- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.681
durucum bu arada seni öpüyorum opuyorumnanaktan
alış verişten döndüm kızlar kaydirigubbakcemile3 ama siz yokmusunuz ne :sinifsinif:
merhaba bayağı geç bir saatte alışveriş yapmışsın çalışıyormusun yoksa
yok tatlım ama fazla alış veriş yaptık eşime taşıttım kaydirigubbakcemile3 bizim burda 24 saat açık büyük marketler sıcak olduğu için herkes akşam yada gece alışveriş yapıyor zaten.
selam arkadaşlar ben yine geldim sizleri çok iyi anlamaya başladım bu ovulasyon testini insan yaptıkça yapası geliyormuş buarada demin yaptığım testi yüklüyorum öğlen yaptığımdan daha çok kızarmış sizlerde o değerli yorumlarınızla fark olup olmadığını söylerseniz sevinirim:)kaydirigubbakcemile2
anladım nerede oturuyorsun sanırım istanbulda değilsin mersin hatay antalya filan
evet gece yaptığın daha koyu gibi ama diğeri durduğu içinde silikleşmiş olabilir. biliyorum sürekli yapmak istiyor insan ben zor duruyorum ki bu ay 29 test kullandım elimde fazla olsa dayanamaz yapardım. ama kaçırmamak için hergün aynı saatlerde yapman lazım yani mümkünse 24 saat arayı geçirmeki kaçırmayasın. ama yakın gibi gözüküyor canım
evet gece yaptığın daha koyu gibi ama diğeri durduğu içinde silikleşmiş olabilir. biliyorum sürekli yapmak istiyor insan ben zor duruyorum ki bu ay 29 test kullandım elimde fazla olsa dayanamaz yapardım. ama kaçırmamak için hergün aynı saatlerde yapman lazım yani mümkünse 24 saat arayı geçirmeki kaçırmayasın. ama yakın gibi gözüküyor canım
kizlar 83. sayfaya ovulasyonla hamileleri yazmistim.
benden sonra hamile kalan oldumu bilmiyorum
lütfen birisi benim yerime listeyi tutmaya devam etsin.
eger bu arada hamile ciktiysa listeye ekleyin. sayfalar dolmus, 163 olmus. o kadar kalacak zamanim yok
artik cok giremiyorum haftada bir iki defa ancak...
lütfen listemizi tutmaya devam edin.
kendinize iyi bakin
hayirli ramazanlar
günaydın arkadaşlar
ben kk ' okuyucu fanatiklerinden yazarak pek katılamıyorum...ovulasyon testi kullanıyorum ve merak ediyorum tecrübeli arkadaşlar ovulasyon testinde en fazla kaç gün çift çizgi çıkar???benim 5 gündür çift çizgi çıkıyor da :))))a.s.
Cnm okudugum kadarıyla 2. çizgi silik çıkanlar genelde hamile oluyorlar. sanırım sende hamilesin. en net sonucu almak icin kan testi yaptırmalısın bence insallah hamissindir a.s.
nilyasa canım benim bildiğim 2 gün üstüste falan çıkabiliyor. aynı koyulukta olduklarına hatta 2. çizginin kontrol çizgisinden bile daha koyu olduğuna emin misin. çünkü öyle olması gerekiyor. eğer bu şekilde çıkıyorsa 5 gündür, hamile olma olasılığın var biliyor musun :teytey: bence ekleyebilirsen bir fotoğraf ekle beraber yorumlayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?