Ovulasyonla hamilelik anlaşılırmı?

yerlesme kanamasi olabilir o.
normal hamilelik testi yaptiniz mi?

Canim.niye korkuyorsun ki ya hamilesin dir ya da degilsindir. Ogrenirsin bu bekleme de son bulur. Sonuçta bekledice daha çok uzulceksin belirsizliği kaldır ortadan test yaptır canım. İnşallah hamilesindir

Yok canım henüz yapmadım diyorumya korkuyorum yapmaya yerlşme kanaması böyle adet zamanlarına denk gelebiliyormu?

Ayy ben bıle heyecanlandım korkacak bırsey yok:)
biz iki yıldır beklıyoruz

inşallah hamılesındır ama değilsen de üzülme , çalışmalara devam

Canim.niye korkuyorsun ki ya hamilesin dir ya da degilsindir. Ogrenirsin bu bekleme de son bulur. Sonuçta bekledice daha çok uzulceksin belirsizliği kaldır ortadan test yaptır canım. İnşallah hamilesindir
Tek çizgiyi görmekten korkuyorum canım valla elime kırmızı kalemi alıp oraya bi çizgi atasım gelio artık ama sonucu degiştirmez tabi keşke degiştirse..
Bi gün daha bekleyimde öyle yapym canım

bende hep pozitif cikiyordu adetten once ama hamile degildim. gercekten hamile oldugumda test yapmistim negatif cikti. bence bi gebelik testi al canim

Tek çizgiyi görmekten korkuyorum canım valla elime kırmızı kalemi alıp oraya bi çizgi atasım gelio artık ama sonucu degiştirmez tabi keşke degiştirse..
Bi gün daha bekleyimde öyle yapym canım
Bak biz iki senedir bekliyoruz:)
İnşallah kaleme gerek kalmaz kendiliğinden çizik çıkar
Bana da sinir gelıyo allahım ya diyorum bu kadar zor mu :))
Millet kazayla hamile kalıyor

Evet eger gebelik varsa ovulasyon testinde belli oluyor. Ben de cikmisti. Hayirlisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…