Öyle Bir Derdim Var ki Lütfen Yardım edin :(

bahane yapmış bencede.ama sen ne kadar severesen sev bence katlanma bu adama 6 ayda bu halde geldiyseniz daha sonrasını düşünemiyorum allah yardım etsin.

bende boşandım en fazla 3 ayda atlatırsın.belki daha kısa sürede çünkü kafanda rahatlayacak oh diyeceksin.

olayın sadece sigara olmadığğının farkında değilsin sanki.
adam seni ailenle görüştürmüyor,sana köle muamelesi yapıyor. boşan çocuk olmadan hemde.

Neler yaşadıgımı bilemezsin o kadar güzel yazmışsın ki gerçekten .. Ben ayrı ailenin çocuguyum o yüzden hep boşanma kelimesinden bile çok korktum bu yüzdende kendimi çok ezdirdim haklısın

ah canım ya.. bu adam seni ezerek kendi egosunu tatmin ediyor belli... kocanda aşağılık kompleksi var çok açık.. senin üniversite mezunu olduğunu bile çekemiyor olabilir.. her yorumunda bir kez daha boşanmak için sebep söylüyorsun... şirket sahibi ve cimri birde öyle mi? tekrar söylüyorum çok gençsin yaşına ve hayatına yazık etme.. en azından çocuk yapma uzun bi süre..dikkat et.. annen yanında mı peki olası bir ayrılık durumunda?

Ailem her zaman arkamada canım o konuda hiç bir problemim yok

İyi yapmışsın. hem çalışıp hemde ezilmek daha bir kötü.
Ama hayat böyle geçmez diyim...
Sakınnnnn çocuk yapma.. aman kazayla falan kaldım diye konu açarsın buraya

böyle bir evlilik olmaz ki
eşin genel olarak saygısız bir adam
seni hayat arkadaşı olarak görmemiş, belki yatak arkadaşı olarak görüyor
olur tarafını görmek istesem de göremedim canım
çalışmıyorsun sanırım, mesleğin var mı?

Senin yerinde olsam 5 dakika bile bu adamla evli kalmaz bosanirdim ..

Hatta beni bosadigi icinde sevincten havalara ucardim .
Ne bicim bir evlilik bu ..
Sana eziyet adamdan hala seviyorum diye bahs ediyorsun ..
Bosanmak istiyor diyede uzuluyosun ..
Bosver canim , sen adamin hizmetcisimisin ..
Bosan kurtul.

Ailem her zaman arkamada canım o konuda hiç bir problemim yok

ozaman bir daha söylerse dilekçe ver diye... çekinme ver.. zaten boşanmak isteyen adam git sen ver demez gider verir bir an önce boşanmak ister.. kocan çok açık seni tehdit ederek sindirmeye çalışıyor.. kanma bunlara.. tavrını koy..

Sigara paketi için hatun boşatılır mı ne saçma .Ancak sizde keşke hep dürüst olsaydınız.Gerçi adam tüm ilişkilerinizi anasının babasının doğrultusunda yaşıyor faturanızı bile bildiklerine göre ay anlam veremedim.Bide böyle adamın nesini SEVERSİN onuda anlamıyorum.Annen destek ise bu adama 1 dk dayanma git blöf mü yapıyor anla madem istemiyor senin zorlamanla olmaz.gözden çıkarmışsa bitmiştir.zorla güzellik olmaz yani kısaca .Korkma sende özgüvenini topla ne olacak bişey olmaz namusunla yaşadıktan sonra adın sadece dul kalır okdar .Sonra çalışır bir işe girersin ayaklarını yere sağlam basıp hayatın hakkında daha iyi karar verirsin...

bsy diyim mi konu sahibi, bence sen bosanmayacaksin, devam edeceksin bu adamla.. cunku her yazilana cevaben, yapilanlari anlatiyosun.. icraat hakkinda konusmuyosun..
ha bi de sunu bil, bu tipler insana kendini suclu hissettirmeyi iyi bilir, ben de kendimi suclu sanardim, davayi acinca kendi bile itiraf etti 'senin hic sucun yoktu, hersey benim hatam' diye..
ailen de sahip cikiyomus, daha 23 yasindasin, zorun ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…