Öyle bir kalp ağrısı ki.....

Bebegimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
60
0
36
Almanya
merhaba kizlar,

benim canimdan cok sevdigim vardi, cok deger verdigim, herkesten cok sevdigim insan.
Öyle cok sevdimki canim yaniyor. hicbirsey yapmadigim halde iftira atti bana. acik olmadigim halde, hep bir bahaneler buldu.
beni rezil etti, asagiladi, elini kaldirdi.... butün bu acilar yetmiyormus gibi beni biraaakip gitti.
Biliyorum herkes degmez ona diyor. Ama ben herseye ragmen onu cok özlüyorum, malesef onu cok seviyorum.
Öyle cokki, dile getiremedigim kadar, hicbir sekilde anlatamadigim kadar. okadar hatalari olmazsina ragmen birkere bile toz kondurmadim onun üzerine.
Gözlerimden damlalar durmak bilmiyor. Geceleri rüyalarima giriyor, onu hatirlamak istemedigim halde, aklima düsüyor, cikmayi bilmiyor.
Unut gitsin diyorlar, UNUTAMIYORUM.
CANIM ÖYLE ACIYORKI......agliyorum, agliyorum, kalbim sizliyor, icim gidiyorda.....elimden birsey gelmiyor.

Lütfen benim icin dua edin, cok kötü haldeyim, cok caresizim, kalbim agriyor resmen!

Değmeyecek biri için bu kadar üzülme . ALLAH'ım senin karşına seni seven, senin sevdiğin, değerini bilen birini çıkarsın onunla hayırlı mutlu huzurlu bir yuva kurdursun AMİN.

allah yardım etsin...
zaman herşeyin ilacı...
buarada açık olmadığım halde ne demek..
nasıl bi açıklıktan bahsediyosun

Tesekkür ederim..
"Acik olmadim halde" su anlamda.. basörtü takmiyorum malesef ama kiyafet tarsim acik degil... mini etek, yada dekoltem hicbirsey gözükmedigi halde.. hep bir bahaneler buluyordu.
hep baska erkekleri karistiriyordu, oysa ben gözlerimle bile aldatmadim. malesef gözüm sadece ondaydi.
Cok zoruma gitti, cok agir geldi.
Yapsaydim anlayabilirdim ama Rabbimiz sahit olur insallah..

Son düzenleme:

ahh canım ahhh
zaman ilk yazmaya başladığım da ben de böyleydim kalbim sıkışıyordu iş yerinde doluyordu gözlerim sabahlar zor oluyordu uykular haramdı her gece rüyamdaydı nefes alamıyordum
bak iki ay olacak ayrılalı ama geçiyor canım benim geride kalıyor yavaş yavaş eskiden her gün ağlarken şimdi daha az ağlıyorum geçecek emin ol
çok klasik evet ama zaman gerçekten
bak altı yılı geçirdiğim adamla ayrıldım iki gün önce parmağımda nişan yüzüğü olacaktı bu adamın geçecek
ağla güzel günleri düşünme offff sen ne diyorsun ben ne laflar duydum da sevdim bir gün gece uyuyakaldım da tlf cevap vermedim bana kimin yanında sızdın dedi ben bunlara katlandım
ama katlanmasaymışım şimdi pişmanım keşke dönüp arkamı gitseymişim
ilk günler üzüldüm duygusal baktım ama bir süre sonra neden çekmişim diyeceksin güçlü ol
destek al ben psikoloğa gidiyorum ama benim yaşadıklarım biraz farklı ben çok şey kaybettim bu ilişkide sen yoluna bak gerçekten
hayat daha güzel günler getirecek sana

biliyorumda.. Kalbim cok kirik.. en derinden vurulmus gibiyim. Cok büyük bir izdirap!
Cok zoruma gidiyor. Öyle üzülüyorumki..degmedigini bildigim halde. Kalbime söz geciremiyorum.
Öyle cok yaniyorki canim kelimelerle ifade edemiyorum.
Insallah gecer....

yıllarca herkes daha iyisini hak ediyorsun dedi durdu kulaklarımı kapadım niye çok seviyordum ya
seni anlıyorum kalbim çok kırık üzerimde büyük bir yük mutluyduk nasıl gider al bal gibi de gidiyorlar
değmediğini ben de biliyorum ama seviyorum değmediğini bile bile sevdim ne acı en zor anlarında ben elini bırakmadım kıymet bildi mi bak o beni terk etti
canın yanacak kendine ya ben aptal mıyım diyeceksin ama yine üzüleceksin
hakaretler bak bana kaç kez bu adam kötü kadın dedi o kelimeyi bilirsin, fiziksel anlamda zarar verdi bana ,sokak ortasında kaç kez bağırdı ne hakaretler etti, aileme hakaretler etti şimdi yazarken bile gerizekalıymışım diyorum ben bu adamla birkaç ay sonra evlenecektim bir de düşün
pehhh boş ver
bak gör çok mutlu olacağız buna inan onlar olmadan daha mutlu olacağız ve kızacağız kendimize

ahh canim cooook yaniyorum....
cook caresizim, Rabbim yardimcimiz olur Insallah.
Su üzüntüden soldum da soldum...
Onlar bizi unuttular, biz hala arkalarindan agliyoruz.
Keske sadece gözümüzden yas aksada.. yüregimiz aglamazsa.
Senide dualarimda anacagim güzel kardesim.. Insallah en yakin zamanda kendimize geliriz!

