öyküm artık yok...

off ya innamıyoruum..
Allahım böyle bir durumda söylenecek sözler ne kadar da boş geliyordur kim bilir.
ama unutma ne olur o seni cennetin kapısın da "annem olmadan girmem" diyerek bekliyor olacaktır..
allahım sen böyle imtihanlar yaşatma hiç birimize ne olur..
başın saolsun canım ya..

anlatamam çok üzüldüm canım. allah sabır versin. başınız saolsun..

bebegim gayet saglıklı gelişiyordu..son iki güne kadar bişey anlamadık..cuma günü gündüz doktora götürdük..nefesini dinledi..bogazı kızarmış dedi ve ilaç yazıp gönderdi(çocuk doktoru toplantıda oldugundan acil doktoru yazdı)gece annemin içine sinmedi yine götürelim dedi;bir yıgın gibiydi..halsiz bitkin..ememiyordu düşünün..en son emdigini kustu..devamlı uyku ahlindeydi..bizde götüdük..doktor şüphelendi aynı doktordu..röntgen istedi..filme garip garip baktı ve normal dogum mu dedi..evet dedim..iyice sasırdı..bu gece yatıralım dedi..oksijene bagladılar
bir ara çıkardım emzirdim kızımı çok açtı aglıyordu..bir anda mosmor oldu..gözleri döndü..annem hemen ters çevirdi..kurtardık..çocuk doktoru aramalarına ragmen hala ortada yok!!
tekrar fenalaşınca serum verdiler..ellerini bacaklarını delik deşik ettiler damar bulcaz diye..o bagardıkça ben binkere öldüm..
o gece bekledik basında annem 4 saat salladı onu uyusun diye..uyudu..sabah annem eve gitti kayınvalidem geldi..nobetçi hemşire kısa sürelerle emzir dedi..ama geceki olaydan korka korka emzirdim..sonra yine uyudu(1 2 dakika emzirdim..)doktor hanım 3 te teşrif ettii..zaturre teşhişi koydu tedaviye basladı ve yine nöbetteki hemşireye emzirmemi söyledi..morarma olursa kasıkla ver dedi..bu sefer benim annemle yalnızdık..az bişey emzirdeim ve agzından mememi zorla çektim..öyle açtıki..annem yine morardıgını gözünün döndügünü söyledi..koridorda bas bas bagırdım nöbetçi asagı inmiş..çagırdım geldi..annemin yanına gittik ve teyze evham yapma dedi güldü çıktı..çıktıktan 1 dakika sonra bebegim gözlerini anneme dikti ve agu dedi son kez ...,
daha fzla yazamıyorum..bunu bile zor yazdımm.dua edin nbe olur..ve ne derlerse desin büyükler mutlaka en ufak bişeyde doktora gidin..

,

Canım başınsağolsun, okurken boğazım düğüm düğüm oldu inan, allah meleğini kendi kanatları altına aldı canım,üzülme demek boş söylenecek kelime yok,allah sabır versin,allah yardımcın olsun bi tanem,

allah sana sabır versin arkadasım cektigin acıyı hiçbir soz dindiremez eminim içim paramparca oldu okurken allah sabır versin

senağlamaKahroldum!Okurken bile içim paramparça oldu..Canım Allah sana ve ailene sabır versin..senağlamasenağlamasenağlama

allah yardımcın olsun canımm :1no2:
bir kez daha anladımki tesadüf eseri yaşıyoruz bu ülkede yazık yazıkkk ne diyeyimm :1no2:

senağlamasenağlamasenağlamaçok zor cokkkk allah sana sabırlar versın arkadasım allah bırdaha yasatmasın boyle bır acı rabbım yavrularımızla sınama bızııısenağlama

rabbim sana sabır versin canım:1no2:.
okurken içim bölündü resmen ama yapcak bişey yok.
takdir ilahi.senağlama
dualarımız seninle ve meleğinle:1hug:.

canım benim henüz anne diilim ama yinede o kadar çok içim yandı senin acını tahmin edemiyorum bile.allahım en kısa zamanda sana sabırlar versin ve birazda olsa acını azaltıcak yeni mutluluklar yaşatsın inş canım........dualarımız seninle.....

ne yazacağımı bılemedım suan gözyaslarımı tutamıyorum senı tanımasamda yasına ortağız sakın unutma bende 7 haftalık hamıleyım allahım kımseye yasatmasın neler var su hayatta herşey bızler ıcın dayanacaksın ona kavuşacağın gunu beklıyceksın ama ınan senın kararınla olan hıçbızaman doğru zaman değil sakın bı delılık yapma yıne bebegın olcak cennettekı bebığinı hıç unutmayacaksın ama yenı mekelerın olacak senın onlara bakacak onları buyuteceksın tesellın hep bu olsun senınde dediğin gıbı sehıt anaları ne yapsın o kadar buyuttukten sonraa.....sabırlar dılerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…