Öyle Bir Derdim Var ki Lütfen Yardım edin :(

Bence bu bi akiskanlik ve bosanna korkusu ama kendine yazik etme canin boyle evlilik olmaz sevgi yok saygi yok sigarayi da bahane etmis yokun basindyken cocugujuz da olmadan bitirjn derim.

Bu yaşadığınız bence stockholm sendromu bu kadar eziyet eden birine aşık olmak (olduğunu zannetmek) ancak boyle aciklanir.
önce bir psikolojik yardim almanızı öneririm bunu asmaniz icin daha sonra bosanmayi kendiniz isteyeceksiniz zaten emin olun

Arkadasim senin tek skintin,sigara mevzusu degil ki.sen sigara icmesende esin sorunlu bir tip,sen saniyormusun ki,esinin tum bu sana yaptigi kotulukler sigara ictigin icin,sigara bu skintilarindan sadece bir tanesi..
Yazmisin ya sevmeyerek evlendim ama sevdim sinradan diye.esinin iyi yonlerini anlatacaksin sandim ama olumlu tek bir sey yok ki anlattiklarinda nasil sevdirdi bu adam kendini sana.

Ya ne bekliyorsun bu adamdan anlamdım.Madem bağımlısın tedavi ettirsin boşamak ne ki.Onuda geçtim sen neden bu adamın haklı oldugunu düşünüyorsun.Köle misin?

eşin ne iş yapıyor, eğitim durumu ne, bi de kaç yaşında?

Farkında mısın bilmem ama dilekçeyi vermesi gereken sensin aslında.
Bu evlilik sigara yüzünden değil eşinin dengesizlikleri yüzünden bitmeli.
bir de ben bir şeyi anlayamadım.
Sen eşini sevmeden evlendin, ailesi de seni istemiyordu e kim istedi bu evliliği de evlendin?

Senin ki evlilik değil tatlım bildiğin köle hayatı yaşıyorsun eşimi evlendikten sonra daha çok sevmeye başladım demişsin onu anlayamadım ben :)) sana bunları yapan adamı nasıl oluyor da evlendikten sonra daha çok sevdim diyebiliyorsun pes

Neler yaşadıgımı bilemezsin o kadar güzel yazmışsın ki gerçekten .. Ben ayrı ailenin çocuguyum o yüzden hep boşanma kelimesinden bile çok korktum bu yüzdende kendimi çok ezdirdim haklısın

evliliginin boyle bir sebepten bitmesini istemiyorsun ya, daha onceki sebepler de gayet gecerli yani onlari kullanabilirsin sebep sıkıntısı yasarsan.

Evet ciddi bir yardım alamam gerekiyor şu işten kurtulayım ilk işim bu olacak

evliliginin boyle bir sebepten bitmesini istemiyorsun ya, daha onceki sebepler de gayet gecerli yani onlari kullanabilirsin sebep sıkıntısı yasarsan.

Merak ettiğim şuydu zaten her evlilik böyle bi sebepten biter mi yani kendimi o kadar suçlu hissettirdiki bana sanki ben mükemmel bir evliliği sigara için yıktım gibisinden

Tabiki evlilik bu değil. Çalışmıyormusunuz? mesleğiniz varmı.
Akllı uslu kendini bilirse kişi boşanmış olmak sizin tabirinizle dul olmak zor birşey değil.

Çalışıyordum fakat çıktım işimden çünkü maaşımın tamamını istiyordu köpek gibi gece gündüz çalışıyodum ve aynı zamanda bütün aile toplantılarına gitmemi ve evimin mükemmel derecede temiz olmasını bekliyordu çıktım isten dayanamadım

Merak ettiğim şuydu zaten her evlilik böyle bi sebepten biter mi yani kendimi o kadar suçlu hissettirdiki bana sanki ben mükemmel bir evliliği sigara için yıktım gibisinden
esiniz sigaradan olumune nefret ediyorsa bitebilir.
sigara icmeyen insan icin icen insanin kokusu igrenctir. igrenc kokan biriyle evli kalmak istememesi de dogaldir.
lakin,
siz paketi bulunca anladi diyorsunuz.
ben esim tek sigara icse bile disini de fircalasa hemen aliyorum kokusunu.
paketi bulmadan anlamadigina gore esinizin sorunu koku degil.

ben deli gibi asik olarak evlendim, farkliydi cunku, evlendikten sonra uzun sure cepten yedim sevgiyi, artma filan olmadi, gercek yuzu ortaya ciktikca, guven saygi sevgi hepsi azaldi.. korktum bosanma sonrasindan, cesaret edemedim, en sonunda tak etti ve gittim davayi actim, o yigit (!) artist adam, bi anda sut dokmus kedi oldu, bosanma tehditleri savuran beyefendi, bosanmamak icin yalvaran birine donustu.. ha ben yalvarsin diye yapmadim, 'gercekten' bosanmak istedigim icin yaptim, Rabbim guc verdi, dayandim, bitti nihayet.. korkuyordum bosanma sonrasindan, ama su an evli oldugum zamanlardan bin kat iyiyim, cunku beni kemiren adam ve ailesi yok artik.. Allah beterinden korusun.. ama evliyken dusune uzule yuruyusum bile degismisti, korkak ezik baska biri olmustum, simdi ise bekar oldugum zamanlardaki gibiyim Rabbime sukur.. bir de evliligim icin duzelmesi icin elimden geleni yaptigimdan, icim cok ferah..
korkma sen de!

Ama " böyle bir sebepten" ayrılmak istemiyorum diyorsunuz, aslında sizin çok nedeniniz var; küfür , hakaret, aşırı müdahale, saygı duymamak.
Tüm bunlar sigara yüzünden olamaz değil mi?
Bu kadar yeniyken evliliğiniz bunları yapıyorsa ilerisini düşünemiyorum.
...

Sevmeden evlendiniz, görücü usulü yani. Bu şartlarda ailedi nasıl sizi istemedi anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…