ne diyceğimi bilemiyorumm insanın elinden bişi gelmiyo ya böyle durumlarda en nefret ettiğim şey bu keşke elimizden bir şeyler gelsede birbirimizin acısını dindirebilsek seni çok iyi anlıyorum zamanla geçer diyolar ama geçmiyo ben çok küçük yaşımda aşık oldum ve aradan 5 sene geçti ama hala unutamadım ara sıra aklıma gelmiyo unutuyorum galiba diyorum aradan 1-2 gün geçiyo ben tekrar darma dağın oluyorum Allahıma dua ediyorum hayırlıysa birleştir bizi değilse at bu sevdayı kalbimden diye ama hiç bişey değişmiyo bende bıktım artık herkezin içinde ağlamaktan utanır oldum bende tükeniyorumm artık 1 sene tedavi gördüm hap kullanırken biraz daha iyi oluyodum ama bıraktıgım an herşey yeniden başladı artık çok yoruldumm ALLAH yardımcımız olsun ne diyimm

keşke silebilsek keşke bazen diyorum hafızamı yitirsem unutsam yaşadıklarımı
ben bu kadar üzülürken biliyorum canı acımıyor
dua ediyorum Allahım ne olur unutayım diye zor bir sınav bunu da geçeceğiz
en çok istediğim şu siteye mutluyum yuppiii yazabilmek inşallah o güzel günleri de görürüm

Rabbim burdaki ayrilik acisi ceken arkadaslarimin ve benim gonlumuzdeki bu aciyi söküp atsin tez zamanda insallah.
Ve bizlere bu aciyi yasatan erkekleri bizi bu hale getirdikleri icin omur boyu pisman etsin.
Canlari yansin, omur boyu unutamasinlar bizi..Biz ise kendimizi bir an once toparlayip hayatlarimizi rayina oturtup,
mutlu mesut oluruz insallah!!

Birbirimiz icin bol bol dua edelim arkadaslar..

amin canım amin o vicdanları nasıl rahat ediyor
ben bile gece uyuyamazken o nasıl da rahat uyyordur belki de sarılıyordur başkalarına
benim gibi olmasın kimse hep eksik olsun
ben dua ediyorum Allahım bize güzel bir ömür versin inşallah
mutlu haberlerimizi yazalım burada

^ amin canim insallah, mutlu oldugumuz gunleride tez zamanda birbirimizle paylasalim insallah.
Acimiz cok taze, icimizdeki kirginligin hic bir tarifi yok. Karsi taraf uzulse bile bana bunu bilmek yetmez.
Rabbim omur boyu pismanlik yasatsin. Madem beni yari yolda birakti, beni herkese karsi mahcup etti.
Bu onun yanina kalmasin, cok pisman olsun. Rabbim onun karsisina benden iyi, benden zeki, benden guzel birini cikarmasin insallah.
Donup donup arkasina baktiginda pisman olsun, ici yansin yansin kahrolsun...
Oyle bir omur nasip etsinki Rabbim, o benim hayatimi gordukce pismanligi artsiiin...
Elimde degil valla beddua etmemek kusuruma bakmayin

ahhh ahhh tercüman oldun duygularıma
Allaha havale et canım Allahım bilir her şeyin en doğrusunu
senin ayrılık hikayeni hatırlamıyorum ben ama...

benim yaşadıklarımın aynılarını görünce daha fazla içim acıyor ama yanlız degilsin tatlım ben yazsam buraya yaptıklarını roman olur o derece biliyorum içinin nasıl acıdıgını benim içimde çok acıyor ama ne yaparsın işte bunada hayat diyorlar ögrenicez onlarsız yaşamayı ve mutlu olmayı dualarım senle sende bana dua edermisin inşallah

amin inşallah eden bulur demişler ya zaten inşallah senin içinde geçer bu acı dua edelim hep birbirimize

abowwwww naptın kız bu erkekler ne fenalar ya ben beddua etmek istemiyorum tutar diye ne hali varsa görsün diyorum sadece ama bende çok acı çektim onun yüzünden şimdi hayata bi garip bakıyorum delirdim

abowwwww naptın kız bu erkekler ne fenalar ya ben beddua etmek istemiyorum tutar diye ne hali varsa görsün diyorum sadece ama bende çok acı çektim onun yüzünden şimdi hayata bi garip bakıyorum delirdim

Aslinda beddua etmemek gerek haklisin.. Cok kirginim ama cok. Daha once adam olsun diye cok dua etmistim.
Ayrildikdan sonra adam olurda baskasiyla mutlu olursa uzuntum cogalir. Insallah hic kimseye asik olamaz.
Hic kimsede aradigi mutlulugu huzuru bulamaz, madem bana cok gordu, Rabbimde ona cok gorsun mutluluguda askida

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…