Öyle Bir Derdim Var ki Lütfen Yardım edin :(

Çıkma teklifini kabul etmedin ama 1 sene boyunca sık görüştün bu nasıl oluyor yahu arkadasmi kaldınız sonra evlilik teklifi etti sevmediğiniz halde kabul ettiniz hangi kafayı yaşıyorsun sen? Adam kariyer sahibi maaşı falan iyimi adamın kariyerinemi geldiniz??

yani bu durumda senin eşin sadece bir imza meraklısıymış.... evet gerçekten çok garip.... böyle tipler genelde imzadan kaçar... seninki imza atayım ama eşlik adına hiçbir şey yapmayım demiş....

şöyle anlatayım ciddi anlamda beraber yaptıgımız evde tv izlemek ve yemek yemek bir de ailesine gitmek dışında hiç bir şey yok nişanlıyken her hafta sinemalara giderdik kahvaltılara yemeklere eglenceye .. Her dedigini yaparsam her şeyine susarsam mutluyuz onun dışında sürekli kavga çıkarır bagırır küfür eder bu paspas niye burda diye bile kvaga etti benimle yani

durum bu ise; adam ya psikopat, ciddi rahatsiz yada büyü yapildi..

Oooffff kacin gidin ailenize, caninizami susadiniz, bide not birakin "paspasi istedigin yere koy" diye...

evet kariyer sahibi maaşı iyi bana faydası yok o ayrı tabi arkadaş ortamımda sürekli bu kişiyle sevgili ol şöyle iyi böyle iyi şeklinde çok dolduruldum ama istemiyorum dedim en sonunda o kadar ısrarcıydıki ve ben o zamanlar bunalımdaydım evlen dedim kendi kendime evlendim iyi halt yedim biliyorum

köprüyü geçene kadar ayıya dayı demişler onu anladım canım kaynana gelin muhabbeti hep aynıdır zaten madem sevmiyorsun niye görüşüyorsun hadi görüştün niye evleniyosun. bence sen kendine bile itiraf edemiyorsun ama sonra değil önce sevmişsin

haklısın olabilir bilemiyorum o zamanlar çok farklıydı hayat bana o kadar şaşalı görünüyordu ki evlenirken bile düşünmedim hiç neyin ne oldugunu ama şunu iyi biliyorum gerçekten köprüyü geçene kadarmış herşey

Senin durumunun tutulur ve kurtarılır bir yanı yok.... Boşan ve kurtul... sende kurtul... eşinde kurtulsun.... Dua et çocuk yok... ve dikkat et olmasın da.... bu aileye bu adama çocuk yapılmaz....

Bu yüzden yazdım buraya zaten beni öyle bir pskolojiye soktuki başkalarına anormal gelen şeyler bana normal gelmeye başladı artık

Peki ikinci günü yataktan kovuldunuz, sevmeden evlendiniz, hangi ara sevdiniz bu adami? Ilk gece mi?
sevgi dediğim öyle zannediyorda olabilirim daha dogrusu korkuyorum fazlasıyla korkuyorum beni öyle bastırdıki onu hiç bulunmayacak bi erkek bende hayatıma devam edemeyeekmişim gibi geliyo ve şimdi boşanalım diyor ama sonra rahat verirmi onu da bilmiyorum çünkü hiç bir davranışı tutarlı degil

Sen evlilik değil, hapis hayatı yaşıyorsun, boşanmış olmak bundan kat kat iyidir. Baştan sevmediğin insanı, bu hareketleriyle nasıl sevdin acayip merak ettim.
Sigara baha içmesende aynı şey olacak bacım.o odun kocan annesinin etegının altından bi çıksın once.yav anasız yapamayacaksınız ne demeye kadınların hayatını zehır ediyorsunuz.

Bu adam normal değil ...
Bence boşanmak senin için hayırlısı olur ..
Zaten malı mülkü aile üstüne yapan adamın aklında hep ayrılık fikri vardır .

senın bu hıkayende evlılık goremedım cnm ben.. evlılık anlasma sadakat saygı sevgi ile olur.. burda sadece kusura bakma ama köle gibi gordum seni.. bu kölelıge omur boyu katlanıcakmısın

Tabiki evlilik bu değil. Çalışmıyormusunuz? mesleğiniz varmı.
Akllı uslu kendini bilirse kişi boşanmış olmak sizin tabirinizle dul olmak zor birşey değil.

adam başlı başına sorunlu ne istediğini bile bilmeyen biriyle evlisiniz.. sen tamam boşanalım dediğinde bile onu kabul etmeyecek gibi kendisi istediği halde.. amacı sana acı çektirmek...

boşanmak hiçde kötü bir şey değil ben 3 yıl olacak ikizlerim olduğu halde boşandım... boşanırsan kendini bu eziyetlerden kurtarırsın yok boşanmazsan bu eziyetlerin kat be katı seni bekliyor haberin ola...
etraf ne der lafını bırak bir kenara hayatını o adamın ellerinde heba etme..

canım bu evlilikten hayır gelmez.Kendi hayatını mahsfetme sana değer vremeyen bir adamla yaşanmaz.Boşan demek kolay diyeceksin biliyorum hiç kolay değil ama adam senden vazgeçmiş zaten

okuduklarıma inananmadım gerçekten..
kolay kolay hiç kimseye boşan demem.. ama sen boşan..
ne yazacağımı bilemiyorum gerçekten ama yaşın daha küçük.. bu adamdan ne kadar erken kurtulursan o kadar iyi senin için.. sakın ilerde düzelir diye düşünme bekleme asla düzelmez.. hele hele şiddet yanlısı ve cimriyse kendiyle birlikte mezara gidecek olan huylardan.. asla geçmez bekleme boşuna.. hele hele evliliğin ilk ayları kocanın sana en kibar en anlayışlı en sevgi dolu olayacağı zamanlardır..şimdi bu şekilde davranıyorsa ileriki zamanları düşünemiyorum bile..

ama kocandan çok sana kızdım.. nasıl kendini bu kadar ezdirdin.. ben şunu söylerim hep.. kocandan yada bir başkasından güzelsin,değerlisin,birtanesin demesini sana öyle davranmasını beklemeyeceksin... ben güzelim değerliyim birtaneyim diyeceksin.. sen kendine değerli görmezsen karşı taraf onu hissettiği an senin elinden tutup çıkarmaz dahada ezmeye çalışır... şimdiden sonra yapacağın şey ise boşanmam demeyeceksin istemesen bile deme... tamam veririm de dilekçeyi de hatta ver...daha seni durdurmuyorsa zaten boşan gitsin..inan değmez..bana kalırsa durdurmasını bile isteme ama boşanmak istemiyorsun o yüzden söylüyorum.. yaşına yazık gençliğine yazık..

Allah kurtarsın seni diyorum,başka da bir şey demiyorum kaç kurtar kendini o manyaktan

sen istesen de istemesen de bu evlilik er ya da geç bitecek, sen işin yoksa bi iş bulmaya çalış, hekesin yokluğuna alışılır, en fazla 1 sene sürünürsün aşkmndan ama hayatın kurtulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…