- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.661
ayy kızlar işte yaptığımdan daha koyu çıktı. resimde çok belli olmuyor yine ama bakın bakalım şekerler a.s.
ayy kızlar işte yaptığımdan daha koyu çıktı. resimde çok belli olmuyor yine ama bakın bakalım şekerler a.s.
canım 2 tane resim koymuşsun ama ikisindede 2. çizgilerin belirginliği aynı geldi aynı benimkide böyle şu an çok silik değil belli ama çok kırmızıda değil inşallah olur kırmızı
canım ayçam bana eda çok malum oluyor ama ısrarla reddediyor hanfendi.. şimdi de senin için o hisler gelmeye başladı ama neler oluyo bana yahuuuu zemuszemus
hepimiz için o kadar istiyorum ki birer bebiş kalbimden geçen aklıma geliyor herhalde. inşallah da gerçek olur :)
yok yok kızlar işte yaptığımı attım ben sinirlenipklava: bu ikisi aynı test demin yaptığım
bana neden 2. si koyu geldi onu sonramı çektin
canım benim ayçacım umut kesmek yok çalışmalara ve istemeye, dulara devam.
kuzularım ben çıkıyorum arkadaşlar uğrayacakmış kahveye. sonra bu akşam da çalışabilirsek çalışalım diyorum silik milik napalım hocanın dediği gibi ya tutarsa...
hepinizi çok öpüyorum iyi ki varsınız ve iyi ki hayatıma girdiniz Şeniz
handecim cok kızarık degil ama cokta silik degil tatlım bu. testleri bırakma sakın devam et cnmm.
benimkisi nasıl kıpkırmızıydı bugun baya zaman gecti baktım morarmıstı.insallah ise yarar ya sanmıyorum ama 3aydır böyle diyorum hep hüsran oluyor hep :)
edacımm napalım ama o cift cizgiyi gormek bile mutlu ediyor insanı. ben nasıl mutlu oluyorum 2 gundur anlatamam :))
slm kuzunaz benimde yumurtalıklarım çok ağrıyor ben tedavi görüyordum ama bu ay ara verdim ve çok garip bir şekilde yumurtalıklarım büyümüş çatlamış yumurtlamış rahim duvarıda ona karşılık vermiş gebe olma ihtimalin çok yüksek dedi dr içim içime sığmıyor kolay gelsin bu arada sen tedavi görüyor musun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?