Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ayy kızlar işte yaptığımdan daha koyu çıktı. resimde çok belli olmuyor yine ama bakın bakalım şekerler a.s.

canım 2 tane resim koymuşsun ama ikisindede 2. çizgilerin belirginliği aynı geldi aynı benimkide böyle şu an çok silik değil belli ama çok kırmızıda değil inşallah olur kırmızı

canım 2 tane resim koymuşsun ama ikisindede 2. çizgilerin belirginliği aynı geldi aynı benimkide böyle şu an çok silik değil belli ama çok kırmızıda değil inşallah olur kırmızı

ikisi de aynı testin fotosu canım. inşallah canım benim inşallah o kadar istiyorum ki hepimiz için Allahım bu mubarek aylarda kabul etsin dualarımızı inşallah.

handecim cok kızarık degil ama cokta silik degil tatlım bu. testleri bırakma sakın devam et cnmm.
benimkisi nasıl kıpkırmızıydı bugun baya zaman gecti baktım morarmıstı. insallah ise yarar ya sanmıyorum ama 3aydır böyle diyorum hep hüsran oluyor hep :)
edacımm napalım ama o cift cizgiyi gormek bile mutlu ediyor insanı. ben nasıl mutlu oluyorum 2 gundur anlatamam :))

canım benim reddedermiyim hiç ama daha erken böyle havaya girersem sonra çok üzülürüm diye korkuyorum. olsun burda hep beraber halay çekicez hepimiz için sırayla tabii

bende fark goremedim nedense. hande cnmmm benim 13.gunki gibi cıkmıs aynıı bu cizgi.. hani eklemistim ya ilk bi resim aynı o gibi olmus cnm bu. sanki senin testler bizimkilerden farklı gibi geldi bana lh yazıor yesil olan yerde.

canım benim ayçacım umut kesmek yok çalışmalara ve istemeye, dulara devam.

kuzularım ben çıkıyorum arkadaşlar uğrayacakmış kahveye. sonra bu akşam da çalışabilirsek çalışalım diyorum silik milik napalım hocanın dediği gibi ya tutarsa...

hepinizi çok öpüyorum iyi ki varsınız ve iyi ki hayatıma girdiniz Şeniz

bana neden 2. si koyu geldi onu sonramı çektin

çok cinsin evet canım onu 2 dk sonra çektim :)) hala hissediyorum ayrıca halaya hazırlan bence :)

ayçacım sen de çok cinsin ben de 13. güne benzettim ama şimdi biraz daha koyulaştı. hayırlısı be canım. bugünleri sakın kaçırma tamam mı tatlım :)

sizi seviyorum ve çooook öpüyoruuuum..

tamam cnm bende seni opuyorumm.
sende iyki varsın hepiniz iyki varsınız...
bende gidiyorum canlarımmmm bende öptümm sizleri. yarın gorusuruz a.s.

evet ya mutlu oluyor insan hatta heycanlanıyor. kendimi kaptırmamak için zorlanıyorum valla

, Aica+, BebekElover+, dem80, kuzunaz2, tuana0225 bende sizi öpüyorum canlarım bizde alış verişe çıkıcaz malum gece sahura kalkıcaz. hepinize hayırlı ramazanlar gece gelirim belki olmadı yarın görüşürüz

kızlar ben bilgisayarı mutfağa aldım bi yandan börek yapıcam içini hazırlıorum bir yandan da size yzıyorum eşim oruç tutmayacakmış işi biraz ağırda ya hemde günler uzun aşırı sıvı tüketiyor çok terliyor susuzluğa dayanamaz ki birde allahım aşırı sinirli oluyor tutsada o sinirle tövbe haşa boşa gider yani anlayacağınız 1 kilo yufkadan böek yapıyorum ama tek ben oruç tutucam eğer kaynım gelip alırsa eltime yollayacağım bi kısmını va mı isteyen :) bu arda yumurtalıklarımda sağ ve sol ağrılar hissediyorum yani hareketlilik tarzında bişiler ağrlar çok az ama

slm kuzunaz benimde yumurtalıklarım çok ağrıyor ben tedavi görüyordum ama bu ay ara verdim ve çok garip bir şekilde yumurtalıklarım büyümüş çatlamış yumurtlamış rahim duvarıda ona karşılık vermiş gebe olma ihtimalin çok yüksek dedi dr içim içime sığmıyor kolay gelsin bu arada sen tedavi görüyor musun canım

ay inşallah inşallah yarabbim öyledir mükemmel bişi bu senin için içine sığmıyor ama bizde böyle haberlerle inan çok mutlu oluyoruz ve umutlanıyoruz daha çok çok dikkatli ol ama kendine dikkat et yorulma vitamin al iyi beslen olurmu bebişin sana tutunmuştur inşallah

kizlar 83. sayfaya ovulasyonla hamileleri yazmistim.
benden sonra hamile kalan oldumu bilmiyorum
lütfen birisi benim yerime listeyi tutmaya devam etsin.
eger bu arada hamile ciktiysa listeye ekleyin. sayfalar dolmus, 163 olmus. o kadar kalacak zamanim yok
artik cok giremiyorum haftada bir iki defa ancak...
lütfen listemizi tutmaya devam edin.
kendinize iyi bakin
hayirli ramazanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…