Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

vasfiyeciğim soruna tam cevap vermemişim devam edeyim , ben tedavi görmüyorum maalesef şu an sosyal güvencem ve maddi imkanım yok maalesef ne yapalım allahım a sığındım

Son düzenleme:
selam arkadaşlar ben yine geldim sizleri çok iyi anlamaya başladım bu ovulasyon testini insan yaptıkça yapası geliyormuş buarada demin yaptığım testi yüklüyorum öğlen yaptığımdan daha çok kızarmış sizlerde o değerli yorumlarınızla fark olup olmadığını söylerseniz sevinirim:)kaydirigubbakcemile2

yok tatlım ama fazla alış veriş yaptık eşime taşıttım kaydirigubbakcemile3 bizim burda 24 saat açık büyük marketler sıcak olduğu için herkes akşam yada gece alışveriş yapıyor zaten.

anladım nerede oturuyorsun sanırım istanbulda değilsin mersin hatay antalya filan

evet gece yaptığın daha koyu gibi ama diğeri durduğu içinde silikleşmiş olabilir. biliyorum sürekli yapmak istiyor insan ben zor duruyorum ki bu ay 29 test kullandım elimde fazla olsa dayanamaz yapardım. ama kaçırmamak için hergün aynı saatlerde yapman lazım yani mümkünse 24 saat arayı geçirmeki kaçırmayasın. ama yakın gibi gözüküyor canım

saol canım benim biliyorum hergün aynı saatlerde 4 saat içmek yok wc yok ama inan dayanamadım buarada bakalım bekleyeyim diğeri gibi silikleşirse ozaman ok ama silikleşmezse yakındır bari adetim geçsin yaaa benim zamanlamam kötü ne yapalım.

arkadaşım sana katılıyorum testi ilk 10 dakika içinde kale almak gerekiyor kullanma talimatında öyle yazıyor çünki bende akşam 18 de yaptım şimdi silik olmuş her iki çizgide silik

günaydın arkadaşlar

ben kk ' okuyucu fanatiklerinden yazarak pek katılamıyorum...ovulasyon testi kullanıyorum ve merak ediyorum tecrübeli arkadaşlar ovulasyon testinde en fazla kaç gün çift çizgi çıkar???benim 5 gündür çift çizgi çıkıyor da :))))a.s.

günaydın kızlaaar. ortalıkta kimsecikler yok daha :)

hepinize hayırlı ramazanlar ve hayırlı cumalar dilerim.

biran önce gelin yahu özlerim beeeeeeen

günaydın kızlaaar. ortalıkta kimsecikler yok daha :)

hepinize hayırlı ramazanlar ve hayırlı cumalar dilerim a.s.

biran önce gelin yahu özlerim beeeeeeen

QUOTE=idilengin;8592615]UMUTLU LıSTEMıZ
Bismilllahirahmanirahimmmm....

isim - ilk test tarihi-- SON DURUM

1.idil - / 14.08.2009 / silik çizgi
2.Bebekelover / 12.08.2009 / kızarmaya başladı
3.Aica / 11.08.2009 / kızarmaya başladıı
4.ıronik / 12.08.2009 / 17.08.2009 kızardıı
5.Tuana / 06.08.2009 / kızarmaya başladı
6.Scuba / / 27.09.2009 kızardıı
7.Gülay /10.08.2009 / 18.08.2009 / kızardı
8.kuzunaz / ...../......./kızarmaya baaşladı

HAMıŞLERıMıZZZ
1- ozg79
2- esrtml
3- christia-Louboutin
4- cancer
5- smhsmh
6- muhasebe22
7- busesarica
8- olgay
9- ducks
10-z3yc3
11-nurcan3368[/QUOTE]

canım kızlar liste yapmış devam ediyorlar merak etme....

nilyasa canım benim bildiğim 2 gün üstüste falan çıkabiliyor. aynı koyulukta olduklarına hatta 2. çizginin kontrol çizgisinden bile daha koyu olduğuna emin misin. çünkü öyle olması gerekiyor. eğer bu şekilde çıkıyorsa 5 gündür, hamile olma olasılığın var biliyor musun :teytey: bence ekleyebilirsen bir fotoğraf ekle beraber yorumlayalım.

Cnm okudugum kadarıyla 2. çizgi silik çıkanlar genelde hamile oluyorlar. sanırım sende hamilesin. en net sonucu almak icin kan testi yaptırmalısın bence insallah hamissindir a.s.

Çok teşekkür ederim cvp için Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese de bebiş versin. hastanelerde aratmasın. Hayırlı ramazanlar

fıstık aynı koyulukta değiller sadece 1 gün koyulaştı , 1 gün yapmadım dün bi daha yapayım dedim silik de olsa çıktı çizgi ama çoookkkk silik değil dikkatli bakmana gerek yok hemen görülüyor ilk sayfaları okudum onun için soruyorum acaba ???? mı diye dün akşam yaptığım tesle 5. gün çift çizgi :))))) inşallah öledir a.s.

canım şimdi anladım. bak geçmiş sayfalarda çizelgeler var onlara bir göz at. çift çizgi genelde sürekli çıkıyor canım. önemli olan iki çizginin aynı renk olması ya da ikinci çizginin kontrol çizgisinden bile daha koyu olması. maalesef mesela ben hiç aynı koyulukta yakalayamadım çok yaklaştım ama aynı rengi tutturamadım. bir arkadaş söylemişti hiç aynı renk olmadı ama en çok koyulaştığı zamanlarda yaptım ve hamile kaldım diye. sen oldukça koyulaşınca çalışmalara başla eşinle. inşallah Rabbim isteyen herkese bebeğini verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…