- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.621
merhabalar arkadaşlar ben size bişi sormak istedim ben bu ay ovülasyon testi aldım gittigidiyordan 16 tane ov. testi 4 tane gebelik testi var içinde ben pko hastasıyım ve bu ay ki siklusum 53 gün sürdü ama buda farlutal kullanarak oldu adetim yani farlutal kullanarak geldi ama bu ay bitkisel kürler uyguluyorum yumurtlamaya ayrdımcı şu an adetimin 8. günündeyim 5. gününde temizlendim ama yumurtalıklarımın olduğu bölgelerde çok hafif ağrılar var herhangi bir akıntı yok şimdi sizce bu testi ne zaman yapmaya başlamalıyım yardımcı olabilirseniz çok memnun kalırım
hoşbulduk tatlışım. idilim okudum yarın dr a gidiyormuşsun hayır haberler olsun inşallah kuzucum. ben inanıyorum ki sorun yok yaşadığın tatsız olaydan sonra normal dicek dr un görürsün bak :teselli:
kızlarr bu bal çörek otu neden geciktiriyo ki yumurtlamayı ben de kullandım hala da aklıma estikçe yiyorum ama??? yemesek mii
yanlış anlaşılmasın bilmiyorum geciktiriyormu. ama bende öyle oldu
kızlar selam bende geldim :)
eda ve hande sorucam sizi muzurlar :)
daha işi halledemedim,gelir gelmez uyudu çok yorgunum diye. bende ses etmedim güc toplasın gece hallederiz diye düşündüm hehehe.
kızlar selam bende geldim :)
eda ve hande sorucam sizi muzurlar :)
daha işi halledemedim,gelir gelmez uyudu çok yorgunum diye. bende ses etmedim güc toplasın gece hallederiz diye düşündüm hehehe.
canım madem soğan kürünü zorlanmadan içebiliyorsun devam et derim. 1-2 içemediğin olsada fayda görürsün ayrıca çocuk düşürmüyor kesinlikle. bence madem cidii pko var en az 3 ay dnemelisin soğan kürünü o bitince incir kürüne başlarsın onunda son günlerini havuçlu yaparsın. glukopage ı bana drum iştahımı kontrol etmem için verdi yarım kullanıyorum günde. ne kadar doğalda olsalar çok karıştırmamak konusunda kittyme katılıyorum.
diyene bak hiç yok yere bende bal tarçın çörek otu az da olsa kullandım bu ay belkide ondan gecikti yumurtlamam.
iyi yapmışsın ayçacım onlarada yazık ama dimi kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
canım bence denemek için bir tane yap. çok açık renkse ya da hala hiç çizgi yoksa 2-3 gün ara ver. o şekilde yap. çünkü iyice koyulaşmadan önce 2.çizgi çıkıyor kendini belli edecek şekilde. 2-3 gün arayla yap. çizgiyi epey görmeye başladığında hergün yaparsın.testlerin yeter böylece.
canımcığım kusura bakmayın yok oldum bi ara yemek yapıyorum bi yandan eşim gelir birazdan çünki soğan suyunu kullanacağım arkadaşım söz ama bıu ay yumurtlamam olursada kullanayımmı böğürtlen kökünden ümitleniyorum nedense inşallah olur allahım ve hamişler listesine bende girerim bu arada tarçın bal çörek otunun yumurta oluşmasında katkısı var diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?