Ovulasyonla hamilelik anlaşılırmı?

Uyuyamayanguzelll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
567
254
103
Kızlar merhaba,
Benim normalde yarın adet olmam gerekiyor bir haftadır sol kasığımda batma sızı şeklinde agrılar var, iki gündür de hasta olcakmşm gibi ara ara sancı geliyor afedersiniz bazen ıslaklık oluyor eyvah bu ayda hamile değilim diyorum gidip bakıyorum bi şey yok. Az önce de nerden estiyse ovulasyon testi yaptım iki çizgi çıktı diğeri kadar koyu degil ama nerdeyse onun kadar belirgindi, adetten bi gün önce neden böyle çıkarki! Bunun hamilelikle bi ilgisi olabilirmi, böyle olupta hamile oldugunu öğrenen varmı? Saçmalıyorum belkide yine, bi umut işte kızlar..

İnşallah canımm geçen sene bu zmanlar bende aynı şeyleri yaşamıştım. Kasigimda batma ara ara sancılar ve suan çok şükür yanımda uyuyan 3 aylık oğlum var ben erken gebelik testiyle adetimden 2 gün önce hamile olduğumu ogrenmistim.

Darısı başıma canımm, ovulasyonda da çıkmıştı dimi doğru anladım
Evet canım sadece benim değil bi arkadaşımda gebelik testinden önce evde ovulasyon olduğu için onunla yapmıştı çift çizgiyi gördü ve ertesi gün gebelik testinde de pozitifdi. İnşallah seninde öyle olur. Rabbim gönlüne göre versin

Çok tesekkür ederimmm canım inşallahh o kadar mutlu oldumki yaş geldi gözümden inşallah dediğin gibidir, her ay bi umutla bekliyorum ama bu ay daha farklı çok bekledim çok umut ettim gerçekten, inş öyleyimdir

ben de ovülasyonla anlamıştım.bi baktım çift çizgi dedim ki herhalde adete yakın yumurtluyorum.ertesi gün de baktım yine çift çizgi.3 gün böyle gitti.sonra erken gebelik testi aldım bi baktım çift çizgihemen bi kan tahlili betahcg olmuş 201.fakat şöyle bi şey de var adete yakın dönemlerde çift çizgi olabiliyormuş.sen yine de 2-3 gün bekle bakalım.benim ikinci çizgim koyuydu silik değildi.

Valla bende ovulasyon testinden öğrendim adetim geçti evdede ovul testi vardı çift çizgi çıktı.sonra hemen gebelik aldırdım yaptım ikinci çizgi silik çıktı

erken gebelık testı ilişkiden kac gunn snr
ya da adetten kac gun once bellı edıyor:))

Dün gecede çok açık pembe akıntı geldi çok çok açıktı, şimdi bişey yok, bilemedimki kuzum bi gün daha beklesemmi! Beni umutlandıran ovulasyonda çift çizgi çıkması oldu hasta olursam çok üzülcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…