordu incire gelince çok tatlı bu yüzden şeker düşmesi de söz konusu olduğu için kaş yapayım derken göz çıkarmayayım dedim ve bıraktım böğürtlen kökünün şekeri düzenleyici yumurtalıkları uyarıcı ve rahmi kuvvetlendirici etkisi var diye biliyorum bununla hamile kalanı da duydum ama iyiyim bunu kullanınca incir çok rahatsız etti glucophage gelince metformin içeriyor pko lulara insülin direnci için veriyor dr lar hipoglisemi olsada olmasa da ama ben düzenli kullanmadım bu ay başladım reglimle birlikte aksatmıyorum hiç, hayıt tohumuna gelince hormonları düzenleyici etkisi var yardımcı olarak aldım onun dışında bal tarçın çörekotu arısütü polen bunlar gıda takviyesi kür olarak bakmıyorum zararı olmazda faydası olur mu bilmiyorum birde dua ediyorum çok inşallah kabul olur
selam canlarım. kusura bakmayın çok acil çıkmam gerekti işten size de görüşürüz ben çıkıyorum diyemedim. şimdi eve geldim bir yemek koydum pişmesini beklerken size bir bakayım dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?