öyküm artık yok...

burningaura

herşey çok güzel olacak!!
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
1.673
22
683
43
Manisa
arkadaslarımla sevinçlerimi paylaşyım bugune kadar..şimdide yardımınıza dualarınıza ihtiyacım var...bebegimi 3 gün önce kaybettim..anlatması uzun..ve suanda halim yok..doktor ihmali çok büyük..kızım yokken nasıl yasarıjm bilmiyorum..dua edin bana olur mu??Allahj evlatlarınızı size bagıslasın..

sagol canım..bende şoktayım hala..kıyafetlerini yıkıyorum kaldırıyorum..sakinleştirici kullanıyorum..bilgisayarın karsısına oturmak rahatlatır dedim..ama duramıyorumsüt kesilsin diyye bir ialaç daha kullanıyorum..böyle işte..

ooooooof ya cnm benim Allah sabır versin çok büyük bi acı eminim.........senağlamasenağlamasenağlamasenağlama:teselli::teselli::teselli:​

gulsah canım yandı okurken allah sana sabır versin. bir anne için ne kadar zor. anne olunca anlıyor insan evlat acısının zorluğunu.
bol bol dua et sabır iste rabbimden . o herşeyin hayırlısını bilendir. öykün artık bir melek. sana şefaat edecek inşallah.

Son düzenleme:
haziran anneleri topiğinde olunca ve senin topiğini görünce şok oldum canım ya
bebişin oldu da vefatmı etti tam bilemiyorum ama başın sağolsun
derdine çözüm bulmayız belki ama ortak olup hafifletmek isteriz.
Allah sana sabır versin senağlama

rabbim sabır versin canım o kuzucun seni bekliyor cennette annesi ,Allahım onu almış cennetine
canım benim herşey insanoğlu için

Ay Gülşah cım Allah yardımcın olsun canım ya.Allah kuluna kaldıramayacağı yükü yüklemezmiş.Demek ki sen güçlü bir insanmışsın.Kolay değildir çok zordur ama inşallah bundan sonra sana öyle mutluluklar gelsinki acın biraz olsun hafiflesin.Annemde 1 haftalıkken evladını kaybetmiş ama şimdi dört tane çocuğu var.Zaman herşeyin ilacı.Allah'ım sana bol bol sabır versin.Kendini bırakma olurmu,güçlü olmaya çalış,şu an için senin sağlığın önemli.

Rabbim çok büyük sabırlar versin sana canım Allah gönlüne ferahlık versin.. ne diyim off çok üzüldüm ya..

çok zor canım ya...ben sadece 40 gün şçşmde olduğunu bilip kaybettim ve hep daha kötüsünü yaşatmasın Allah diye tesllisi ve duasıyla yaşıyorum....koca koca evlatlarını şehit verenleri falan düşünüyorum hep...Rabbim bizi sevdiklerimizle imtihan etmesin ve sabır versin.....
herşey bir imtihan.....ve bu dünya o kadar kısaki aslında.......cennette buluşursun öykünle...
canım benim ya....
Allah sabır versin......

canım benim ne denirki rabbim sabrını versinn..ama nasıl oldunu yazda bizde önlemimizi alalımm hayatımm...

umarım acını yaşadıktan ve kendini toparladıktan sonra tekrar bi evlat sahibi olursunn.

allahım nasıl olurr cok uzuldummmm:1shok::1shok::1shok:
basın saolsun canım cok uzuldum cokkk bole soylere hıç dayanamıyoum hemen kendı bebegım gelıyo aklımasenağlamasenağlama

offf neden arkadsım niye bööle oldu senı tanımasamda içim cız etti ama dayan nası oldu yaranı deşmek istemeyiz elbet ama aydınlat bizide..off yaa başın sağolsun

Ay allah sabir versin. Kisa sürede toparlarsin umarim. Mekani zaten cennet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…