öyküm artık yok...

canım artık cennet kapısında bi meleğin var..rabbime sığın zamanla dahada iyi hissedersin umarım kendini..eşinden annenden sevdiklerinden destek al sakın içine kapanıp dış dünyaya küsme rabbim sana sabırlar versin ama yalnı değilsin burda paylaş duygularını bizle canımm..

çok üzüldüm canım.allah sana,eşine ve yakınlarına sabırlar versin.ne diyeceğimi bilemiyorum çok kötü oldum yazdıklarını okurken.annem ve babamda evlat acısı yaşadı.abimi genç yaşta kaybettik bizde.çok zor olduğunu biliyorum.ölümün yaşı yok.kaç yaşında ölürse ölsün evlat acısı bambaşka bişey.annemim çığlığı,babamın şoktaki hali bugün gibi gözimün önünde.rabbim sabır versin.

başın sağolsun canım.acını paylaşıyorum inan ve başka bişey diyemiyorum.ben bile çok kötü oldum seni düşünüyorum.sabır güzelim allahın takdiri.

Başınız sagolsun... Eminim şuanda butun kelimeler senin için anlamsız ama acını içimizde hissettik. Allah sana sabırlarlar versin canım benim

canım Allah sana ve ailene sabır versin.herşeyin hayırlısı.seni cennette bekliyecek bi bebişin var onunla teselli ol .Allah yardımcınız olsun

Allah sabir versin canim.
Allah yardimcin olsun.başka söz de yazamiyorum okurken başim döndü.
Allah yaridmcin olsun

cnm allah sabır versinn..şu an hissettiklerimi kelimelere sığdıramıyorum...başın sağ olsun sabır diliyorum allah yardımcın olsun

başın sağolsun canım Allah başta sana ve ailene sabır versin. başka söylenebilecek bişey bulamıyorum ki senağlamasenağlamasenağlama

Canım ne diyeceğimi bilemiyorum, çok üzgünüm:çok üzgünüm:.Başınız sağ olsun.Allah sabır versin.Allahım dayanma gücü versin..Türkiyede insan sağlığı ne kadar ucuz bunu malesef tekrar anlamış olduk.:1no2:

başın sağolsun canım inan ne yazacağımı bilemiyorum acılar yaşandıkça olgunlaşıyor insan fakat evlat acısının tarifi mümkün değil seni çok iyi anlıyoruz sana eşine ve ailene sabır diliyorum canım

ne denebilir bilmiyorumki kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir durum sabır diliyorum Allahtan senin için .

canım başın sağolsun hangi hastane olduğunu cok merak ettim bunu sormanın sırası değil ama herkes bilsin diye soruyorum........

yarrabbim bu ne büyük acı allah sana sabır versin başın sağolsun çok üzgünüm çok fena oldum insan anne olunca anlıyor ne demek istediğini başın sağolsun

Ah canım kardeşim,inan çok ama çok üzüldüm,Allah sana sabır versin,dayanma gücü versin:teselli::çok üzgünüm:
Yazdıklarını okurken içim tükendi,zor günler yaşıyorsunsenağlama
İnşallah bir daha böyle birşey yaşamazsın,dilerim hiçbir anne böyle birşey yaşamazsenağlama
Sana ne desem ne söylesem bilemiyorum,tesellisi zor bir acı(
Dualarım seninle:a015:

canım inanki ne söylesek zaten şuan hiçbir şey seni teselli etmeyecektir..
rabbim sana ve ailene sabırlar versin...takdiri ilahi diyorum...başın sağolsun...melekdi yavrun melek oldu annesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…