Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

önemli değil canım akşam olunca hepimiz arada kocişlerle ilgilenmek için kayboluyoruz ara ara. hepsinin topiği var ayrı ayrı bir incele istersen

arkadaşlar bu aradahakkımda özetle ama gerekli bilgileri vermiştim size burda olmaktan memnun oldum ayrıca başka bir topicte de takılıyorum sürekli yazıyorum ama bundan sonra 2 tane topiğim var artık hep burda olacağım inşallah adresi sık kullanılanlarıma kaydettim bile

yok şekerler dünkünden çok daha silik öylesine bir çizgi çıktı. neyse kısmet...

kızlar kasıklarda ağrılar falan.. benim aklıma bişiler geliyor ama suscam :))))))))))

anam bunlar karı koca meraklı birşeyler kullanmaya şaka bir yana etkisini bilmediğiniz şeyleri kullanmayın. ay çin diyince zaten sinirlerim hopluyor. kocanada keçi boynuzu kürü içir canım bilmediğiniz şeyleri kullanmayın.

kıslar bu arada bişi daha aslında bu aralar bunu diğer arkadaşlara da çok söyler oldum aslında ibadetin duaların gizli olanı gizli yapılanı makbuldür ama ben size bilgi vermek amaçlı söylüyorum elinizi karnınıza koyup önce niyet edip dua edip ya şafi diye tesbih çekin ben yapıyorum rabbim inşallah kabul eder dua bol bol dua ki biliyorsunuz mübarek aylardayız rabbim bize yardım edecek inşallah ümit edelim hep inanalım rabbimden ümitle beklersek bu onun daha çok hoşuna gider eminin çünki bi tane tanrımız yaradınımız var o da allah her şey onun iki harften oluşan tek kelimesine bakar OL demesine bakar bunu biliyoruz allahım hepimize ya şafi adıyla muamele etsin yumurtalıklarımız oluşsun bebişlerimiz olsun inşallah

kızlar kasıklarda ağrılar falan.. benim aklıma bişiler geliyor ama suscam :))))))))))

ay iyki sustun kimse anlamadı he. o aklına gelen için çatlatmak lazım kafayı değil yumurtayı tabii. daha sonraki aşamaya geçemedik canım kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
ahh ahh beni dinlese keşke ama bişi var ben merakımdan değil ilk defa bu ay kullanıyorum bunları çünki çok umudumu kırdı bu ay gittiğim dr kendiliğimden yumurtlamam çok zormuş günlerce ağladım sonra silkelendim ve kendi çapımda bişiler yapıyorum eşimde keçiboynuzu kürünü denedi yani ben denettirdim ama içmedi çaput gibi tadı varmış nasıl oluyorsa çaputun tadı

amin canım hep dua ediyoruz bide böyle ederiz sağol canım

canım hoşgeldin aramıza a.s.
okudum canımmmm ben herseyin hayırlısı bizim de olucak bebişlerimiz,doluvericek göbişlerimizz a.s.

evet edacım ya resmen böyle saplanıyor agrı ve belimde agrıyor. CADIARZU
baya da ıslaklık olmus bugun kaçıncı değiştirişim günlük pedimi. sırnaşık şey

hande kız daha erken dur bakalım sana böyle malum oluyor birşeyler ama hadi bakalım hayırlısııı :teytey:
mümkünse sen ayın 4-6arası tahminler de bulun benimle ilgili daha erken çünkü. 6snda olmam lazım regli beklenen gün 6eylüll klava:

ne durumdasın adetini kaç gün geçti yani adet günün geçtimiki böle düşündün bilmiyorum ama inşallah vardır

regli bekleenen gün 6 eylülse şu aralarda yumurtlaman oluyor olamazmı

amin canım sağolasın her zaman ediyorum ben dua, bebiş isteyen bütün arkadaşlar için.

aman neler duyup görüyoruz. benim bir tanıdığım var ilk çocuğunu tüp bebekle yaptı. doğal yolları denedi olmadı. elinde raporu bile var doğal yoldan bebeği olmaz diye. öyle olunca hiç korunmadılar tabii ama nede bir uğraş bir çalışma olmıycak 1 tane var diyip vazgeçtiler kendiliğinden hamile kaldı inanamadı uzun süre. raporda elinde kaldı.

ne güzel inşallah rabbim bizleride raporlarla hastanelerle uğraştırmaz maddi manevi kayıplarımız olmadan verir tez zamanda

regli bekleenen gün 6 eylülse şu aralarda yumurtlaman oluyor olamazmı

evet canım benim periyodum 31gun.
13.gün basladim yapmaya kizarmistim,dünde kızarıktım dunude degerlendirdim. bugun de kızardım bugunu de degerlendiricem. Muhtemelen suan yumurtluyorum cunku kasıklarımda ağrılar var belim de agrıyor. Hayırlısı bakalım ne olacak.

canım ayçam bana eda çok malum oluyor ama ısrarla reddediyor hanfendi.. şimdi de senin için o hisler gelmeye başladı ama neler oluyo bana yahuuuu zemuszemus

hepimiz için o kadar istiyorum ki birer bebiş kalbimden geçen aklıma geliyor herhalde. inşallah da gerçek olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…